Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
jeminky držte palce. 😉
denne 😵 😵 😵
drzim, drzim,,,silno 🙂
Držím palce... 🙂
Ďakujem dievčatá
vifinka,
musime cakat aspon 6 mesiacov,,,to mi povedal jeden dr.,,,,no a buduci tyzden mame jednu konzultaciu, tak uvidim, ze co povie zase dalsi dr.,,,,,pretoze vysledky su zatial ok,,,aj ked este nemame vsetky,,no uvidi sa 😒
ahojte 🙂
denne, gratulujem a silno drzim palce 🙂
janirea - mala si robene stery aj na mykoplazmu, ureaplazmu a chlamydie?
jeeej, ďalšia tehulka...držím palce...
Máj asi robí svoje... 😉 😉 😉 😉 😉 ešte je polovica mesiaca pred nami, tak vám držím palce, nech pribudnú ďalšie tehulky.
denne 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 drziiiiim palceeeeeeeeeeee
ahojte...
denne, super, drzim moc palce, aby ciarka silnela..
ja ta bohuzial nasledovat tento mesiac nebudem, som dnes 24 DC a rano dosla mrcha..
asi som ju ale sama podporila, piatok som vypila dost cerveneho vinka a vcera tiez...boli sme na navsteve..
no co uz..povedala som si, ze prestavam pit cervene vino uplno..
ideme do dalsieho kola, ze baby.. 😉
jejejejejeej baby dakujem vám ale zatial len tak potichučky. velvet ,mafy, zuztek tfuj tfuj tfuj na všeeeetk yposielam
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT vírusiky. 😉 😉 😉 😉 😉
denne, drzim moc palceky..
a to spinenie ti prestalo? zvlastne, vykluli sa z neho dve ciarocky...super.. 😉
a ozaj aky test si pouzila, to je mamtest ci iny?
denne:Ahooojky hovorila som ti??boooze mne sa v poslednej dobe co poviem tak sa aj stane nie mne,ale druhym 😵 a to som rada hovorila som ti ze budes tehu a neboj sa bude vsetko aj v pohode tak sa drzkaj a drzim palce 😉
Ahoj dadi no mne sa nechce veriť vieš v akom strese som?? a tie nervy otázky pocelom byte no hrôza. no len tak potichučky dufam že to vyšlo. Ešte urobím potom jeden test.
Velvet . Women secret baby su tam 2 testy
denne.Ja tomu verim ze to vyslo pretoze tam tu druhu palicku vidno aspom som ju tam videla ja 😉 neboj sa vsetko bude v pohode ja som ti to hovorila ze mrchu ani nedostanes ze budes tehu.... 😵 a som rada ze mi to znovu vyslo ze som sa nemylila a viem ze bude vsetko v poriadku len sa nestresuj a bud v klude 😉
Dadka budem myslieť na teba aby aj vám to čoskoro vyšlo. 🙂
Ďakujem dadi 😉
denne.Dakujeme len u nas to tak skoro nebude ☹
a nemas zac 😉
len som rychlo nakukla a co to? denne 😵 😵 😵 ....mooooc ti gratulujem,neviem,akej citlivosti su womans secret,ale daju sa kupit nove mamatesty,10kove....mozno skus tie,tam by uz ciarka mala byt silnejsia.....si spominala,ze si spinila,to bolo istotne implantacne spinenie......konecne sa tu zacina stehulkovavat 😵
velvet-takze tento mesiac sme na rade my 😉 ....ja tiez mrchujem,nie je moc silna,4.den a uz asi aj pomaly konci.....a ked spominas to vino,ja som ho tiez minuly mesiac popila hojne,tak mozno aj preto taky divny cyklus som mala,no nic tento mesiac idem "posluchat" 😎 ....aj ked dnes som si dala 2 male pohariky mojho vinecka 😅 (ale to sa nerata).....papam pupalku,tak uz by to mohlo vyjst...ja chcem baby!!!!!!!!!!!!!
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTtttfuj tfuj chytajte TTTT vírusiky. 😉
velvet, lulu - tak sme opat zosynchronizovane, aj ja mrchujem... a tento cyklus ani nesnazilkujeme, lebo sa stale liecime... ale viete co je fajn? konecne som na tom psychicky lepsie, viem co mi je, viem ze sa musim preliecit, a viem ze ziadne // necakam, cize ani ziadne nadeje ani sklamania, taka nesnazilkovska pohodicka 😀
ahojte kočky,, dobré ránko...
nová tehu . supéééééééér
denne moc moc gratulujem ..
a ostatné kočky,, čo mrchujete,, koncom týždňa sa k vám pripojím,, určite 🙂 na tehu to nevypadá,, ani nezaváňa,
nevadí,, veď tiež som mala stres trochu,, tak to by bola asi náhoda,, a ani teraz nechcem ..
Ahojte....co tu mate nove?
Ahojte babky, no tak konecne som sa odhodlala Vám napísat...Posledné dva mesiace som konika zanedbavala v domnení ze to je lepsie...Predminulý tyzden som bola hospitalizovaná pre pichanie v podbrusku, to sa ustalilo, ale bohuzial popritom mi na sone zistili zlý vvyvin plodíku. Teda cakala som na prenatalny screaning a na 13tt. Nepíse sa mi to lahko, ale bohuzial prognoza sa potvrdila vysledok je nezlucitelný so zivotom. V stredu má caká prerušenie. Ani ja som tu nechcela vnášat nejakú zlu naladu, ale pride mi to fer voci vám vsetkým koré ste ma v najtazsích chvílach podrzali a povzbudili. Baby po tychto skusenostiach som pochopila jednu vec, ze nie je podstatné ci nastavajuca mamicka doma oddychuje, alebo ci robí, nie je podstatné ci uziva vitaminky,alebo to jednoducho ignoruje, nie po podstatné ci nosí tazké veci, či fajcí, fetuje alebo holduje alkoholu a mnoho mnoho iného si baba odrieka a pritom to je vela krát uplne zbytocnéé. Jednoducho svojmu osudu sa clovek nevyhne, ci sa mu to páci alebo nepáci a tak to je. Ja som to už pochopila. Prajem vsetkým vsetkym nielen kopec zdravícka ale hlavne vela štastia, pretoze my sme ho opat nemali. Nasa diagnoza sa vyskytuje v pomere 1: 40 000 a to hovorí za vsetko...Tehulky drzte sa, snazilky snazte sa... 🙂 *Ahojte
ahoj lenka,,
je zbytočné vyriecť slová útechy, je zbytočné dodávať ti energiu, je zbytočné hľadať príčinu,,,,
želám ti z celého srdiečka aby ti čoskoro vykuklo slniečko na tvári z pod veľkých tmavých obláčikov , ktoré sa ti pletú do cesty.
verím, že raz slniečko vykukne na každú jednu z nás,, a budeme nesmierne šťastné,,
osud nás skúša aké sme silné .... ale my to dokážeme , všetko prekonáme, aby sme sa v budúcnosti vedeli tešiť z každého jedného úsmevu našich narodených anjelikov ..
ahoj cukruška,,
dúfam že sa máš dobre,,
tu u nás v temíčke to kolíše raz hore, raz dole,, tehu pribúdajú ale aj odbúdajú 😒
tak pevne dúfame, že budeme už len hore .....
lenkka ☹ 😖 😢 ....ja mam normalne hrcu v krku,neviem,co mam napisat....je mi to tak luto,velmi som ti to priala a teraz toto...
pekne si to napisala a mas pravdu....ja som tiez teraz stresovala,ze po ovu by som uz nemala cvicit,dvihat tazke veci,dat si poharik vinka,ak by som bola nahodou tehotna...kaslem na to,budem robit,co sa mi bude chciet,ked budem mat chut,tak si pri vinku zapalim cigu a prestanem riesit stale co ak toto alebo hento....na obmedzovanie bude dost casu,ked budem tehotna
lenkka-som rada,ze si sa ozvala a citim z tvojho pisania,ze sa z toho dostanes a este budete mat isto zdrave,krasne ,vonave babatko....myslim na teba v stredu,drzkaj sa,moja..
ahojte kocky
ach babulky,co sa to tu v tejto temicke deje ☹ ☹ ☹ ☹ dobra sprava strieda zlu ☹ ☹ ☹
lenka moja neviem co povedat,, je mi to hrozne luto ☹ ☹ ☹ ☹

ahojte . dievčatá.