Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
jeeej ludka, blahozelam k druhej dcerke 🙂
lenkaxy, konecne si sa ozvala, uz sme trpli ako si na tom ked sa tu diali tie smutne veci, som rada ze vsetko je ok, prid nas castejsie povzbudit, potrebujeme to 😅
leamax - aj nam na genetike oznamili ze sme zena a muz, super zistenie 😀 a robili ti aj trombofilne mutacie? lebo to je urcite dolezitejsie ako karyotyp...
pekny vecer kocky..
lenkaxy, super, ze si dosla kuki medzi nas...som ta vcera akurat spominala, ze cakate chlapceka.. 😵
krasne, tesim sa, ze sa ti dari a ze je vsetko v poriadku...
si doma na pn alebo normalne robis? co vitaminiky ake beries..? popis trosku ako sa mas..
ludka gratulujem ku krasnej dcerke...kiezby sme ta vsetky nasledovali.. 🙂
ahojte dievcata,
lenkaxy 🙂 ,,tesim sa, ze ste v poriadku,,,,my ostatne ta dobehneme, len budeme mat trosku mladsie deticky 😉
baby, dnes mam celkom ok naladu, boli sme u dokyho, ktoremu doverujem a vyzera to, ze podla vsetkych vysetreni, co zatial mame urobene sme ok,,,jednoducho sme "len" cislo do statistiky s ktorym sa treba zmierit,,,,konecne sa s nami niekto normalne porozpraval, nekecal vkuse dookola len o nahode a nemusime cakat 6 mesiacov a viac,,,,stacia 3 prebehnute mrchy a v auguste snad budeme pomyslat na snazilkovanie, len doky odporuca sledovat foliky a nastavit snazilkovanie na urcity cas.
A mne na psychiku horsie ucinkuje to nekonecne cakanie a co horsie sa uz moze stat,,,asi nic horsie
fakt je pravda co pisala lenka, ze absolutne nezalezi na tom ci budete presne sledovat, co zjete, co vypijete, co robite, ci sa namahate, ci ste na PN alebo v robote, ked to ma vyjst, tak to aj vyjde
ludka,,blahozelam k dcerke
ahojte. Chcela by som sa opýtať na jednu vec. Zistila som, že som tehotná...Na kyrete som bola 20.01.2010......Teraz by som mala byt 4tt + 5 a dnes ráno som zase začala krvácať.....Nielen špinka, ale jasná červená krv......Nemáte nejakú skúsenosť? Test e krásne pozitívny, čiarka pekne viditeľná a silnejšia ako pred dvoma dňami....U gyn som nebola ešte, lebo je to aj tak velmi skoré tehotenstvo....A nič by tam nevidel.....
janka0025 nechcem ta postrasit ale na tvojom mieste by som asi predsa len zasla za dr.HNED.beries aj dufik?alebo nieco?
Zdravím váááás 😉 😉 😉 😉
denne:Ahojky ako sa mas?a co nove? 🙂 😉
ahoj dadi teraz som sa vrátila z mesta niečo tu pozerámk na nete a idem sa konečne začať učiť
denne:Ta fajne my s mm sme boli tiez v meste a mrcha este dufam nedosla vsak???mnooze potes ma moja 😀 😀 😀 ja viem ze ani nedojde 😀
nedojde dadka.
ahojte.
denne a ty si tehulka? no gratulujeeeemmmmmm 😵 😵 😵 zatial len tak potichucky 😉
zuztek, neboj, ja mam trombofilne mutacie uz davno zistene, mne zistili MTHFR heterozygota este tesne pred prvym tehotenstvom 😉 takze ja uz mam komplet vsetky vysetrenia absolvovane a pricina je ta stitna zlaza.
ano leamax vyšli kolajnice 🙂
ahojte kockyyy 😀 😀 😀
denne:Tak ti drzim palce 😉 🙂 nech to vsetko dobre dopadne moja 🙂 mafynka ahoooj 🙂
dadqa sme sa o kustik minuli 😀 😀
Ahoj mafy no konečne. Ako?? ja sedim nad tými blbými otázkami mafy mne vôbec nepáli ja sa asi zcvoknem. 😝
ahoj denne,,,no ja by som uz mala nad pracou sediet,,ale uz ani mne sa nechce,,,som rada,ze mam uzavrety rocnik,,mne sa do tych statnic dako nechce,,,moooooc je toho vela,,,a to mam statnice z dvoch jazykov 😠 😠 😠
jeeeej a tebe uz pribudaju tyzdne 😀 😀 😀 😀 😀 tesim tesim 😀 😀
mafynka: Mnoo vsimla som si ze sme sa o kustik minuli 😀 😀 😀
dadqa no veru,,aj teraz o kustik 😀 😀
😀 😀
ahojte babule, zdravim vsetky..
denne, gratulujeeeeem... 😉
ahojte dievcata,
idem vas informovat o mojem druhej navsteve u hamatologa a na gynde. Teraz som uz v 7tt a v utorok som videla srdiecko na sone pekne bit 🙂 bolo ako take blikajuce svetielko
Kedze mam mutaciu MTHFR A1298C homozygot, moja gynekologycka ma poslala este na hamato, nech sa dr.vyjadri ci treba nasadit nejaku liecbu. Isla som k inej dr. pretoze ten hematolog pred tym to nepovazoval za problem. No a dostala som sa k docentke, ktora ma s touto mutaciou skusenosti. No ale vysledok je taky, ze naozaj tato mutacia nesposobuje potraty a netreba to nijako riesit. Este aj vyhresila moju gyndu, ze co plasi pacientky, ze tuto mutaciu ma 50% ludi. Ze oni ju uz ani nedavaju pacientom vysetrovat, ze nesposobuje nic. Dolezity je Leiden a este neviem aka mutacia. Tak som sa trosku ukludnila, a chcem podat tuto info kockam, ktore mate to iste co ja, tusim je na viac, ze takto sa mi vyjadrili dvaja hematologovia. Keby ste mali nejake ine info, sem s nim 🙂
ahoj velvetka,
citala som, ze ides do dalsieho kola. Skoda, tak by som ti to uz priala, ale v podstate je jedno ci to bude skor alebo neskor, ale hlavne aby bolo vsetko v poriadku. Drzim palec, nech je maj-jun ten pravy mesiac 😉 a samozrejme vsetkym snazilkam, nech je nas tu stale viac spokojnych tehuliek
Baby, ja som trpim niekedy nespavostou, to znamena, ze niekedy nespim aj celu noc a na druhy den v praci sa citim hrozne. Myslite, ze to moze uskodit babatku?
ivi, dakujem..hadam coskoro..
rozmyslam, ze si dam pauzu od konika..ved aj tak na facebooku ma najdete...tak este nad tym popremyslam..potrebujem uplne vypnut..
vies ze nad tym aj ja rozmyslam? ale nikdy mi to neda a nakuknem ze co nove. Ale naozaj nie je dobre sem stale chodit a citat..
ivi, presne tak..je to uz ako taka zavislost, tiez mi to neda, a vzdy nakuknem, ked mam cas co nove..
no stalo sa tu v poslednej dobe tolko smutnych veci..ze mi je to stale luto...a hlavne sa snazim psychicky byt v pohode..aby mi to nerobilo problemy pri otehotneni..vies, co myslim..
ach, je to tazke..aj v poslednej dobe sa mi zda, ze baby pisu menej, niekedy to tu frcalo.. 😅
viem co myslis veru, ja tiez preto len sem tam nakuknem, ale iba na chvilu, aj teraz idem pomaly k tv.
veru baby uz tolko nepisu, a je pravda, ze sme na fejse, ved tam ma 11 bab z konika 😅 Takze ked budeme na seba velmi zvedave, napiseme si spravu a hotovo, nie?
ahojte kočky,,
ivka : tak super,, nemudíš sa strachovať a bude všetko ok,,
velvet : želám ti aby si mala strááášne veľkú psychickú pohodičku,,,
ja som na tom tak fajne,, hadam taký stav ako kedysi, ked sme sa ešte nesnažili o mimčo a vôbec som sa nesledovala..
aj ked čakámmrchu kedže som 26 DC,, a potrebujem naplánovať tie prefuky u gyndoša,, aj tak som strašne v phode,, normálne nechápem,, asi som sa konečne zbavila všetkej negatívnej energie,,
🙂

2010 je pre mna najkrajsi na svete.....dal mi dcerku,dlho ocakavanu 😀
toto je tema stvorena pre mna a splnila sa doslova.....
tri anieliky ..........a teraz zdrave dietatko 🙂