Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
Dadi aj to napadlo no to by musel byť zázrak pri mojej terajšej nervozite a psychike.
hmmm nikdy nehovor nikdy....meskala ti niekedy uz takto??a kolko ti vlastne meska?len aby si sa neprekvapila 😵 😉
nie dadi práveže nemešká vôbec mala by dojsť až na 25 dc a to je v púondelok. tak preto hladám radu že čo toto má byť. 😉
dievčatá,
neviete náhodou, prečo sa vypytujú na farbu "krvácania"... vraveli mi dievčatá v nemocke, že dr. sa pýtala či svetlo ružová krv, alebo tmavo červená krv... čo tým rozlišujú? lebo ja mám teraz neobvykle tmavo červenú a to mám krámy po 14dňoch a sú dosť silnééé 😒 😒
mnoo podla mna to tak ma byt 😵 uvidis nechcem nic prebiehat,ale.....nechaj sa prekvapit 😉
denne, grafik som si pozrela...dal sa mi skopirovat a otvorit..
nie som ziaden odbornik na tieto grafy, no podla neho bola ovulka na 16 den, no teplota ti klesla...tak asi ti uz mrcha prichadza...hmmm... 😒 ale mozno sa mylim...teda, verim, ze sa mylim.. 😉
sarafortuna:Ja ked som mala kramy tak som mavala silne ako ty ja som mavala tmavo cervenu krv..Ale ako som uz po 2-potratoch sa mi to nejak zmenilo mam taku uuplne cistu a lahucko cervenu krv.... tak ja neviem..... 😒
sarafortuna..to prvy raz pocujem, ze po kyrete by sa dr. pytal, aku farbu ma krv..ci tmavu ci svetlu..
tmavu mas preto, lebo je to starsia krv...teda precistujes sa..a to je dobre..
nerob si starosti s cyklom, si cerstvo po...takze telo sa z toho vsetkeho len spamatava, neboj, dostanes sa coskoro do normalu...pockaj tri mrchy a mozte sa zacat snazit.. 😉
No asi jedine tak že tá mrcha teraz pre istotu pride skôr. No teda:
a co ak nepride? 😀 😵 😝
xixixixi no to by bolo super. 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉
mnoo budes vidiet 😉 😵
😉 😉 😉 😉 😉
ja ti kazdopadne drzim palce nech ani nedostanes 😀 😉 🙂
ďakujem... no... moje telo ma asi ušetrilo a neprečistilo to hneď pri prvej mrche.. lebo to by fakt asi tieklo až do topánok... 😀 😀 tak tá druhá dávka asi prišla teraz... 😀 😀
a dr. sa to pýtala báb po sekcii a pod...
ahojte, idem k hokeju o čosi kľudnejšia... 😉
sarafortuna:Nemas zac asi som ti velmi nepomohla 😀 😒
neboj sari..bude to ok..vseko chce svoj cas...uvidis.. 😉
denne...moc by som si zelala, aby si to nedostala...treba dalsiu stastnu tehulku.... 😵
babulky, idem kuki panelak...
zelam este krasny vecer...papa
Ahoj. 🙂
ahojte dievcata,
ja tak neskorsie som vas prisla pozriet,,,je tu este niekto?
tesim sa z novych tehuliek,,,prosim, prosim uz len stastne tehulky, drzim velmi, velmi palce 🙂
ja nemam nic az tak noveho,,,,bola som na odber toho homocysteinu, nic extra, len vzorku davaju hned zachladit, aby sa prestal tvorit v krvi (neviem presne kto ste to tu spominali, tak len tolko, ze musi byt vzorka odobrata bud priamo v labaku alebo teda na odd. klin. biochemie, kde priamo vzorku vysetruju)
ja budem mat teraz straaaasne dlhe obdobie na cakanie mrchy,,,,,asi zrejme sa jej uraci az po 6 tyzdnoch,,,minimalne 😒
skoncil hokej, treba ist spat 🙂
dobru noc
Ahojte kocky 🙂
Mne uz zacalo trosku rast brusko, ale v rifliach mam este medzeru na tyzden, dva...potom si pojdem kupit nejake tehu riflel 🙂
denne, ake dlhe mavas cykly? nemoze to byt uhniezdovacie spinenie? Ja som mala take na 30 DC. Inak, radsej som pozivala fertilityfriend ako wunschkinder. Wunsch mi nevyznacil v uspesnom cykle ani ovulku 🙂
http://www.fertilityfriend.com/home/2a3d86
vs.
http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/nu...
Janirejka, aj vam doktor povedal, kedy sa mozete opat snazit? Ci najskor musite cakat na vysledky?
ahojte, želám krásny ničím nerušený piatok ...
práve som hľadala nejaký dobrý recept na špargľu kedže som si kúpila,,
a si predstavte že obsahuje veľmi veľa kyseliny listovej,,
tak babenky,, pekne počas sezóny sa s ňou nakrmte .. 🙂 🙂 🙂
ahojte je tu niekto??
denne: Ahooj 🙂
ahoj kočky, ste tu ešte? ako sa mi máte?
nikto nikde 😠 ja som sem konecne nakukla a nikto sa mi nevenuje.... asi máte krásny priatkovy vecer, tak sa zabavte, oddychnite si a citte sa super 😀
ahoj mici ja som tu ale uz sa chystam off.... 🙂
tento tyzden nam strajkuje pocitac takze som nakukla po dlhsom case...
Ahojte 🙂 je tu niekto? 😀

hej velvet my sme na tom uplne stejne