icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

lu.lu.
4. jan 2010

hej? bez predpisu? 😕

janga
4. jan 2010

lu.lu ano ano, ale uz mi je aj dlhy den, ale aspon si oddychnem - zajtra nas caka tazky den, takze...

snazilkant
4. jan 2010

ja som si urobila pohodovy vecer zapalila som si plno vela sviecok lebo to je moja choroba 🙂
a relaxujem s vami 🙂

janga
4. jan 2010

hej hej, len viac doplacas

janga
4. jan 2010

snazilka aj mne tu vsetko svieti - aj stromcek a vsetky vianocne svetielka - ja to zboznujem

snazilkant
4. jan 2010

aj ja to zboznujem 🙂

janga
4. jan 2010

ja by som si ich nechala aj do konca zimi, ale mm ich chce davat uz po troch kraloch dole 😠

zuztek
4. jan 2010

ahojte, dnes som mala blby den, ale spravicka od janireiky je uuuuzasnaaaa, gratulujem 🙂
a chcem sa spytat, lebo si nepamatam, po akom case od zakroku si sa na to dala?

lu.lu - aj ja som brala dufaston, tiez som mala slabe spinenie na zaciatku tehu, doky ma vtedy vystrasil, tak som brala 3xdenne, ale vidis, nepomohlo to...

lu.lu.
4. jan 2010

mna sa vcera priatel pytal, ci uz dame dole vianocnu vyzdobu a ja ze nie , minimalne do konca januara 😅

ten duphaston-to som nevedela, no neviem aj tak, ci tu v anglicku nieco poriesim 😒

lu.lu.
4. jan 2010

ahoj zutek 🙂 ....tazky den v praci?

ja viem, ze ani duphaston nepomoze ak je pricina inde-napr. trombofilna mutacia,ale uskodit mi hadam neuskodi...

zuztek
4. jan 2010

ani nie tazky, ale taky nejaky depresivny...
a prisla sa ukazat aj kolegyna co je tehotna, tak bola taka stastna a usmiata... ona je inak na zaciatku tehu, tak stale myslim co vsetko sa este moze stat, aj ked by som jej to urcite nepriala, ale pripomina mi to seba ked som vobec netusila ze nieco sa mohlo stat...
a to ma este takeho dokyho co jej pred Vianocami povedal ze vsetko ok, ale o srdiecku jej nic nepovedal, a na kontrolu ma ist az koncom januara... tak to by som ja nevydrzala nic nevediet

lu.lu.
4. jan 2010

preco jej o srdiecku nic nepovedal? bolo este skoro?
my uz bohuzial stale budeme v pozore a budeme sa sledovat,uz to vidim, ako pojdem zakazdym na wc s malou dusickou, ci nahodou nekrvacam 😒
vy sa, zuztek kedy chcete zacat snazit?

zuztek
4. jan 2010

neviem preco, ona sa nepytala, on len povedal ze je svetko ok, ze plod je pekne uhniezdeny a ma asi 4 tyzdne, co by znamenalo 6tt, a to mohlo ale nemuselo byt vidno srdiecko... no ja by som sa urcite pytala 😨

my by sme chceli asi po 3.cykle, len stale cakam na tu 1.MS
to by uz potom mohlo byt aj po chripke, len ja mam tu obavu ze na 1.pokus sa to nepodari, tak sa asi zacnem trosku sledovat a merat BT, a uvidim co mi da na ten testosteron aby vobec ovulka bola...

janga
4. jan 2010

baby ja si myslim, ze toho strachu sa uz nezbavime... ja som nekrvacala ani nic mi nebolo, az na sone prisli na to, ze babatko tam uz nie je.... a teraz, len co zbadam sono, tak mam normalne cervene flaky na krku a tvari a vychadzam z ambulancie ako keby ma tam bili 😔

lu.lu.
4. jan 2010

zuztek, aj ja sa teraz stale sledujem,len ten cyklus je taky popleteny,vcera som myslela, ze uz je tu menzes-24.den a nic,rozmyslala som aj, ze si kupim ovulacne testy, len tak otestovat, ci mi nabehla ovulka, tak mozno po 2. menzes vyskusam, nikdy pred tym som to nerobila 😕

janga- ja tiez asi budem chodit prvych 12-16 tyzdnov k lekarovi ako na popravu, no co uz, ale strach nam nepomoze, tentokrat to musi vyjst nam vsetkym 😵

ok babulky, idem od vas, nieco navarit, vecer sa stavim..papa

zuztek
4. jan 2010

janga, mne na to tiez tak prisli, ja by som si asi do buducna najradsej kupila sono domov a tam sa kontrolovala kazdy den 😅
lebo tri tyzdne som bola v tom ze je vsetko ok a nebolo...

janga
4. jan 2010

zuztek ja 5 tt!!! - to bol cas medzi 2 kontrolami

zuztek
4. jan 2010

strasne... podla mna by mali na zaciatku tehu kontrolovat sonom castejsie, do 12tt aspon kazdy druhy tyzden, ved to je to najrizikovejsie obdobie!!!

janga
4. jan 2010

podla mna tehotenstvo beru vazne az od 12tt...

zuztek
4. jan 2010

bohuzial je to tak, aj ked najviac potratov sa stava do 12tt...
asi najidealnejsie v buducom tehu by bolo prespat prve 3 mesiace ako sipkova ruzenka a zobudit sa az v 4.mesiaci, to by bolo na psychiku najlepsie 😀

zuztek
4. jan 2010

idem sa trosku vyvalit k telke, neskor sa tu mrknem

marion
4. jan 2010

Babenky, ja som tu na MK citala uz aj smutnejsie pripady, ked o babetko prisli v 5, 6, aj 9 mesiaci. Tak ja by som najradsej spala 9 mesiacov a prebrala sa s babetkom v naruci...co vy na to? 🙂

cukruska1920
4. jan 2010

Ahojte...ste tu?

trinitka87
4. jan 2010

ahojte vsetky

ahoj cukruska 🙂

trinitka87
4. jan 2010

za chvilku sa blizime k 1000 prispevku

micicka
4. jan 2010

ahojte baby!

ja mám depku 🙄 ležím pred telkou a napchávam sa nutelou

janirea
4. jan 2010

ahojte, prisla som mrknut na vas,
zuztek v tretom cykle sme uz isli na to,,,,teda raz sme sa trafili do predpokladanej ovu 😅 a potom sme zase stopli, ze od noveho roku, no a vidis 🙂
janga,,ked pises o tych cervenych flakoch po krku,,,toto presne mavam aj ja,,,ja chytim v poslednej dobe taku nervozitu alebo co to je a akonahle vyjdem z ambulancie, tak som v pohode,,,posledne na hematke ma to chytilo a teplo mi tam bolo tak strasne,,,mam asi strach z bielych plášťov 😀 ,,,,,ale treba zhlboka dychat a prejde to

marion,ja som hovorila, ze aspon tie prve tri mesiace prespat 😉

trinitka87
4. jan 2010

micicka z coho/ koho mas depku?

cukruska1920
4. jan 2010

jani...daj ten test do albumu...

moj muzik dnes zahlasil ze do ovu uz nebudeme sexovat ze aby boli chlapci silni 😀

mici...nedepkuj 😉

micicka
4. jan 2010

trinitka ja ti nevím, asi mám zase takú fázu, ked sa to vsetko nakopi ☹ frajer nema robotu, bol v zahranici, celkom to tam neklaplo a vratil sa po 3 mesiacoch a teraz si nejako nemoze najst pracu. dnes doma nic neurobil, tak to ma tiez vytocilo. a dozvedela som sa, že dalsia kamoska je tehotna.... nie su to ziadne hrozne veci, ta posledna je dokonca radostna, ale nejako to na mna zase dolahlo 😒