icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

lu.lu.
20. apr 2010

veru,padol mi do oka...sa hodi do tohoto anglickeho pocasia,tu aj v lete pofukuje casto taky chladnejsi vetrik,tak je idealny,len ho prehodis na nejaky topik a ides 🙂

duphik om teraz nebrala,ae zacnem tento cyklus...ale neviem,neviem,ci som koli nemu minule nespinila 😠

lu.lu.
20. apr 2010

oooh a je hnedej farby,takej bledej...

velvet26
20. apr 2010

luli...neviem, nenasadis si ten duphik az ked ostanes tehu radsej? aby ti nejako nezblbol cyklus, pre istotu..hm?

velvet26
20. apr 2010

jeeej, kraaaasny...mne sa paci aj ten sivy...

zuztek
20. apr 2010

tak tak baby, vegetim doma, celkom fajn mi je samej, ale uz mi priatel chyba, a to len rano odisiel 😅 isiel na 3 dni do nemecka, ale na ovulku uz bude doma, ta by mala byt buduci tyzden, tak som zvedava ako ju vyuzijeme 😀
inak som bola dnes v meste, kazdy uz nalahko chodi lebo je teplo, takze vidno tehulkam brusko, pri kazdej ma tak pichlo v srdiecku 😔

lu.lu.
20. apr 2010

ja tiez milujem sedu farbu 🙂 ....a milujem celu jane norman,ja by som ten obchod cely vykupila,kebyze mam zlatu kreditku 😀

a mozno ten duphik nasadim neskor,este neviem 😒

velvet26
20. apr 2010

zuzi, tak to je super, ze len na tri dni isiel prec..neboj, stihnete ovulku krasne...a s lu.lu...budete majove tehulky... 😵 ruku na to... 😉
srdiecko, jaaaj, je to tazke vidiet tehulky...aj mne je smutno, aj same kociky vsade...no nic s tym nenarobime...
ako sa hovori, praj a bude ti dopriate...to som dakde citala a sem tam si to tak vecer poviem, ked zaspavam.. 😉

lu.lu.
20. apr 2010

velvet,ja tu s tebou klabosim a som zabudla,ze si ohrievam polievku.... 😀 ...idem si dat,karfiolova,fakt sa m akoze podarila a to ja na polievky velmi nie som

velvet26
20. apr 2010

luli, ja by som ten duphik nasadila az ked bude tehu, mne tak aj dr. povedal, ze mi ho potom da...
ved pozri, otehu vies aj bez neho, tak skus to nechat na prirodu...

velvet26
20. apr 2010

luli.. 😀 bru chut... 🙂

zuztek
20. apr 2010

velvet, pekne povedane, ale ja prajem kazdej, len to stale boli, hlavne teraz asi posledne 2 tyzdne mam take, predtym som neratala v ktorom mesiaci by som bola, ale teraz si stale viac uvedomujem ake by uz bolo brusko a ako by sa mi blizil termin... neviem s tym nic robit, neviem na to nemysliet, od januara sa moja psychika zlepsovala, bola som takmer v pohode, ale teraz sa to rapidne zhorsilo... uz som dlhy cas netehu, viem ze // by mi velmi pomohli, len ako na to stale nemysliet???

velvet26
20. apr 2010

zuzi, samozrejme, ja viem, ze to prajes kazdej...len to boli...ja som na tom tak isto, chvilu cca. v takom januari, februari som bola na tom tak v pohode...ale tiez teraz premyslam, co uz mohlo byt, ze v maji sme uz mohli by traja... 😒
neda sa na to nemysliet, je to prirodzene, myslienku z hlavy nevyzenies...proste musime si to asi odzit...nic ine...ale bude dobre...verim tomu.. 🙂

zuztek
20. apr 2010

je to strasne tazke na psychiku, ale ked pocujem este smutnejsie pribehy, viem ze to maju ini este tazsie... cez vikend som sa dozvedela ze jedna znama, strasne zlata kocka, prisla o babatko v 7.mesiaci... ze malo tazku vyvojovu vadu na srdiecku tak museli vyvolat porod resp. potrat... tak to by som zazit nechcela... ja len dufam ze tie smutne chvile sme si uz odzili a ze nas uz cakaju len pekne veci 😉

velvet26
20. apr 2010

zuzi, tak to je naozaj velmi smutne, co sa stalo tvojej znamej... 😔 ach, to si fakt ani nechcem predstavit, ako z hororu...bohuzial, aj to sa stava..no ja fakt verim tomu, ze uz sme si svoj podiel smoly zazili a uz len same stasticko nas bude sprevadzat...zatial je nasa temicka velmi uspesna, tesim sa z toho velmi.. 🙂

velvet26
20. apr 2010

babulky, idem uz spat, som taka unavena z roboty, tak pekny vecer este a krasne snicky... 😉

zuztek
20. apr 2010

veru, zisli by sa nejake pozitivne spravy od nasich tehuliek, hlavne od tych co sa uz dlhsie neozvali - lenkaxy, janirea - halooo 😕
velvet a kolko dni chces pockat na testovanie? asi ta to po minulom mesiaci velmi nelaka, ale ja by som nevydrzala dlho cakat 😅

dadqa86
20. apr 2010

Velvet: to nejako dlho nie??4tt 😠 to tam co snimi robia???a ake vysetrenie ti robila??? 🙂 mafynka:Nie objednala ma na 1-Juna moja takze musim cakat... 😉

denne73
21. apr 2010

Ahojki. Velvet máš pravdu moja ani netestuj tak skoro. ja som testla 28dc teplota hote a obe testy jeden včera poobede a druhý dnes rano negativne. Ta to co???

tremonti
21. apr 2010

hurrraaaaa,konecne po 55 dnoch a 6 dni po vyvolavacke sa cervena dostavila!!neverim ze sa tesim,ale uz bolo na case🙂 takze opät mozme merat teplotku a sledovat cyklus🙂

denne73
21. apr 2010

tremonti po 55 dnoCh?? to čo ?

denne73
21. apr 2010

Ja riešim uplne opačný problém . všetko nasvedčuje tehu aj teplota a testy 13DPO negativne . Hm???? Tak ja ti som z toho jelen 😉

misinn
21. apr 2010

ahojte, bola som dnes na poradni, usg mi bude robit az o mesiac ked budem v 12-13 tyzdni
inak ma vysetril a ze je vsetko ok. a ze je babo primerane velke tyzdnu a aj vysledky z krvy ze mam dobre
tak som rada

leamax
21. apr 2010

ahojte dievcata. co tu nove? mame nejake nove tehulky?
mne vcera dosla mrcha...ale mam aj dobru sparvu: stery na chlamydie mam negativne 😵 😵 😵 tak sa tesiiiiimmmmmm 😵

leamax
21. apr 2010

misinn, gratulujem 😵 a ako sa citis?

chillinka123
21. apr 2010

Ahojte!
missinn, máme spoločny mesiac porodu. Este ti nerobili ultrazvuk?

misinn
21. apr 2010

leamax , ahoj citim sa dobre az na nevolnosti, ale tie mi nevadia, super ze ti dobre dopadli tie stery 🙂 🙂 🙂 🙂
chilinka ahoj, robil mi uz usg preco sa pytas?

sarafortuna
21. apr 2010

ahojte, ja mám v ruke výsledky z histologie - skoro NIČ tam nie je... ale neviem či je normálne, že "tkanivo placenty sivej farby" - nestretla sa s tým niektorá? je to normálne? zákrok bol v 9tt a podľa UTZ to v 8tt prestalo rásť... u svojho gyndoša som zatiaĹ nebola takže mi to máta v hlave... sivé, kvôli tomu že odumrelo skôr? alebo to je OK? alebo to bolo celé neprekrvené?
vie mi niekto poradiť? nič som ohľadom toho nevygooglila... 😉

chillinka123
21. apr 2010

Missinn, co je potom usg? mne sa to spaja len s usg prsnikov? a to sa asi pocas tehotenstva nerobi...neviem, som prvykrat tehotna (teda druhy, prvy som ma MA), tak ma to vsetko zaujima

leamax
21. apr 2010

misinn, aspon vies, ze je mimko v poriadku. ja sa na take nevolnosti uz tesim 😵

saraforuna, s tym ti neviem poradit. kedy sa chystas k svojmu gyndovi?