Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
co nam chces povedat?? 😅
ahj cukruš,,,
pravidelne ta čítam O🙂))
že ako sa ti darííí,, ti riadne nabiehajú týždne,, len tak ďalej,,, fandím každej z nás,,, a obzlášt nitrančankám 🙂
no dobre dobre tak všetkým
no podmeee,,,sem s tyyym 😀
moni...ahoj...tak ty ma spehujes?? 😀 no pekne...hej pribudaju a zda sa mi to ze to ide rychlejsie ako do toho 12tt...a co ty? snazite?
môj doktor nebude nadčený,, kedže sme si naplánovali prefuky,
no zrejme netrebáááááááááááááááááá
dnes ráno, večer,, koľajnice odušu .... 🙂
špehujem ťa špehujem,, lebo aj ja stem dôjsť tak dalekoooo
monique 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ďakujem mafy,, no som v pohode,, neverím tomu ..
ja len potichucku,,ti to prajem veeeelmi
viem viem ďakujem,, aj tebe budem gratulovať ,, raz určite áno,,
idem vyvesiť prádlo,, drahý zrovna dopral
oddychuj dievca 😀 😀
moni....to fakt??? jupiiii...hod do albumu
dobre spravy tu uz chybaju..kazdy si dava prestavku od konika,,vsak pomaly tu uz sama zostanem,,,tehulky,musite sa hlasit,,cukrus, denne,,monique,,,kto je dalsiii?? kolko tu vlastne mame tehuliek?
mafy...no teraz tu uz budem byvat castejsie ale mala som pokazeny notebook tak sa to nedalo
babeny budem sa snažiť priebežne číťať a informovať, predsa len MK je droga,, ktorej sa nedá len tak zbaviť,, 🙂
pôjdem zrejme až v stredu dokymu,, tak potom sa vám ozvem a možno i skôr ... 🙂
dobrú nôcku,, idem kukať telku ..
cukrus tak hadam sa tu budeme stretavat casto
monique v stredu na teba myslim,,uzi si vecer
kto tu?
Ahojte 🙂 mafy ahoj 😉
ahoj...asi som tu len ja 😕
Ahoj..nevadi mnoo tak sme tu len dve 🙂 ako sa mame?
dobre..a ty?
Nie ,nie nieste tu dve xixixix som tu aj ja ale idem si rýchlo vyfenovať vlasy lebo budem vyzerať ako :wixen Bosorka 😀
Cukruska:Ujde to celkom v pohode,ale bolo uz aj lepsie 😉 denne: Awoooj ako moja??? 😉
ahojte, aj ja som tuuuu
moniq, potichuciky ale o to uprimnejsie gratulujeeemmmmmm 😵 😵 😵
ahoj leamax 🙂
ahoj dadga
tak konecne sa mi tu podarilo aj niekoho zastihnut 😀 ako sa mavate?
Leamax:Mnoo aj ja som rada ze konecne sa nam to podarilo 😀 Ja sa mam celkom fajn a co ty? co nove?
no mne zas dnes muzik odisiel na 2 tyzdne ☹ tak ale nejako vydrzime, ze jo.
bola som na kontrole stitky, znizila mi davku liekov a dalsia kontrola bude o pol roka alebo hned ako sa mi podari otehotniet 😉 tak dufam, ze to bude skor ako v tom oktobri
mnoo ja idem zajtra konecne na krv konecne som sa dockala mrchy 😵 a uvidim ake budem mat vysledky z predchadzajucej krvi co mi brali 😒

ahooooooj