Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
Ahojte..Ako sa mi mate baby? 🙂
ahojte kocky,,tu je tak tichucko a smutno ☹ ☹ ☹
my sme sa akurart vratili z polska,,vcera mala dojst mrcha,,a mala dojst nacas, bo beriem duphaston a minuly mesiac s nim dosla nacas,,,a ani dnes nic,,ani stopy po nej,,ani brucho ma neboli,,,co sa zasa dejeee ☹ ☹ ☹ neberiete ho niektora??,,ci je to normalne,taketo vykyvy??
caute kocky 😉
hlasim sa po dlhsom case...takze co u mna nove? podarilo sa mi lekarku dotlacit,aby mi vzala krv na progesteron a super som to ystihla,lebo mi akurat konci cyklus....vola sa to 21 day progesterone test,na zaklade coho zistuju,ci ovulacia prebehla a ci ho je dost....mam totiz pochyby,lebo uz tyzden!!! spinim 😠 ...takto ja neotehotniem a este zacinam citit krize na ms,tak ju asi mozem coskoro ocakavat...ja uz chcem byt tehulka 😵
no a este k tomu, moj maly chrobacik bude musiet ist na biopsiu tej uzliny,tak sa trosku obavam,aj ked mi lekarka hovorila,ze sa nemusim strachovat...ale to nejde,cloveka vselico napadne 😒
mafynka- ja som brala duphaston pred dvoma mesiacmi a ms dosla na 6. den po vysadeni,ale zase som spinila,tak neviem, asi ho treba brat dlhsie,aby sa ucinky prejavili.....nasadila som si ho pre istotu aj teraz,ak som nahodou tehotna,aby sa fazulka udrzala....
sarafortuna- prve cykly po kyrete su posahane a ked silno nekrvacas a nemas bolesti,este by som vyckala 😉
lulu dakujem,,ja som ho brala minuly cyklus a tiez dosla mrcha na 5ty den,,brala som ho aj tento mesiac bo mi este zostalo po prvom tehu,,a este budem brat aj dalsi mesiac,,a potom pojdem k doki,,som myslela,ze dojde nacas,,,uz ked minule to bolo v pohode
mafynka:Ahoj moja ako sa mi mas a co mas nove??Misinn:a ty ako sa mi mas?dufam ze ti je lepsie uz 😉 🙂
ahoj dadqa,,nic nemam nove,,snazim sa ucit na poslednu skusku v pondelok,,snad to uz nejak dokopem,,,mrcha strajkuje,,a to je asi tak vsetko,,,a dako mi je blbie,,a ty ako moja??
mafynka:Mnoo ja sa mam celkom fajne sak aj ja cakam na mrchu len problem je vtom ze v Aprili som mala 2-krat 😕 a neviem ci je to v poriadku 🙄 ale mam sa dobre 🙂 nebudes ty tehu mojka??zeby? 😵
dadqa jooj ako by som chcela,,,ale urcite nie,,tento mesiac sme nic nestihli ☹ ☹ ☹ asi len unava zapracovala,,alebo ja neviem,co sa deje,,uz to neriesim,bo nechcem byt sklamana zasa,,,co ty tu takto vecer??,,inak nemas aj FB??
mafynka:Nee nemam ja na FB nechodim skor skype alebo icq alebo email 😅 inak nic......nechce sa mi este spat tak ponocujem 😅 🙂
no ani mne nie,,mala by som sa ucit,,ale ani to sa mi nechce,,ma stve,ze som nato mala tyzden,,a uz zasa som to nechala na poslednu chvilu
mnoo to ti verim,ale zvladnes neboooj ty skype alebo icq nemas? 😕
icq mam
a das mi cislo??? 😅
myslim na icq 😀 😝
poslem ti do IP,,,len ho musim pozriet na druhom PC
oki v pohode kujeeeeeeeeeeem 🙂 😉
ako je inak mozne,ze si mala dve mrchy? po akom case?
Mnoo bolo to v Aprili hej mnooo prvu som mala som od 5.3.2010 do 4.4.2010 a druha mi dosla hned 25.4.2010 a skoncila mi 28.4.2010 neviem ako to je mozne zeby nebolo nieco v poriadku? 😕 ☹
od 5.3 do 4.4??????
pockaj som sa sekla prepac od 30.3. do 4.4 sorry 😖
fuuu,,uz som sa zlakla,,bo to by bolo az moc
mnoo zle som to napisala a zle som si to kukla v mobile prepac,ale aj tak nehapem preco som ich tak mala 😖
a k doki ides niekedy?
Ja musim pockat na mrchu teraz ked ju dostanem tak na 4-den ako ju budem mat musim ist na krv kvoli vysetreniam lenze podla poctu mi mala dojst 1-Maja a proste som ju nedostala 😕 sa bojim..... a dnes je uz 8-meho 😖
a nevies,co moze byt dovodom?
neviem moja vobec ☹
ach jaj,,ale nas trapia tie mrchy jedny
ti poviem ☹ nevie co si mam otom mysliet teraz ci mam cakat alebo ist k doktorovi aaach booze 😒

ahojte,
táto téma ja fakt nejaká "zakliata" ☹ ☹ ☹ ☹ držím všetkým palce a už by sa to tu mohlo na dobré obrátiť... 😠 😠 😠
Potrebujem poradiť...
Mám prvú mrchu od kyretu - prišla na 30.DC no už trvá 10 dní... posledné 2 dni to už je iba špinenie ako po kyrete..môže byť že sa ešte stále "dočisťujem"? máte nejaké skúsenosti? rozmýšlam, či neísť k Dr. na kontrolu ak sa to neupraví v priebehu týždna...
k homocysteinu: mám mutáciu MTHFR-homo + Leiden hetero a na kontrole v 7tt mi dr. robila len bežnú koaguláciu a homocystein som tam nevidela...vo výsledkoch by to bolo napísané že "homocystein" alebo jeho hladinu vedia určiť podĺa iného ukazovateľa koagulácie? začínam mať obavy, či to fakt na hematologii nepodceňujú, lebo moj gyndoš sa o to nejako ani nezaujímal... 😔
ahojte a nech sú tu iba samé dobré správy... 😵 😵