Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
lenkka tak sup sup na to, ved chceme babätka, tak nech sa nam to tu rozrastá. to ti zivot takto prichystal, dcerka nie je doma, ovula zase je doma, tak sup sup na to, necakaj na nic. aspon za tu penazenku - aby si ta udobril 😀
lenka aj sa prizal k tej penazenke? poznam take pripady, ze zo som aj nebol, a v byte ziju len dvaja 🙄
asi to je tak zariadene ako napisala micicka 🙂
ja som to nachvilku aj vzdala, ci sa net nepolepsil nic
ma porazi,,,,som mala prispevok napisany a vsetko mi to padlo 😠
cukrus,,,rada by som dala foto, len nemam ako, mobil sa mi nejak nepohodol s bluetootom na laptop,,,a tu u svokruskovcov inu "techniku" nenajdem,,,tak zajtra, ked budem doma
micicka, nebud smutna, to preleti a bude dobre,,,,ja mam tiez take stavy, ze by som mojho m vysadila najlepsie niekde za polarnym kruhom a zaskrtit som ho uz vela krat chcela 😀
lenka,,ovulkovsky hlien to moze kludne byt,,,,ja ho sice tolko nemavam,,,ale je taky ako pises a natahuje sa ,,takze sup snazilkovat
no baby ja vypinam PC, lebo ho inac vyhodim von oknom, jak mi to tu pomaly natahuje...
bruuuuu
rozlúčim sa s vami, ide to ako slimak. prajem krásny večer, možno neskôr ešte nazriem. ak nie tak dobrú noc
juj baby, to co je dnes s konikom...
lenka, jasne, to je ovulka ako vysita, sup na manzelika.. 😉
len viete holky, sice z hemat. mam tie prvé vysedky ok...ale ako napr. velvetka mala tie dalsie zlé toho sa bojim, aby som sa neunahlila, ale zas na druhej strane...už sme si aj tak nedali par krát bacha, takze ...ja fakt neviem, clovek by na jednej strane aj chcel a na druhej sa zas bojim ☹
inak aj ja som uz rozmyslala ze ten laptop buchnem o zem....ajked za to nemoze....
majte sa a dobru noc janga a micicka 🙂
baby idem na vec, konik ide ako pokakaný...no co tu budem...? 😀 idem asi vybrat to nové pradlo zo skrinky co jezisko doniesol... 😀 vsetkým dobru nocku...a drzte palce 😉
inak, dnes som stretla v praci jedneho suproveho gyndosa, on je mlady dr. no velmi dobry, specializuje sa na rizikove tehu a je porodnik a bavili sme sa o tom, co sa mi stalo, aj o tej mutacii som mu povedala a on mi povedal, ze ak by som chcela mozem prestupit k nemu, ono aj k tym injekciam povedal, ze mozno ich treba ani nebude, lebo som len heterozygot, ze to budem rozpichana ako od jezka, ze sa pichaju kazdy den...a to ja hned som normalne zacala, ze jasne, vsak to uz vsetko daaavno viem z internetu.. 😀 super sme pokecali...tak uvidim, mozno aj unho skoncim, lebo hovoril, ze pojdem asi na rizikove potom..
baby kto dal 1000-ci príspevok???????? asi ja.... 😀 😀 😀 😀
aaaa konik uz frci normalne...no super.. 🙂
noo, len tusim som tu uz sama...no nic teda, pojdem uz do peleska...zajtra sa objavim znova..
tak krasny vecer papa
si tu este velvet?
alebo este niektora?
nikto? 😕
jupi...konecne sa da pisat...to co bolo?? neslo mi vobec prispievat a otvarat stranky
ani mne to neslo, konecne sa da a zase je nas tu malo, si tu este cukruska?
hej som trini
dobre sme sa rozbeli, co?
sa tesim ze uz mame aj tehulku len pekne pokracovat. 🙂
no sak pozeram ze uz vyse 1000 prispevkov...pekne...hej...rozbehla to janka som zvedava ktora bude dalsia 😉
vyzera to tak, ze ty 🙂
no idem spat aj ja, zajtra skoro vstavam a som hotova 😒
trini...ale nezartuj... mne to nikdy nevyjde hned... trva to dost dlho
.......baby vy tu za jeden den tolko popísete......ani nestiham citat.....to mate cely den zapnuty počítač?....
.....velvet.....vsetko naj 😉
no jednoducho sme poriadne sikovnice 😀
ako sa inak mate ? ja mam este dnes volno a potom ma cakaju 3 dni 12 hodin 😠
no dnes ideme s manzelom vecer do kina
halo halo...kde ste vsetky?
no ja som tu sice popri tom varim ale obcas odbehnem sem 😉
a co dobre varis?
zapekany karfiol + zemiacky

cukrus vsetkym nam to nejde, nejaky BIG problem je tu 😠