Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
denne, to by bolo krasne... 😵
ešte to nemeška ale nejako papam vela sladké čo ja nemusim
Prsia ma nebolia ale hrud.kosti a rebra citim
den pred mrchou po každom vrčím a dnes pokoj.
sa pozorujeme...co.. 😅
ahojte,labzujem po nete a aj tu sem tam nakuknem...tak vy ste obe nadejne tehulky 😵 ....je tu jar,to by v tom cert musel byt,aby to nevyslo 😉
lu.lu..dik, no ja som bola aj minuly mesiac nadejna... 😀 tak to beriem s uuuuplnou rezervou...
vy sa uz tesite na snazenicko...ze.. 😵
Ahoj no veríme tomu.Objednávka na bábo bola uspešne doručená tak?? musí to vysť. 😉
denne, velvet taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakto vam drzim palceky 😀
denne inak uvazujem,ze sa nahlasim na druhy termin na statnice,,,to by som potom odovzdala bakalarku az 25 juna,,,ja stale nemam ani ciarku,,nestiham dako
Ďakujem mafy musí to teraz vysť. Ja už nechcem školu ani vidieť. 😉
mafy....aj ja tebe drzim moooooooc palceky, ako si na tom ty?
a co si...neprekladaj si stastnice...skus to na prvykrat, budes mat potom pokoj...hmmmmm 😉 😉
hej velvet tesime...a to,ze je tu jar,sa citim o mnoho pozitivnejsie a nabudenejsie 😅
mne teraz konci ms,tak uz len dufam,ze aj vysledky budu dobre
kedy idete testovat?
Velvet tak ked tak sa vam podarilo v aprili ako nám a kolko máš rokov pozriem čo vychádza xixix
Ozaj mafy ako si na tom?
denne, myslis cinsky kalendar? dievcatko by mi malo vychadzat, skoro cely rok aj buduci...len par mesiacov mam chlapca...a aj podla jonasa baba..ale baby, fakt sa na to neupinam...
jej aj mne. a podla jonáša to ako?
lu.lu...verim, ze budes mat dobre vysledky....inak to ani nemoze byt.. 😉 a ozaj, to vysetrenie na tie zoonozy, ci ako si to pisala, to je ake vysetrenie, co sa tam skuma???
Mafy kde si ha?
denne, to som si dala poslat vypocet priamo od jonasa...za 16 eur, ale sa nim neriadim...napr, mi vypocital max. plodny den, ze som mala mat vcera...hmmmm..ktovie...mozno aj bol... 😀 ale, kedze je muzik uplne mrtvy z tej hnacky a aj ja som taka nijaka, nebolo nic uz asi tyzden.. 😅
denne a to by som ti mooooc zelala dievcatko k dvom chlapcom, co uz mas... 😉
To hej to by bolo také spestrenie nie??
Ahoj Denne, no ako? myslis ze sa podarilo? ja asi kazdu chvilu dostanem mrsku ☹ mam taky pocit, skodaaa
Prečo? máš bolesti ako na mrchu?? ☹
Ahoj Karin. 😉
ahoj karin, sa nepozname este..ahoj medzi nami....a co vies, mozno nepride...drzim palec.. 😉
ja som pisala do fora o rozpoznani priznakov a tam si mi odpisala🙂 takze uz sa trolilinku pozname 😉 no uvidime, budem dufat ze do rana nic, ale uz mam tie pocity v bruchu tak ako pred mrskou, ale je to cudne lebo ma nebolia prsia a hlavne cely ten tyzden uplne ina bolest v podbrusku. ale tak bol to 1.pokus, zatial to beriem sportovo
velvet, prepac, to bolo pre denne🙂
ale rada sa spoznavam aj s tebou 🙂 samozrejme
karin, ja viem, ze si pisala denne... 😉 v pohode...mrchovske bolesti niekedy byvaju pri tehu...tak pokial sa ti nespustila, je to stale oukej.. 😉
zoonozy-su ochorenia prenosne zo zvierat na ludi...toxoplazmoza,toxokaroza,bruceloza,listerioza....mozu sposbit aj potrat,ale myslim,ze tebe ich robili,ked si chodila po vysetreniach 😉

J a mám tak 25 dnový cyklus sa mi teraz tak zblbol čiže dnes24 den