Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
u nas prsalo rano,,,uz je len zamracene,,,baby ja verim,ze sa nam to vsetkym podari,,,a potom dame velke stretko s babatkami,,,hoci predstava,ze sa to moze zopakovat viac krat ma desi
zrovna čítam ako ovplyvniť pohlavie bábetka,, haluzáky sú niektoré, no neviem neviem,
možno vyskúšam,, ked chce žena dievčatko mál by byť sex neustále,, totiž spermie s mužským hornónom zanikajú rýchlejšie ako so ženským,, takže postupne ostanú len ženské,,
alebo zas zistili , že ženy, ktoré jedli pred otehotnením banány minimálne 2 - 3 mesiace často,, tak mali chlapca,,
monique ja nemam rada banany 😀 😀 😀 😀 😀
hmmm,,ale ja budem rada,ak sa nam vobec daco podari,,,lebo ja neviem,co sa deje,,,ale moc drahy v poslednom case nema vobec chut,,,mozem robit cokolvek,,,ani si ma nevsimne,,,ved uz ani nepamatam,kedy naposledy,,vcera konecne mal aj chut,,ale sme sa pochytili,tak nic z toho nebolo ☹ ☹
mafy to ma mrzí,, no pri robení dieťatka chuť každý deň opadá,,
aj môj to tak hovorí, že romantika ide bokom, takže sme trošku jak stroje,, inak to zrjeme nejde,,
a ten tvoj sa umúdri uvidíš,, šak do ovulky časuuuuu
on z toho nema stres,,,vsak nikdy neriesime,kedy mam a kedy nie ovulku,,,on to chce nechat volne,,tak to ma volne,,,tieto veci si riesim len ja,,,a ked je vhodna doba,tak sa krutim okolo neho,,,,doslova ho uhanam,,,bo on sam od seba,,to by som sa nacakalaaaaaaaa
moniquie:Mnooo u nas na chvilku prestalo,ale podla mna sa pusti znova lepsie sa bude dychat aspom... 🙂
ahojte baby..
janirejka....tak moje zle tusenie sa bohuzial potvrdilo... ☹ 😖
pisala som ti do ip...
neskutocne mi je luto, co sa ti stalo... ☹ verim, ze geneticke testy ukazu, kde mohol byt problem...
misin, som rada, ze si sa k tomu tak hrdinsky postavila..
super, ze ste si tak dobre naplanovali, ze budete domcek robit, dovolenku...to je fajn, to sa ti tak zadari potom, ze ani nebudes vediet ako.. 😉 a cukor ma pravdu, si mladulinka...este budes mat kopec deticiek... 😉
ale aj my ostatne.. 🙂
mafynka...juj, skoda tej robotky...
ale ty si sikulka, ovladas skvele jazyky, uplatnis sa a lahko si najdes novu robotku...uvidis.. 😉
a s manzelikom treba urobit poriadok, ci chce ci nechce, sex musi byt.. 😀
babulky, tusim tu nikto nie je..
asi kvoli tym smutnym udalostiam, co sa tu v poslednej dobe stali.. 😔
tak idem aj ja off..
ale verim, ze coskoro budeme vsetky znova stastne...
ahojte kocky,,pekny vecer zelam
ahojte, ja som dostala konecne lieky na tu ureaplazmu, este musim zohnat pre priatela, liecba bude trvat takmer mesiac, potom po 2 tyzdnoch kontrolny odber ci liecba zabrala... samozrejme dovtedy ziadne snazilkovanie 😖 uz som z toho vsetkeho na nervy, utesuje ma len to ze plno bab co sa vyliecilo tak konecne otehotnelo a aj donosilo zdrave mimi v brusku...
moniquie - jasne ze ked to mas potvrdene geneticky, je to uz na cely zivot, prave preto som sa cudovala ako moze byt vsetko ok.... inak ja ked som bola na hematke tiez tam bola taka priblbla doktorka, dokonca ani ten homocystein mi neurobila, aj ked som si to pytala 😒
ahojte kocky
MONIKA vsetko najlepsie k Tvojim dnesnym meninkaaaam 😀
ahoj mafy,,
moc moc ďakujem ,,
viete aký darček by som chcela najradčej .. 🙂
asi uhádnete na prvý šup,, 🙂
inak ma bolia vaječníky jak delo,, ovulka bude sto percent ..
monique viem,,,a zelam ti ho z celeho srdiecka
ja som dnes mala dostat mrchu,,a ta zasa neviem kde v prdeli trci!!!! uz ani duphaston nezabera aby prisla nacas,, ☹
ahojte, ako sa mate? ja idem dnes na kontrolu, povedala som si ze teraz nebudem chodit na konika lebo to nema zmysel kedze snazit sa o babatko zacneme az ked sa nastahujeme do noveho domu a to bude tak koncom noveho roka...a ak vam mam pravdu povedat ani nemam chut byt tehotna, treba dat tomu pauzu, nie som predsa stroj 🙂 a este som si povedala ze sem uz asi nebudem chodit ani ked budem tehu, lebo prve tehotenstvo som na konika nechodila vobec a nemala som ziadne stresy, tym ze som sem chodila som bola len stale vystresovana lebo kazdu chvilku tu niekto pisal smutne spravy a potom sa neda byt kludna a namyslala som si vselico...urcite moje tehotenstvo nedopadlo zle za to ze som sem chodila ale ked tu niesom tak si aspon nic nenamyslam...tak vam odporucam ked budete tehulky konika obmedzujte, radsej sa sem pridte len poradit 🙂 🙂
mafy a čiste náhodou, nemôžeš byť tehu ,,
šak keď motyka vystrelí 🙂
och myslela som koncom tohto roka 😀
misin,,,ale budes tu velmi chybat,,,ale chapeme,mas nato plne pravo,,obcas ale aspon napis,ze si v poriadku,nech sa o teba nemusime bat,,,a nemas nahodou FB??
monique nemozem byt tehu,,sme ovulku nestihli,,to viem isto
mafz fb mam a som tam kazdy den 🙂 poslem ti postu
ahoj missi,,
chápem ťa, a mám podobné zmýšľanie,,
ked treba niečo poriešiť, koník je skvelá vec,,
no ked sme už tehu, tak potom hlavička pracuje úplne inak a presne netreba si pridávať,,
ak budem tehu, tak určite prestanem čítať,, bude to tak lepšie ,, treba tomu nechať voľný pirebeh .
určite ma bude mátať kto sa ako má,, ale nato je aj FB
želám ti všetko šťastie sveta, a aby si raz bola šťastná mamina .. 🙂
mafy : dá sa otehotnieť aj mimo ovulku,, hihi,,
ale šak jasné,, vieš ako to cítiš ..
bude dobre .. onedlho...
moniq, urcite sem tam napisem, ale som si povedala ze sa musim odreagovat od vsetkeho co sa tyka tehu, ja viem ze to pride samo a viem ze to dopadne urcite dobre, ved som mlada a zdrava, jedno zdrave babatko som uz donosila tak myslim pozitivne 🙂 🙂 s muzom sme si povedali ze sa na to vobec nezameriame ako aj prvy krat a dopadne to zas dobre, tak vam prajem vela stastia a verim ze raz budeme stastne maminy, dufam ze u niektorych to bude coskoro 😀
missi : mám normálne zimomriavky,, moc ti fandím,, som si ťa obľúbila,,
jasné aj sotatné kočky ... 🙂
misi,,uz ta mam na FB 😀 joj moja drzkaj sa,,,si velmi silna osobka
aj ja vas mam rada, neskor sa ozvem 🙂 🙂 majte sa a drzim palce 🙂
ja sa idem teraz chystat k mojmu dr. 😉
pa a krásny víkendík 🙂
misin ahoj,,drzkaj sa
ahojte,
zuztek, postrehla som, ze si pisala o tom homocysteine
ja som mala ten isty problem, ze na hematke to mala dr. total v paži a ked som u genetičky povedala, ze to nemam vysetrene, tak len prevratila očami, ze to snad nie.
Ide skor o to, ze vzorka hned po odbere musi ist do ľadu, aby bola pouzitelna a preto to nedokazu lekari hocikde odoberat,,,,ja idem buduci utorok na odber priamo na odd. klinickej biochemie, tak dam potom vediet, ak budem z toho mudrejsia.
ahojte....Síce som sa pred cca pridala k snažilkám do tejto témy, ale potom sme to nechali ešte tak a začali sme pred týždňom, teraz čakám či dojde ms....Je mi neskutočne lúto, čo sa tu deje....
ale sa teším s novými //.....Tak po druhýkrát sa pridávam k Vám......Kyret som mala 20.1.2010 v 6 tt+5

mafy : bude dobre,, budúca ovulka bude výťazná .. treba veriť
dadga u nás v NR sa mračííííí, černota ide,, asi bude dobre liať,, mne sa páčia také prudké dažde 🙂