icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

lu.lu.
27. apr 2010

velvet,on nie je chory,len mu uzliny reaguju asi na nejaku infekciu(ani nechcem mysliet na nieco horsie 😒 ).....on mal jednu uzlinu zvacsenu uz velmi dlho,dnes bol objednany na uzv a pozreli mu vsetky krcne a ze su zvacsene....pozzeram si o tom na nete nejake infosky a ze je to dost caste u deti....len chcem aby mu zistili,co to konkretne je,tak mu dufam vezmu krv.....ono jednou z pricin moze byt aj toxoplazmoza 😖 a ja tiez este cakam na moje vysledky,tak ma to trochu cele deprimuje.....
tak som sa vystazovala,uz je lepsie 😅

velvet26
27. apr 2010

lu.li, prepac, som to nejako tak pochopila, ze to ma z nejakej choroby, asi len nejaku prekonal a preto mu ostali zvacsene..
vsak krv ukaze...drzim paste, aby to nic vazne nebolo...a urcite nebude..som o tom presvedcena..

lu.lu.
27. apr 2010

aj ja velvet,nechcem ziadne "prekvapka".....nech je zdravucky,to je to najdolezitejsie... 😵

velvet26
27. apr 2010

lu.lu, nebojkaj, urcite bude vsetko v poriadku... 🙂 drzte sa...
idem uz off, este chcem skocit do vane..tak pekny vecer vam zelam...

lu.lu.
27. apr 2010

ok,papa a pekny vecer este 😉

denne73
27. apr 2010

ano velvet dala som si nedávno blond melír no je skôr do biela xixixix. ja ale rada experimentujem. nie neberiem žiadne vitamíny ale zvažujem femibion že začnem

cukor
28. apr 2010

ahojte snažilky......missin,cukruška.....silno držím palce...nech sa tie babätká majú dobre v brušku...
a ostatnym snažilkám aspon jednu šikovnú spermijku....nech sa tam zahryzne 😀 .............do kelu už by sme mohli byt všetky tehule 😀

zuztek
28. apr 2010

ahojte, tak u mna je rovnaky scenar ako minuly mesiac, opat zapal mocovych ciest a opat cez plodne dni, nemam slov... ☹

cukruska1920
28. apr 2010

Ahojte babulky...dnes tu budem dlhsie tak som vas prisla kuk...som tu nebola 100 rokov

trinitka87
28. apr 2010

caute baby 🙂
zuztek, ☹ stale ti nieco pride do snazenia, ale ja verim, ze tento rok sa nam to vsetkym podari.
ahoj cukruska, ako sa dari?

moniquie
28. apr 2010

ahojte,,

tak ja dnes začínam s novými vitamínami na podnet dokyho ..
ferretab - t.j. kyselina listová so železom
calibrum - železo, jod, vit C, E, kyselina listová,,

femibion som prestala, mne tie Béčka nerobilo dobre, kysla som jak buchta ..

a ahojte tehulky,, super že sa darí ,,

zuztek . držím palec, nech to prejde,, furt niečo,, no vyjasní sa ..

cukruska1920
28. apr 2010

trini... ahoj... mam sa dobre...zatial som nepribrala ani gram tak cakam kedy sa to rozbehne....hodila som do albumu fotky tak kuk ak chcete

trinitka87
28. apr 2010

krasne oblecko mas, take sa mi pacia.
nas den D je tento vikend, tak sa posnazime a uvidime ci to vyjde 😵 😵

cukruska1920
28. apr 2010

juj..tak to budem drzat palce...inak rychlo to ubehlo nie? ved este prednedavnom sme si pisali ze zacinate ,,az" v maji a uz je to tu 😵

trinitka87
28. apr 2010

veru rychlo...ani sme sa nenazdali a uz sme v tom snaziacom, ocakavacom, popripade testovacom obdobi.
aj sa tesim, ale budem sa snazit nebrat to cele az tak vazne, nieze by mi nezalezalo na babatku, ale tak primerane...ved vies ako to myslim.

cukruska1920
28. apr 2010

hej viem... mi sme nato tiez nemysleli v zmysle ze ideme robit babo a vyslo to

trinitka87
28. apr 2010

ale myslela som aj ked uz babatko bude. no teraz som sa rozhodla, ze ked budem tehu, nebudem sem radsej vobec chodit, lebo obcas sa tu najdu aj velmi smutne pribehy a potom by som len stresovala a rozmyslala 😖

takze obcas nakuknem a napisem netehu

cukruska1920
28. apr 2010

trini.... ja sem chodim nedobrovolne...mame pokazeny notebook ale pomaha to... aspon necitam hluposti

trinitka87
28. apr 2010

ved aj pred chvilkou som si precitala jeden smutny v inej teme a potom rozmyslam a zacinam pochybovat a tak.

cukruska1920
28. apr 2010

preco pochybujes? vyslo vam to hned na prvykrat tak preco by nemalo teraz.... ten strach budes mat stale...ja ho mam tiez ale tomu sa neda predist

trinitka87
28. apr 2010

otehu sa nebojim pokojne si pockam, len potom co bude,ale verim ze tentokrat bude vsetko uz dobre,ved do tretice to musi vyjst. 😉

cukruska1920
28. apr 2010

hej...hovori sa to a aj to tak bude...urcite.....mne to vsetci hovoria...dokonca aj cuzdi ludia

trinitka87
28. apr 2010

aj dr mi stale hovori, ze to uz musi vyjst, som sa naucila, vseobecne, brat veci s vacsou rezervou

cukruska1920
28. apr 2010

veru tak to je....co ma byt to bude

bobjan
28. apr 2010

Ahojte dievčatá,

je hrozné, čo sa to v tom svete deje, ale čo už narobíme, musíme bojovať ďalej...

Prosím váms o radu, mala som teraz 10.4. čistenie po MA v 12TT, je možné, že ma stále sem tam pobolieva v podbrušku a mám bielo-žltý výtok?

Mám ísť k dr. po prvej mrche, ale ta príde vraj asi až o cca 2-3 týždne, tak či mám nakklusať skôr, alebo nie. Ďakujem

denne73
28. apr 2010

Bobjan nie som žiaden odborník aby som ti odborne a správne poradila. NO z čisto ženského hľadiska ja by som pre pokoj v duši tu doktorku navštívila šak za opýtanie nebijú nie?? 😉 😉 😉 😉

moniquie
29. apr 2010

ahoj bobjan

je známe ze po kyrete sa musí oddychovať, takže aj malá záťaž môže spôsobiť že ťa pobolieva v podbrušku,, vysávanie je zabiják, bacha nato ,, nezdá sa to ,, ja som bola PN 3 týždne..
čo sa týka výtoku, zrejme by to nemalo byť, chod dokymu, ako vraví denne za opýtanie nič nedáš,, nech ťa pozre,

denne73
29. apr 2010

Ahojte 😉

tremonti
29. apr 2010

bobjan podla mojich skromnych znalosti je to pobolievanie tym lebo si bola uz 3 mesiac no a maternica je uz zväčšena, to co ta pobolieva je preto lebo sa teraz ta svalovina stahuje spät.a ako hovoria baby treba klud a oddych.

mafynka
29. apr 2010

ahojte kocky,,co dnes idete robkat? ja chcem upiect daky fajny kolacik,,nemate napad aky??