Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
ale myslím že áno,, skoro da týždne ma tak boleli vaječníky,, no prežila som, už to včera ustúpilo,, a len tak zo srandy som si spravila test na 24 DC ,, mala som dva v zálohe prúžkové,, a nič nebolo,, ale som v pohodičke ,,,
veľa sa cez deň smejem,, a vôbec na detičky nemyslím,, no dobre len trolinku,,
a segra čaká jedno mimčo,, takže si vydýchla že nie dve .. 🙂
dakujem Monika, dufam veru, ze vsetko bude ok. Som rada, ze si v psychickej pohodicke, to je veeelmi dolezite. Ja som tak raz tak, vcera vecer som sa znicoho nic rozplakala, potom som 5 minut hladala okuliare ktore som mala na ociach a potom som sa smiala ako male decko. Proste hormony...
velvet, kuki IP 😉
ivka .. len tak dalej, len nech to s tebou riadne hádže,, myslím tie hormoniky .. 🙂
no vtedy si poviem, ze som naozaj tehotna. Len ta nespavost ma trapi, no co narobim...
no neviem ti v tomto poradiť,, ak b ti to trvalo príliš dlho, tak sa hadam opýtaj doktora či si nato môžeš niečo dat .. či jako ..
baby, idem sa vyvalit k TV, cely den pri PC, to si nemozem dovolit 😀
zase vas pridem niekedy mrknut, majte sa krasne, papa
spytam sa veru, ale myslim ze nic, lieky veru nechcem, budte rady, ze nemate taketo problemy, ked clovek nemoze spat, je vsetko zle...
moniq...nooo, len este pockaj na testik moze byt este skoro.. 😉
tak bude z teba dvojnasobna teta.. 🙂
ivi, neboj, nespavost je normalna...no v praci sa skus trosku zvolnit tempo, ak sa da..
tak papapa, ja kuknem panelák, šak aj tak nič neni ..
dobrú nôcku
a ziadne lieky, urob si teple mliecko s medom a budes spat ako babatko, co mas v brusku.. 🙂
ivana, neboj... moja hemoška ABSOLUTNE nerieši mutáciu MTHFR - iba nakázala veľa B-čiek...hlavne B6, listovku a B12. A aj že Leiden robí problémy hlavne až od 2. trimestra - hoci nie som si veľmi istá 😖 kedže som tu čítala rôzne príbehy...
A závislosť KONIK? 😉
poznám, do mojej starej témy ani neprispievam, hoci furt tam kuknem a iba mám z toho depku...sú tam samé tehule a JA už tam nie som... 😢 😢 😢
A vôbec si neviem odvyknúť od koníka a ani od merania BT.. 🙂 🙂 🙂
a klop klop po dreve - už nešpiním, hoci ešte mám sem-tam taký "špinavý výtok" - ale špinenie to už ani nie je...veď kuknite na môj graf, resp. zápisy - podporujem "vložkový a intímkový priemysel" ... 😀 😀 😀
http://www.fertilityfriend.com/home/25fb22
čaute
sari.. 😀 grafik je super, no neboj...za par mesiacov uz bude inak vyzerat..
pekny vecer papa
velvet, dúfam, že posledný takýto "vtipný" ... lebo nabudúce mi už z takého grafu asi do smiechu nebude... zatiaľ to telu odpúšťam... ešte má na to nárok... 😉 😉 😉 papa
Ahojte dievčatá na chvilku som sem odbehla od učenia čomáte nové??
ahoj denne 😀
ahojte 🙂
ivka, som rada ze vsetko je ok, ale neda mi ta mutacia MTHFR, lebo je pravda ze ju ma 50% ludi, a nie je taka vazna, ale prave tato mutacia sposobuje to ze nie je stiepena kys.listova, aj keby si ju jedla na kila nevies ju vobec vyuzit... tak odporucam aspon femibion pre istotu 😉
Inak ja uz som konecne dostala mrchu dnes taka som happy ze az takze v Pondelok idem na krv a povedia mi aj vysledky stej predchadzajucej tak mi drzte palce ☹
ahoj dadi. ja idem tiež v pondelok na krv ale k Ligusovi. 😉
ahojte kocky,,,ako je tu stale tichucko ☹
Ahojte....kto tu?
zasa len jaaa
ahoj mafy...ty mi stacis 😉 ako sa mas?
ahoj cukruska,,spadol mi nete,,,u mna nic nove,,vsetko po starom,,a ty ako??,,,ako sa ma fazulka??
Ahoj...no...ja som bola 2 mesiace bez notebooku ale od vcera uz som online aj doma.... fazulka sa ma dobre...pomalicky sa zacina ozyvat
ahojte baby
peknu nedelu vam zelam..
dadga drzim palce na pondelok, nech su vysledky ok..
cukruska, mooooc ta pozdravujem, super sa drzis maminka buduca...pohladkaj aj za mna brusenko..
som len tak na skok papa cmuk 😉
velvet ahoj
cukruska tak to som velmi rada,,mas aj fotocku?nie si na FB?
ahojte 🙂
tak uz som od dnes zase na 2 tyzdne sama ☹ no co uz.
a tu co nove? zastihla som, ze denne ma riadne kolejnice - gratulujeeeeemmmmmm. zatial len potichucky 😉 a silno drzim paste.
a este niekto? 😉
moja ovulka sa ukazala az na 29DC - takto dlho bez mrchy som uz davno nebola 😀
ahojte všetci ,,
júúúj jak je tu tichúčko,,,
no nič tak vám nič nepoviem
ja som tuuuu

ahoj moniq...
tak to je super, ze sa snazis, resp. si v takej pohode...mozno ani tie prefuky nebude treba robit..hm.... 😉