Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
ahooooj
ahojte,zajtra ideme na 1 vysetrenie.....drzte palce 🙂
ahojte, bola som u doktora, zajtra idem na kyretaz.babatko sa prestalo vyvijat asi pred tyzdnom a pol.. ☹ asi mi nie je dopriate byt maminou..
missi : je mi to nesmierne strašne ľúto..
hrozne som sa tešila že si tehu ,,,
veď preboha bolo všetko ok,, nerozumiem tomu,,
až mi je do plaču ☹
boze, strasne co tu citam ☹ missin, je mi to velmi luto 😔 predpokladam ze ani nebilo srdiecko, vsak? lebo tyzden hore dole moze byt posunuty ked je posunuta ovulka.... drz sa moja...
ani ja nemam dobre spravy, dnes som zistila ze mam ureaplazmy ☹ takze odklada sa snazilkovanie... viem ze to staci preliecit par tyzdnov, ale mrzi ma ze sa na to prislo az teraz, keby ze hned po potrate tak uz som mohla byt aj 3x preliecena... a to som mala doteraz vsetky vysledky v poriadku... je mi z toho na nic, este k tomu planujeme v lete svadbu, ani sa uz netesim 😖
misinn........až ma striaslo,je mi to tak lúto.....tebe som to strašne,strašne priala.mam chut si zahrešit.neboj moja,raz aj na nas musí príst.si ešte mladá,ale budeš ešte mama.myslím zajtra na teba,nech ta kyretáž dobre dopadne a drž sa.
mafynka:Ahoj moya ako sa mi mas a co mas nove?? 🙂
ahojte babule..
nebola som tu uz par dni..boli sme na svadbe v sobotu, vcera som prespala cely den...
tak idem precitat, co mate nove...
misinn 😢 ....ved si myslim spominala,ze si bola minuly tyzden u lekara a vsetko bolo ok,tak ako je mozne,ze sa tyzden a pol nevyvija? je mi z toho tak velmi smutno.drz sa moja...
zuztek-aj u mna to vyzera tak vselijako....uz druhy den spinim a to som len 5 dpo 😖 ...neviem preco,zajtra si skusim este vybavit testy na progesteron a ak mi ich neurobia,tak si aspon nasadim duphaston...
drzte sa , kocky 😉
ahoj velvet,som si vsimla,ze si prave prisla 😉
ahoj lu.lu...hej, uz som tu spat, citala som, co sa stalo...
missin... ☹ ☹
hrozne je mi to luto, tak som sa tesila z toho, ze si tehulka...a teraz toto... ☹
zajtra budem na teba mysliet, aby si to zvladla...
😢 misinn: Booze moyka budem na teba mysliet a je mi to velmi luto co tu vsetko citam tak sa vzdavam niekedy aj skusat otehotniet uz nechcem bude to asi najlepsie 😢 😢 drzim ti palceky 😢
ahoj dadi..
taka som nestastna z missin, ze sa mi ani pisat nechce... ☹
velvet: Ahoj ani mi nehovor som si to len teraz vsimla co vlastne pisala 😢 ja uz nechcem deti som sa rozodla pretoze ak by som mala zase prezit to co preziva kazda z nas tak by som sa s toho tazko dostala ☹ uz nie...
dadi, tak nehovor, treba ist do toho, ja verim, ze nam to kazdej vyjde..skor ci neskor..
dobre moja, tak zazen tieto myslienky..hm..
ahojte kočky,
mňa touž tiež napadlo, že detičky nechcem, lebo ten strach je neskutočný
no prebrala som sa z toho , otriasla,,
musím ísť ďalej,, nič iné nám neostáva
Velvet: Mnoo keby si mala pravdu,ale ja prestavam veryt uz ze sa mi to podari bojim sa znovu skusat 😢
zuztek : čo ti to,, prečo až ateraz zistili tie europlazmy,,
bože ani nestraš,, lebo ma picne,
mne doky vzal znova stery pre kontrolu, boli ok už v januári, no tieto chce nový dokyno
zajtra idem pre výsledky z hematka, tak dúfam že bude ok,, som zvedavá čo povedia na trombofíliu .. či tam ešte vôbec je,, som sa pred tým nalievala dva mesiace s aloe vera,,
dadga,, : neboj bude ok,, treba mysleť pozitívne,,
a koľko anjelikov máš v nebíčku,,
my dva,, a prežili sme,, musíme
Ahojte kocky, prisla som vas pozdravit...
Misinn ☹ ☹ ☹ je mi to taaaak velmi luto ☹ ☹ ☹ Az mi zacali slzicky padat 😢 100krat denne myslim, na to, ci je vsetko v poriadku 😔 Velmi drzim palceky, aby sa ti coskoro ulavilo, aj ked to bude hrozne tazke ☹
moniquie: Mame 2 anjeliky v nebicku tiez tak ako aj vy 😖 ☹
baby-mne je z toho na grc 😠 ....clovek sa snazi,robi vsetko,co je v jeho silach anic z toho 😠 ....ja zacinam byt akasi zatrpknuta...asi sa len obrnujem,keby sa nahodou,nieco zle este prihodilo...
babule..idem off, nejako som mimo...
pojdem sa okupat, unavena som...tak pekny vecer este...
vifinka,ahoj 😉 ....akosa ti dari? vsetko v poriadku?
velvet:Aj tebe pekny vecer ahoj moya a drzkaj sa 😉
baby ja verím, že tretí pokus bude úspešný a budeme sa všetky tešiť,,
nabereme nové sily a pôjdeme znova do toho ..
uvidíte bude dobre,, máj je náš mesiac .. a leto taktiež ..
dočkáme sa všetky
vifinka : držíme palečky, nech je všetko ok .. 🙂
zatial tuk-tuk vsetko v poriadku, buduci stvrtok idem na kontrolu, tak SNAD sme podrastli...ale sledujem sa neskutocne, ci su bradavky dost cistlivy, prsia dost bolave...az mi z toho svitori...najradsej by som chodila kazdy tyzden na sono...lebo tieto 3 od poslednej, to je jak za trest 😒
baby, som este tu...
pisala som janierejke este pred par dnami, neozvala sa...neviete co s nou je...lebo fotoblog si vymazala..
tak hadam sa aj jej nestalo nic zle.. 😖
velvet veru neviem nič o našich starších tehulkách,,
dúfam, že sa im darí dobre,, a nakupujú výbavičky,,

dadqa ahooooooooooooooooj
zuzka gratulujem,,,dalsia tehulka,,to je supeeeer