Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
ahojte,,
čo nového,,
mňa poráža ,, v robote mi odstvili niektoré webové stránky,,
ani koník nejde,, brrrrrrrrrrrr otras..
missi : super správičky,
leamax . taktiež,,
missin, ja som mala MA v januari 2009, takze mi uz davno 😉
missinn- 🙂
ahojte 🙂
misinn - vsetko je v poriadku, to je super, ale urcite budes nedockavo cakat na najblizsi usg, vsak? drzim velmi velmi palce 😉
sarafortuna - je to vacsinou tak ze z histologie nic nezistia, lebo plod bol este maly ze ani ho nemaju ako skumat, a myslim si ze ani placenta vtedy este nie je velmi vyvinuta, tak neviem co tym mysleli... mne doktor povedal ze akurat tak z histologie mozu zist ci tam nebol nejaky zapal, tomu by nasvedcoval hnis, ale to nie je tvoj pripad, akor si myslim ze to bolo odumrete a teda neprekrvene, preto sive.... inak ja som mala MA v 11tt, a babo sa prestalo vyvijat niekedy v 8tt, ale z histologie som nemala ziaden nalez., ani ziadne sive tkanivo... a bola si aj na inych vysetreniach, ci ti tvoj gyndos nedal robit?
ahojte, no velvetka asi ten utrogestan to robí...je aj v neziad. ucinkoch, malatnost a unava...ale to je vsetko ok, vydrzíme vsetko co pride do cesty 🙂 🙂 🙂 len aby bolo babatko zdravucké
ahojte,
ja mam tiez v nebicku chlapceka (23tt). Momentalne cakam na prvy menzes a stale nic :( snazilkovat sa este nemozme, musime pockat pol roka, ale ide to celkom rychlo, tak uz aby to bolo... doktor ma este naplasil, ze pracdepodobne mam hemofiliu.. ma niektora z vas s tym skusenosti?
Awojte co mate nove??? 🙂
ahojte kocky,,nemam prehlad, ako sa mate??,,,my sme inak uz asi prepasli ovulku ☹
mafy ahooooj 🙂 ja sa mam celkom fajn dnes bolo fajne vonku 🙂 akoze prespali ☹
ahoj dadqa 😀 nie prespali,,ale prepasli 😝 no lebo mi skoncila mrcha,,a ja som hned po nej mala ovu vytok,,,lenze to sme sa k nicomu nedostali, lebo drahy je chory,,som cakala, ze bude az buduci tyzden, bo od zajtra beriem duphaston
ja som zle precitala 😀 prepac... duphaston som brala aj ja ked som bola tehu... 😉 🙂
aj ja som ho brala pri tehu,,teraz zistujem,ze tie bolesti co som mala pri tehu, tak neboli s tehu ale z duphastonu,,,lebo teraz je to to iste
mnooo ja som zase bolesti nemala ☹
myslim take tie v podbrusku ako pri mrche, co som vtedy mala,,,teraz ich mam stale
😕 hmmmm ja som vzdy barala na to Panadol femina lenze ja som mavala take bolesti ze ja som musela vziat aj 2-tabletky naraz aby mi to vobec aj zabralo ked som mala mrchu aj pocas nej asi 3-dni ma este drzali bolesti... 😠
odkedy beriem duphaston, tak mam mrchovske bolesti aj ked nemam mrchu,,,
😕 a bola si stim u doktora moya?ci stim sa neda nic robit ci ako? 😖
ahojte babule..
takze hlasim sa, idem s vami ostatnymi snazilkami do dalsieho kola...dnes dosla mrchaaa.. 😠
ale nevadi, aspon ma nenatahovala tak ako minuly mesiac...
pekny dnik...papa 😉
ahojte kočky,,
velvet : držím palec nech je máj lásky čas,,
ja mám zas dilemu ,, mám spravený hromonálny profil, doktor bol velice spokojný s výsledkami, že je všetko ako má byť, ani na štítnu žľazu nemusím ísť, že je tiež podľa hromónov ok, aj ovulka že peken došla,, tak som bola natešená že teda jak sme plánovali začnem v máji,,
no stopol ma,, že chce ešte spraviť či nemám infekcie v maternici, a chce si ju pripraviť, že nech sa muckujeme až do júna,,
jééééžisško, ja vám neviem,,
šak ked je všetko ok,,, utorok idem teda znova na krv,, a sestriča už čil vytasila hadam 5 papierov na rozbor,,,,
4.5. má byť už aj hematologia hotova,, tak ja fak neviem čo a ako ...
brrrrrr,, no teším sa aspoň na zajtra , pôjdem na gardeniu pokupiť kvetinky pre radosť ..
moniq, ahoj, tak ak som spravne pochopila doktor chce aby ste pockali so snazenim do juna? tak co spravis? ja by som asi pockala nech to mam uz stopercentne...ale zas chapem ze uz strasne chces babatko
ahoj missi,,
pekná fotečka,, mamina budúca 🙂
no že chce spraviť ešte činemám tie infekcie,, ( nikdy som nič nemala hmm a už mi prvý gyndoš robila anič nebolo )
a že si chce pripraviť maternicu , no neviem jak a čím ,,hmm
tak fakt neviem , proste vieme kde je chyba, tú ešte potvrdia toho 4.5. na hematologii, a ostatné bolo všetko ok,,
tak budem to mať zas hop alebo trop , som na vážkach ..
moni dakujem 🙂 🙂
ja teda fakt neviem co by som robila na tvojom mieste, viem len ze moj muz by sa skor snazit nezacal kym by doktor nepovedal ze mozeme...tak ja by som mala asi rozhodnute 🙂
no neviem veru neviem, ale nechám to plávať,
uvidím čo a ako bude po dvoch týždňoch,, potom budem dumať po menzese ..
hej to je fakt potom uvidis...
misinn:Pekna fotka 😉
Ahojte. Ahojček velvet aj mne došla mrcha včera o polnoci. ma asi trafi
😀 a mne ma dojst az 1-maja pekne nee???Na prveho maja dostanem mrchu uuuuzas 😖
nO?? dadqa??Inak ja som Denisa- denne možno ani nedorazí. 😉 😉
ja som Dada,ale od malicka ma volaju bud Dada alebo dadka to je jedno si vyber a tesi ma 😉 🙂 mne to nejako cudne vyslo ze na prveho maja 😀

chilinka to znamena ultrazvuk 🙂
leamax a uz sa snazite?