Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
Hmmm mnoo ja neviem moja... 😒 sak jasne ides dalej a uvidis ako to dopadne nabuduce ja sa snazit nemozem az kym sa nebude vediet diagnoza aj to pochybujem ze hned budeme moct skusat 😖 ....Tak ja neviem tak skus zmerat a uvidis.... 😉 no ja ti drzim palce aby sa vam to podarilo co najskor 😉 🙂
Ďakujem a tebe, vlastne vám prajem to isté z celého srdca. 😉
nemas zac 😉 my ti dakujeme tiez neeboj sa vinde to a bola by sranda keby sme otehotneli spolu naraz,ale to tazko malo kedy sa to stava... 😉
No?? vieš ja si myslím že nám sa zadrí až po mojich štátniciach lebo teraz som v takom kolotoči že až. No a to bude v juni. 😉
mnooo tak ja v Juni este len idem na vysetrenie takze ja tak skoro asi nebudem tehu..aspoms i to tak myslim kym ma daju do poríadku tak to podla mna potrva aj Rok 😖
Ach tak verím že to pôjde aj skôr. Budem držať palčeky.
kujeeem 😉 mnooo aj ja dufam ze to pojde skor a ze sa budeme moct snazit 🙂 a co sa dnes chystas robkat?
No budem sa ako vždy trapiť s bakalarkou
🙂 a ja sa snazit aby som bola v poriadku fajcit som prestala zajtra bude uz tyzden 😵 taka som stastna lepsie sa mi dycha a aj chodi do kopca...joooj 🙂
dadqa, dakujem aj ty mas peknu 😀
nemas zac..mnooo ja mam uchvatnu fakt mne sa nepaci ☹
ozaj a ako ste na tom teraz so snazenim?tolko nas tu je ze sa mi to pletie
misinn: Ja sa snazit nemozem mam zakazane od doktora pokym sa nebude poznat uuplna diagnoza preco som mala tie potraty najskor ma musia vysetrit a az potom ja ratam ze to bude trvat aj rok 😒
ahaaa ja som myslela ze si mala jeden potrat... ☹
nie nie moja ja som mala uz 2 😢
to mi je luto ☹ bola si na genetike?
Dadqa ☹ . My sxme prišli o nášho Alexa pred 8 mesiacmi v 26 t tehu. Diagnoza ťažke postihnutie. ☹
denne, to muselo byt tiez hrozne ☹
NO ☹
kazda sme si niecim presli...
booze Deniska ☹ to mi je naozaj luto...tak ako napisala misinn kazda sme si niecim presli,ale nikdy nezabudneme ☹ misinn ano bola som na genetike a nic vsetko je v poriadku... 😖
ahojte babule..
tak som nakukla na chvilku, este polhodina v praci..
denne, tak aj ty si dostala... ☹ aj som na teba myslela, ze nech to aspon tebe vyjde, ked mne tento mesiac nie...pocuvaj, my sme nejako zosuladene inak...aj minuly mesiac..pamatas...tak podla mna aj naraz otehotnieme...to by bola parada.. 😉
dadi, no super, ze uz nefajcis tyzden, len tak dalej, drz sa..
ja som tiez prestala fajcit cca. 3 roky dozadu...sekla som s tym zo dna na den...a to som fajcila od 19 tich..proste dosiel taky zlom..a odvtedy ani jednu..a ako trombofilik ani nemozem fajcit, co som vobec nevedela..
No velvet to by bolo super ja mám akýsi siťak že to bude až niekedy v lete myslím jul?
Vieš ked už budem v pohodičke a poštatniciach xixix teda verim tomu
dadqa aj u nás je všetko vporiadku. mne povedala genetička že u nás sa to dá pomenovať len jedným názvom to čo sa stalo tragedia ☹
Velvet:Ja som zacala fajcit uz v 13-tich 😀 a fajcila som az do teraz ja som stim tiez sekla zo dna na den pretoze mi to zakazal doktor gynekolog povedal ze on sa mi pokusi pomoct aby som dietatko donosila a ze ja budem musiet tiez nieco preto spravyt tak som v prvom rade prestala fajcit a je mi fajne teraz sa citim super lepsie sa mi dycha 🙂 Deniska ☹ je mi to fakt luto naozaj...ja ti nieco napisem do IP viem ako sa citis 😢
zuztek ďakujem za info... veď ja som od tej histologie ani nič nečakala, radšej nech je to tak, že sa proste stalo a nebolo to z genetického hľadiska schopné žiť... 😔 😔 😔 😔
ďalšie vyšetrenie som nemala...ja mam trombofíliu o ktorej vieme, v 6tt som mala výsledky OK...
Len ma štve, že som v minulosti mala hirzutizmus aj PCO vaječníky boli podľa utz a preto si myslím že mi mohol dr. dať DUPHASTON - teraz už viem, že si ho vydupem... ak mi odmietne, beriem kartu a idem tam, kde ma pochopia.. viem že Duphaston nerobí zázraky, ale ak boli v minulosti hormonálne problémy, tak si "ho zaslúžim"...
Inač, mne dr. povedal, že o 6 týždnov môžem otehotnieť... resp. môžeme skúšať.. a aj na mnohých anglických stránkach som našla, že stačí jedna mrcha a keď je telo pripravené tak sa zadarí aj hneď...
čaute
sarafortuna,co je ten hirzutizmus?na konci spominas ze mas nejake hormonalne problemy-ake?
tremoti, v minulosti do mňa pchali hormóny, lebo som mala zvýšené mužské hormóny a to spôsobuje nadmerné ochlpenie - a to lekári volajú hirzutizmus a hyperandrogénny stav /to je to že ma žena viac mužských hormonov ako má mať 😉 /. Potom bol trošku zvýšený prolaktín no pre endokrinologa to bola smiešna hodnota... Pred rokom bol HP OK no na ultrazvuku boli polycistické vaječníky, tie sa mi asi "vyčistili" po FEMI kvapkách a teraz zatiaľ fungujem... asi bola aj teraz ovulka 3 týždne od kyretu, tak som zvedavá či to mrcha 10-14 dni ovuly potvrdí...

No ja som napriklad mrchu vôbec nečakala už som si myslela že nám to vyšlo presne ako pred rokom ten isý dátum. No bohužiaľ, ale ide sa ďalej .len momentálne zvažujem merať ? nemerať? bazalnu teplotu. Som začala tento cyklus a skoro ma trafilo. nevyspatá, meranie o 5.0 ráno lebo inak nič nestiham.