Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
cukruska, ze aby boli chlapci silni 😀 😀 😀
a dneska mi auto nestartovalo a v robote mi nesiel monitor.... no dnes je to cele nejake divne... frajera som radsej odviezla za kamaratmi na marias, lebo by som ho doma roztrhla. mavate aj vy niekedy nervy zo svojich poloviciek?
micicka, viem ake to je ked sa vsetko nakopi naraz. kazda mame nieco co treba riesit, problemy.
ako by nam bolo dobre,keby urcite veci, udalosti a ine neboli. ze?
boze, aj vam sa tak strasne dlho nacitava stranka?? 😠 😠
ma normalne vyhodilo... pisem, pisem a nic z toho.
to by sa mi pacilo, keby som mohla urcit, co sa ma stat a co nie, ale asi by to bolo aj smiesne. ale boli by sme si same na vine, co sa stane. to je ale sci fi
clovek by chcel tukať a ono to tu nejako nefunguje ☹
a ja ze mi blbne net 😖
micicka nedepkuj, daj si sladke a dobre sa nalad 😉
je to nejake spomalene..
teraz mi napadlo videli ste film umela inteligencia? min. tyzden davali na markize skoro rano
mici..asi za tyzden.. neviem...
trini... co sa smejes? vies aki budu stastni ked sa vypustia po takom case na vychadzku 😀
niečo mi to hovori, ale veru neviem ci som to videla. o com to je, tak priblizne. ale mne sa dost casto stava, ze az 2/3 filmu pridem na to, ze uz som ho videla xi xi 😅
ahojte holky.dufam,ze aj ja sa dockam babatka v brusko v roku 2010. 🙂
joj, pacil sa mi ten vyraz, aj tento posledny, na prechadzku...
cukrus a nemali by byt radsej taki.... cerstvi 😀 😀 😀
cukrus ale zase aby neboli prispati, ze dlho lenosili a nic sa im nechce, vies ked vyjdu z cviku 😀
karscik, uz sa to tu pomaly rozbieha, tak urcite vsetky budeme mat brusiska, len sa k nam pridaj a budes aj ty mat v brusku babo 🙂
pozeram ruzoveho pantera, to je riadna hovadina 😀
bolo to o rodicoch co si adoptovali syna ale bol umelo vytvoreny,- robot, ale nepoznal lasku, tak ho chceli vratit, a potom si ten chlapec zelal aby poznal lasku. aj ja som tristvrte prespala, len toto si pamatam,ale vyzeralo to naozaj krasny film. taky citak
mici...neboj...lenosit nebudu...ved to je ako so psikom...ked ho dlho nevencis tak potom je z toho taky vyaseny ze nevie co skor 😀
tak tento film som nevidela, alebo aspon si myslim, ze nie. mozno keby uvidim zaverecnu scenu, tak ma osveti a spomeniem si 😀
ahojte kocky, som u nasich, no zachvilku aj pojdeme domov..podarilo sa mi ocina nachvilku vysackovat z jeho laptopu, aby som mohla dojst za vami.. 🙂
lu.lu...hej, kolegynka mala spontanny potrat...uz som jej pisala sms, myslim, ze tento tyzden ani nepride do prace, co je pochopitelne..ja jej pomozem, ako budem moct...
inak som rada, ze mas vysledky a je super, ze su dobre, len si ich radsej chod pre istotu osobne pozriet, ze co ti vlastne skumali, predsa len nie je to slovenske zdravotnictvo...vies co myslim...ale ja som vedela, ze tebe ziadnu hnusnu mutaciu nenajdu.. 😉
AHOJTE BABY 😀
no strasne to ide pomaly, že by nás tu na konovi bolo tak vela?
ahoj lenkka!
velvet, ty zavislacka, ani na chvilku si nedas pokoj 😀
ahoj velvet, lenka.
stale dlho cakam nez sa mi otvori stranka ☹ 😠
mozno to je aj tym, ale predtym nebyvalo ? az v poslednej dobe sa to stava
no baby keby viem, ze mi 2 slová bude odosielat 10 min tak aj viac napísem... 😠 A ja ze tuto moju staru kraksnu vyhodim uz a to blbne asi cellý konik....Baby potrebujem poradit...14,dec so mala prvý den poseldnej menzes...cyklus mam tak okolo 36-38 dni....stred cyklu vychadza okolo18-19 dni od zaciatku...tj. asi tieto dni...ked mám ovulaciu je mozné ze by som mala celu slipku skoro mokru...akokeby som sa pocikala... 😀 ja už som z toho hlupa....už minulý tyzden som mala pocit ze mam taký ovulacný výtok/neviem ako to nazvat/...také nieco priehladné, skoro az zelatinové.... 😀 /pardon za tie moje odborné lekarske vyrazy/zelatina atd/ 😀 poradte daco, ked sme uz také zbehlééé 🙂
lenkka ja sa velmi nevyznam, ale myslim, ze je to ok, ze mas teraz taky priehladny hlien. niekde som nasla stranku kde to je popisane, skusim pohladat a dam link
lenka ovulacny vytok je ako vajcovy bielok, takze to moze byt ono
boooze strasne to tu blbne dneska
no lenkka nenasla som clanok, ktory som mala na mysli, ale je na nete vselico o tom, tak si to skus do googlu.
ja tu na to už asi nemam nervy, ved toto nie je normlane ako sa to vlece
baby mne sa neda prispievat...ide to strasne pomaly 😠
no tak to bude asi ovulacia...koki akurat dnes malá spi u svokry a postel mame len pre seba...zeby som to využila....???? 😀 aj v krbe sa kúúúúúri... 😕 aj ked toto snazenie je už s neskutocnými pochybami....ale ten strach po tejto skusenosti, co mame vsetky co sme tu , je podla mna normalný Na tehotenstvo sa od mojho MA pozerám s neskutocným respektom... mici a už nebud smutnáá...No ja som dnes rano, brala penazenku do kabely...ze by som mala ist dnes za co papat, skoro som odpadla...jezisko mi doniesol takú krasne cerveno-bordovu kozenu, no a jak kukám tak kukám asi mi v nej bol muz a podla vsetkého asi nad nou jedol nejaku klobasu, alebo tu vcerajsiu kačicu a na nej fľak jak hovado...skoro som z koze vyskocila....Tak poobede som ho hned skrstila...jéééj to je hrozné s tými chlapmi... 😠

cukrus a kedy by mala byt ovu? ale treba ich trosku zahriať 😉