Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
mafynka:Idem ja off tak mi potom nechaj cislo na icq v IP ja sem mozno este dnes dobehnem a ked nee tak zajtra urcite 🙂 bolia ma krize strasne uz by mohla dojst mrcha lebo ma porazi tak sa drzkaj a dobru noc 🙂 😉
dobru noc dadqa
aj tebe mafynka papapa 🙂
lu.lu diky za info, vyčkám ešte...
len ma začali pobolievať aj vaječníky, len tak slabučko - ozívajú sa že sú tam 😉 , ale bolí to podobne ako po kyrete keď je človek celý doráňaný, takže hádam to utíchne... som kľudnejšia...
SOm naivka, som myslela, že 2. mrcha už bude normálna... ktovie, či sa vrátim vôbec do svojho normálu... 😉
čaute
sarafortuna,,bolesti budes mat aj dlhsie,,ja mam doteraz ked mam mrchu,tak mam bolesti ako po kyrete,,a to uz je 8mesiacov
baby inak mne stale nedosla mrcha ☹
ahojte babule..
som tu nebola uz par dni...tak som docitala, co nove a dufala, ze nejaka nova tehulka pribudla.. a zatial nic,, 😅
missin, chapem ta, tvoje pocity, ze si chces dat pauzu od konika, nestresovat sa..
dufam, ze sa ale prides pochvalit, ked budes znovu tehulka..a mozno zacnete aj skor ako si si naplanovala..hm.. 😉
mafynka, kolky den cyklu si? nemas to meskanie zo stresu?
lu.linka, juj, malemu drzim palceky pri biopsy, verim, ze vsetky vysledky bude mat leonko v tom najlepsom poriadku.. 😵
a som zvedava na vysledky tvojich progesterenovych testov, drzim palec.. 😉
ahoj velvet,,dnes som 30DC,,,ale beriem duphaston,,tazke mrcha mala prist v piatok,,,minuly mesiac to bolo aspon nacas
mafy, tak to nie je take hrozne, to ti meskaju len dva dni...neboj...
a ozaj duphaston sa berie od ktoreho do ktoreho dna cyklu?
od 14DC,,pocas 11 dni,,
aha, lebo som nad nim tiez premyslala...aj mi dr. hovoril, ze mi ho moze predpisat...no skusim to este bez neho..
inak, vysadila som femibion, lebo mam pocit, ze som od neho priberala..ako pisala moniguie.., ze z neho kysla, aj ja mam ten pocit...tak si ho nasadim, az ked otehotniem..
mam este nejake tabletky calibrum baby plan, tak si davam tie...
mafy, ty ake vitaminky uzivas?
ja beriem zelezo,,selen,,lebo s tym som mala pocas tehu problem,,a brala som calibrum babyplan,,a teraz mam femibion 800,,ale doki tvrdi,ze mam brat aj calibrum aj femibion naraz,,v lekarni tvrdia,ze to je moc,,tak striedam,,niekedy to,a niekedy to,,,a teraz ten duphaston,,a potom mi nasadi clostylbegit,,comu sa uz dva mesiace vyhybam,,,ale inak aj ja som si vsimla,ze priberam,,,na vahe skoro vobec,,ale vidim,ze mi dako nafuklo v poslednej dobre brucho
ahoj velvet 😎 ako si na tom? nejak nestiham citat aby som bola v obraze 🙂 🙂
Ahojteee ako?? 🙂
ahojte
k vitamínom,,
nepreháňajte to ,, naštudujte si povolené denné dávky,,
určite by som nebrala dve rôzne balenia skoro toho istého,, femibon a calibrum ..
velvet . takže máš pocit priberania,, z femibionu,, super ja som si mylsela že som vadná ,, lebo nikto ten pocit nemal 🙂
od kedy som ho vysadila tak je ok,,
ja berem calibrum baby plan a plus tú slistovku so železom Ferretab,, myslím že to bohate stačí ,, naozaj to netreba preháňať a popri tom samaá zeleninka v jedálničku ,, ajajaj,,
a ešte sa musím pochváliť,, robila som si tie ovu testíky,, sú super,, krásne čiaročky,, i ked ja som si ovu vedela ustriehnut som to len tak zo špásu vyskúšala ..
denne73:Ahoj moja ja som ta dnes videla a dam ruku do ohna ze si to bola ty....sak si isla dnes kolo toho stanku ako su obchody?kde je aj ten podchod.....si isla so synom aspom si myslim 😒
heheh ja ti píšem do Prešovčaniek a ty mne tu xixixixixixix. ˇAno bola som to ja. 😉
ahojte kocky..
vcera som uz neodpisala, isli sme pozerat film..
monig, veru, mam pocit, ze som z toho femibionu nakysla...tak zajtra si idem kupit ten calibrum, ostalo mi par tabletiek z minuleho tehu, no tie som uz zjedla...a skúsim aj tu listovku so zelezom mozno, co pises...
zuzanka, nove nic, uz mam po plodnych dnoch podla vsetkeho, tak teraz uz len cakat.. 😉
HOJ VELVET TAK JA SI V TOM PRIPADE UTEKáM TEN FEMIBION KUPIŤ. JA CHCEM PRIBRAŤ 😉
ahoj denne... 😉
ja som to na sebe spozorovala cca. take dva mesiace, beriem ho od novembra..ale asi je to aj tym, ze nemam skoro ziaden pohyb, tak sa aj celkom tesim, ked bude teplo, budeme s muzikom sa chodit korculovat..
inak ako sa mi máš? ja som dnes dala tlačiť a viazať bakalarku.
denne, tak celkom ok sa mam, bolo aj lepsie, ale vsak to poznas.. 😉
no si sikulka, super, aku temu bakalarky si mala?
Možnosti rozvijania komunikačných schopnosti u detí s Downovým syndrómom
denne, super, to je zaujimava tema, ja som studovala socialnu pracu, tak trosku mi je to blizke...aj posobis v odbore?
Ahojte baby.Ozyvam sa po dlhej dobe ale zato s dobrou spravou.Som tehu!!!!!!!!!!!
babule, je tu daktooo??? 😅
jojci, supeeeer, gratulujem ti moc...krasna sprava.. 😉
ako dlho ste sa snazili, v ktorom si tt? ake vitaminiky beries, rozpravaj... 😀
ahoj kočky, ako sa mi máte?
ahoj micicka, celkom ok...co ty, co mate nove...ako muzik, uz je lepsie so zdravim?
Aj ked este nemam vyhrate.Pred 3tyzdnami som bola u doktorky kvoly mykoze a dala mi posvove tablety.Preistotu som si robila test a bol negativny.Dobrala som ich a isla na kontorlu dnes.Ale nakolko mi meskal menzes tak som si rano spravila test keby mi nahodou chcela dat vyvolavacku a skoro som odpadla na wc.Baby mi sme len raz vyskusali a hned to vyslo.Potom sme sa kvoly mykoze chranili.Je to sila.HCG mam nad 1000.Ale hrozne sa bojim ked som mala tie antimykotika

uz pomaly ani ja nie