Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
ahoj velvetka!!! muzik celkom fajn, chodi do prace, dava si na seba pozor, tak snad mu to vydrzi a nevrati sa mu to! no a ja.... v piatok 30.4. som o 14,30 dostala v praci vypoved s 3 mesacnou vypovednou lehotou, ale do prace nemusim chodit - ani pracu som nemusela odovzdať!!! aaale dnes som uz nastupila v novej praci - taká som ja šikovna, uvidime ako sa mi bude dariť a páčiť 😀
jediny mozny termin je 18.4.Vitaminy som brala asi mesiac a sranda je ze som ich pred par dnami prestala brat lebo muz si preliecuje chlamidie tak som bola v tom zew sa zacneme snazit az o mesiac najskor.Este sme to nikomu nepovedali ani nepovieme kym to nebude na mne vidiet.Strasne sa bojim.Vitaminy mam od rak.gynekologa ,niesu dostat v lekarni a od dnes som zacala brat 3omega mastne kyseliny.
ahoj micicka...
tak to snad nemyslis vazne, to sa teda ti hajzli v praci teda k tebe pekne zachovali... 😠 teda, svine jedny a dovod ti aky uviedli??
a super mici, ty si sikulka najvacsia, uz mas novu pracicku, ako sa ti tam pozdava..?
a tesim sa, ze je muzik uz na tom dobre...zachvilocku budete aj skusat babatko, ci uz ste zacali? 😉
dnes mi brali hcg a bolo nad 1000 tak je potvrdene tehu ale utz som odmietla az o 3 tyzdne.Nechcem zasa presvecovat maluskave lebo pri prvom som mala dost utz a vycitala som si to.
jojci, spravne, este nikomu radsej nehovor, ked budes mat potvrdene od dokiho tak len uplne najblizsim a ostatni sa dozvedia aj sami, ked ti brusko uvidia... 😉
a tie omega 3 mastne kyseliny, ako sa vola ten pripravok?
velvet máš pravdu, sú to hajzli! zo švajcu prišiel príkaz môjmu sefovi, že ma má vyhodiť! len na základe nejakým klebiet a donášačiek, ved oni hovno vedia, čo som robila a rozhodnu podla toho, co im niekto povie do telefonu. ale vobec mi to nevadi, nech si to teraz vyzeru tí, čo tam zostali a kydali na mna, teda az na jednu kolegynku, ktorej mi je teraz luto, lebo to teraz vsetko okolo musi znašať!
novu pracu este nehodnotim, jeden den nestaci, tak uvidime po týzdni-dvoch.
babatko este neskusame, este chcem aby sme sa z tohoto vsetkeho trosku vylyzali.
ale čítala som tu spatne nejake prispevky, teda velmi optimisticke to tu nie je ☹ naše tehulky, tak mi ich je velmi luto 😒
micicka, sila, ze nejaki debili zo svajciarska daju prikaz telefonom, to co je ako... 😕 😠
ale nic, verim, ze v novej robotke sa ti bude pacit viac...a ako sa hovori, vsetko zle je na nieco dobre..urcite nebudes lutovat, ze si odtial odisla, aj ked nedobrovolne..
a robis to iste, uctovnictvo tusim ze?
a hej, aj mne je moc luto, co sa stalo janirejke, snazilke a misinn...pevne verim, ze sa to uz ziadnej nebude opakovat...
vit.komplex-Biogena nutriFEM basic a 3omega-Biogena nutriFem DHA 250 obidvoje ma vysli tusim 55 eur na 3 mesiace.Mala som ich kupene este pre malinku,zial nestacila som ich douzivat.Doktorka mi povedala ze ma posle v 10tt do BA na utz nejaky specialny na vysetrenie priechodnosti cievneho systemu.Uz teraz viem ze si tehotenstvo neuzijem,budem sa cely cas klepat.
nie, nerobim uctovnictvo. robila som v strojarstve, teraz opat. vyroba, objednavky, zakaznici atd... inak, odist som chcela sama, aspon mi trosku pomohli 😉
a vy sa uz snazite o sto šesť?
micicka, ja som bola v tom, ze si uctovnicka... 😅
hej, my od marca sme zahajili vyrobu, zatial nic.. 😅
ale beriem to sportovo, len treti mesiac skusame, vsetko ma svoj cas...
ahojte 😉
idem vas docitat...
ahoj lulu...srdcko moje...ako, co nove? 😉
mici, aj ked som v kutiku duse dufala, ze sa to podari na prvy sup, ako prvykrat...ale to by bola ze aka krasna nahoda.. 🙂
tak tak vsetko ma svoj cas, pokial sa da, nestresuj sa. ja som uz presvedcena o tom, ze sa stane to co sa ma. predstac si, ze by som bola tehu - ved by ma nemohli vyhodit a musela by som zostat v takej firme! 🙂 takze vsetko ma asi nejaky vyznam - aj ked je to niekedy smutne....
ale verim, že už naše životy budu len krasne 😀 a my všetko zvládneme. držím vám palčeky, aby sa vám čo najskôr zadarilo.
ja som si našla tento rok super zábavku na odbúranie stresu - záhradu, normálne začínam byť maniak, sadím, okopávam, normálne mi šiblo 😎
ahoj lulu, zdravim ta 😀
taaaaakze...........obroska gratulacia jojci...jujjjjj 😵 😵 😵 ,mne vzdy taketo spravicky pozdvihnu naladu 😵
micicka-tak si riadna sikovnica,uz aj inu pracicku mas 😎 ...a si pamatam,si spominala,ze sa ti tam nepaci,malo to tak byt...a bude len lepsie 🙂
velvet--srdicko 😀 ...aaale ani neviem,ako sa mam..som trosku dufala,ze sa zadarilo,ale asi nic z toho...stale este spinim 😠 ..zacala som po ovulke par dni....zajtra asi urobim test,len tak pre istotu
micicka, presne tak ako pises, vsetko zle je na nieco dobre..
snazim sa byt aj ja v pohode...uz som trosku nad vecou, predsa len je to uz lepsie ako zo zaciatku..
a zahradka, to je uzasne na odrelaxovanie a proti stresu je to isto velky liek...aj ja by som priala zahradku...co dojdem ti pomoc okopavat? 😅
lulu prosím ťa nestresuj, zadarí sa. hádam si nemyslíš, že si dupneš a hneď sa spermia chytí, veď vieš akí sú chlapi 😀
luli...to spinenie to sa mi akosi nepaci...hmmmm..kolky den cyklu si?
velvet, no veru môžeš prísť pomôcť, mám toho veru dosť.... a zelina rastie aj keď ju nikto nezasadil 😠
mici...pridem hrasok posadit... 🙂
ani mne velvet-som 28.den- v stredu,stvrtok ocakavam ms...a este cakam na vysledky toho progesteronu...
mici-ale ked ja som taka nedockava 😀
velvet posadiť?! za chvílku už zbierať 😉 už je krásny vysoký, včera sme ťahali špagáty, aby nám nepoľahol
lu.lu, kedy budes mat vysledky tych testov?
hadam, to je len zblbnuty cyklus a nic vazne..
lulu chápem, my ked začneme, tak tiež budem nervozna a nedočkavá, to len teraz tak machrujem 😉
mici, aj som myslela, ze hrasok sa uz davno sadil... 😀
tak dojdem pozbierat, mnam, ako lubim taky mladucky sladucky.. 🙂
vo stvrtok mam vysledky....
ked hovorite o zahradke,moja mamina je vasniva zahradkarka...ja vzdy pridem len na hotove....a mlady hrasok a jahodky,hmmm to mozem 😅
velvet a ty kedy necakas ms? mam akysi tusak na teba 😉
no tak taký lúbim aj ja velvet 😀 už sa teším!! včera som aj rajčinky posadila, aj zemiaky maám, aj uhorky, jahody - tie už onedlho budu ready, krasne kvitnu a uz je aj par zelenych 😉
kočky rozlúčim sa, idem do sprchy a potom asi pomaly do postele, zajtra ma čaká druhý náročný den v novej praci 😉
denne:Ja som vedela ze si to ty 🙂 mnooo ano ja som dost mlada...si okolo nas prefrcala ako vychor 😀 😀 este ze som ta stihla zaregistrovat 😉

jojci, tak to je este uplne cerstvucke..budem ti drzat palce, bola si uz u dr. na potvrdenie tehu?