icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

leamax
11. apr 2010

zuztek, ved sa v tom neviem vyznat - ten druhy grafik je ten, na ktory mam pozerat? aaaaale ved nevadi - nevyslo to teraz, vyjde to na buduci mesiac 😉 hlavne sa vyyliec z toho zapalu.
zato ja som zvedava, dokedy budem cakt na mrchu, ked sa aj ovulka nevedela rozhodnut, ci pride alebo nie. som dlho myslela, ze to zas bude anovulak
http://www.fertilityfriend.com/home/2c3b96

zuztek
11. apr 2010

leamax, ovulku ste pekne poistili, tak drzim palce aby z toho boli // 😉
moje grafy - hore ukazuje prekrytie 3 poslednych meranych cyklov, potom je ten aktualny graf, a uplne dole predchadzajuci cyklus

leamax
11. apr 2010

aaaaaaaahhaaaaaa, tak uz mam v tom jasno 😀 to vies - aj rozum cez vikend oddychuje 😀 😀 😀
dakujem, ze drzis palce. no ja tomu nejako neverim. a teraz ma to akosi ani netrapi. momentalne dufam, ze sa da ta moja stitna zlaza do poriadku 😉 len ma stve, ze sa mi to takto poposuvalo. ale co uz. svet sa predsa nezruti, no nie 😉

denne73
11. apr 2010

Dievky mne už s tých teplôt dokonale drbe. ja ani netuším kedy ja mám ovulku. Tiž som začala merať ale asi s tým seknem.

http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/user...

leamax
11. apr 2010

denne, preco? ved ti to tam aj pekne vyznacilo, kedy si mala ovulku. teraz uz budes mat teploty vyssie ako pred ovu. ked klesne, tak cakaj mrchu. a ka neklesne ani po termine mrchy, tak si nasa dalsia tehulka 😉

denne73
11. apr 2010

No vidíš a ja to nevidím v tom blbom grafe. ja ho proste neviem čítať.

leamax
11. apr 2010

moja, tie zelene policka - to ti vyznacuje ovulku. a predovulacne teploty su vzdy nizsie ako poovulacne. len meraj, podla mna je to uzasny sposob ako sa mozes skontrolovat, ci ovulujes alebo nie. mne napr. jeden lekar tvrdil, ze nevidi na usg ziadne foliky, tak som z toho bola uplne nestastna. no o tyzden som podla grafu normalne ovulovala. som mu vravela, ze ja mavam ovulku neskor, no nechcel si dat povedat, tvrdil si svoje, ze ja neovulujem. a takto som sa pekne okontrolovala 😉

denne73
11. apr 2010

Ďakujem leamax za vysvetlenie.No ja neviem ako dlho to vydržím meriam už o 5.30 inak to nejde a som tottalne nevyspatá.
Bože my ženy sme ochotné tolko vytrpieť a tiež kolko toho zvládame že?? Ja osobne deti školu , prácu, domácnosť. No len som zvedavá dokedy to ustojím. 😉 😉 😉 😉 😉 My budeme dalej snažilkovať ja normálne citim že je to blízko

leamax
11. apr 2010

denne, rado sa stalo 😉
no ja meriam tiez o takom case. ale nevyskocim hned po tom z postele, este tak pol hodku polezim /a obcas sa mi podari aj zaspat vtedy 😀 esteze ma muzik tak dobre pozna a budi ma/
no to uz je nas udel - vsetko zvladnut. a predsa sme nejake silne zienky, takze to zvladneme.
ja mam tiez taky pocit, ze uz to dlho nepotrva, ze je to uz blizko 😵

denne73
11. apr 2010

leamax tak to máš super. Ja už po prebudení nezaspím.

leamax
11. apr 2010

tak ja som zase iny spachtos 😀 ale vecer skor vydrzim dlhsie...

denne73
11. apr 2010

leamax ty si Lenka?

leamax
11. apr 2010

nie, nie, moj nick sa okolo mojho skutocneho mena ani nesuchol 😀 😀 😀 nehnevaj sa, ale mam svoje dovody, preco chcem radsej ostat v anonymite 😉

denne73
11. apr 2010

Jasné chapem v pohodičke. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

leamax
11. apr 2010

🙂
no pozeram, ze nas caka uzasny tyzden - cely tyzden ma prsat 😔 uz nech je piatok poobede, ze 😀
jeeeeej, ja som uplne zabudla - my dnes mame 5 rokov od zasnub. to sa uz asi neoslavuje, ked je aj po svadbe, ze 😀 😀 😀 a nasi maju zajtra 30 rokov od svadby 😵
idem hodit sprchu

mafynka
11. apr 2010

ahojte kocky,,ako travite vecer?

denne73
11. apr 2010

Ahojček Mafynka

tremonti
11. apr 2010

ahojte kočky.chcela by som sa k vam pridat.26.2 som prisla v 8tt o babatko:(odvtedy som este nemala mrchu a tak sa chcem opytat ci je to normalne alebo e najvyssi cas zajst za dokim?

denne73
11. apr 2010

Jasnačka Tremonti vítam ťa v mene nás všetkých. N 😉 😉 😉 😉 eboj všetko bude fajn

tremonti
11. apr 2010

dakujem denne aj ked vitat niekoho v tejto teme je tazke,ze?ako je to s tou mrchou?

leamax
11. apr 2010

no uz som cista - citite 😀 😀 😀
vitaj tremon. cas vsetko zahoji.
nechce sa mi pocitat - kolko je to uz tyzdnov?

leamax
11. apr 2010

ahoj mafy 🙂

tremonti
11. apr 2010

🙂 asi vsetky pozerate na lets dance🙂 tak pekny vecer
ale keby sa hoc aj zajtra niekto nasiel kto mi poradi tak vopred dakujem

tremonti
11. apr 2010

leamax je to cca 6 tyzdnov- 45 dni

leamax
11. apr 2010

tremon, ja som prvu mrchu dostala 7 tyzdnov+4 dni. vraj max. je tak 8 tyzdnov, takze nerob paniku 😉 kedy ti kazal prist doktor na kontrolu?

tremonti
11. apr 2010

no bola som asi dva tyzdne po zakroku ale vsetko bolo okej,aj si meram bazalnu a graf je o nicomziadne vyrazne zmeny...

velvet26
11. apr 2010

pekny vecer baby... 🙂
aj tremonti, vitam ta medzi nami, neboj, vsetko preboli, bude lepsie.. 😉
ja som dostala prvy menzes presne po 6 tt. ale do tych 8 tt. je to normalne este...tak pockaj a cervene vinko pi, to ti pomoze...

tremonti
11. apr 2010

teraz najblizsie by som mala dojst az po genetike ale to bude az 26.4 este len odber a potom o mesiac vysledky.asi pojdem skor

velvet26
11. apr 2010

tremonti, tak si vybavuje vysetrenia? to je dobre, aj na hematologiu je dobre ist...ci nemas vrodenu trombofiliu nahodou..

moniquie
11. apr 2010

ahojte babyzne,,

mám dnes deň na veľkééééé H ooo .

vítam nové kočky,, určite vám s nami bude dobre . a všetko bude ok ..