Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
Nič kruté ťahalo ma to ešte dlho ale zvladla som to
mnoo tak ja som natom asi horsie trosku ako ty,ale podla mna to zvladnem aj ked sama,ale zvladnem a co porabas? 🙂
Halooo je tu niekto???? 😉 😉 😉
iba jaaaaa
a este jaaaaaaaaa 😀 😝
tak iba my dveeee
mafy: co mas nove?? a ako sa mas?
celkom to ujde,,ucim sa,,zajtra mam skusku,,,a rozmyslam,ci predsa len nepojdem na druhy termin statnic,,ziskam aspon cas,,konci mi mrcha,,od piatka zacnem brat duphaston,,tak som zvedava,aky bude dalsi mesiac
dadqa a ty sa mas ako?
Mnooo tak ja ti drzim palcuchy aby ti dopadla dobre skuska ak ju budes mat 😉 mnoo ja idem zajtra zase na krv ci sa mi nezraza krv tak uvidim ako dopadnem... 😒
mafy moja...mam sa celkom dobre len beham po doktoroch 🙂
tak daj zajtra vediet,,,budem drzat palceee 😀
ako si vikendovala?
mnoo dik jasne dam zajtra vediet... 😉 a ty ako inak?
no mna ta skola trapi,,,robota..ale inak v pohode,,som sa cely vikend ucila,,,psovi som sa venovala,,dnes som uz aj uplne sama soferovala,,som cakala,ze prve jazdy mi bude polovicka este radit,co mam robit,aby som mala istotu,,ale vsade ma vysiela samu,,,tak sa ucim,,,dnes som uz aj svetla zapla 😀 😀 😀 a akurat si dorabam gelove nechty popri uceni,,,idem este draheho strihat
sak som minule citala ze si isla dobre ze si sa aj domou dostala v poriadku len si cely cas nemala zapnute svetla 😀 😀 tak je fajne ze dnes si ich mala zapnute 😉 Ja ani neviem co budem robit..sa mi nechce ani spat a ani nic...som zvedava na zajtrajsok....A vobec na cely vysledok... 😒
neboj sa,,bude dobre,,uvidis
mnoo dufam ze bude 😉
joj,mam pred sebou dlhu noc,,,fnuk fnuk ☹ ☹ a ja sprosta sa hlasim este raz na skolu,,no nepoucim sa,vsak?
Mafy sprostá teda určite niesi 😉
denne,,ale nepoucim sa,,stale somrem,ze to chcem mat za sebou a ze uz nikdy viac a ja si dam dalsiu prihlasku,,,no ak tam pojdem, tak ma vsetky nakopte
Mafy: tak ako napisala denne73 sprosta urcite niesi podla mna to zvladnes ja ti verim 😉 🙂
Mafy pokoj, klidek. Všetko bude fajn len tomu musíš veriť. Aj ja mám toho nad hlavu dosť a musím to zvládať. hehehe spomen si vždy na mna ešte mám na starosti výchovu dvoch pubertiakov 😉
dakujem kocky 😀
Mafy: nemas zac 😝 idem ja buvat baby lebo rano skoro vstavam tak sa drzte a dobru noc prajem zajtra sa ozvem co a ako ahojte 🙂
Ahojki aj ja vstavam o 5.30
denne 😕 to preco tak skoro to ja este budem buvat 😀 ja vstavam okolo 07:00hod lebo kym najdem jednu nemocnicu tak to bude trvat aj 2-hodiny 😀
lepsie povedane kym najdem jedno oddelenie kam potrebujem ist 😀 😀
No ja tak vstavam. Vychystať chalanov do školy a 6.15 nám ide mapka na sidlisko 3 zhruba 35 min . V práci mám byť o 6.50 Ltt.

mnoo mozme sak ked budes mat cas sa tu dohodneme a pojdeme niekam....a stavy si nemala??ked sí prestala fajcit zo dna na den??Lebo ja som vcera mala a poriadne... 😎