icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

snazilkant
5. jan 2010

kocky kde ste vsetky? 😒

janirea
5. jan 2010

tuu,,,ahojte
ja na chvilku,,a za chvilku idem balit švestky a na cestu domov

tun1ska
5. jan 2010

ahojte baby, môžem sa k vám pridať? 😵

janirea
5. jan 2010

potom vecer sa ohlasim

lu.lu.
5. jan 2010

ahojte.....baby neuverite, ale uz druhykrat sa mi stalo to iste! vcera vola na vysledky hemato, zase boli vraj dobre, tak som tam dnes rano isla, prekonzultovat s lekarom, co mi vlastne zistovali a on mi povie- ale ved vysledky este nie su 😠 😠 k...a, ma tam skoro drblo....

uz sa to vlecie skoro mesiac a uz 2x mi bolo povedane ze vysledky su dobre a pri tom ziadne nie su 😠

lekar sa mi ospravdlnoval a chcel vediet, s kym som vcera volala, tak som povedala, ze to neviem, s nejakou recepcnou, ale aspon som mu povedala,o kolkej som volala....

hovoril, ze krv sa posielala az do Londyna, na Kingston College, tak aspon sa utesujem tym, ze to tam uz riadne vysetria.....ale mam blby tusak, ze tam cosi najdu 😒 , predtym to vraj posielali len do Canterbury, co je mesto tu nedaleko....uz neviem, co si o tom mysliet...

cukruska1920
5. jan 2010

lulu...tak to je sila... este ich nemaju a povedia ti ze su dobre?? a to naco az do Anglicka,?? to ti na co brali krv?

lu.lu.
5. jan 2010

mnam, zapekany karfiol- ja som vcera si robila grilovanu zeleninku s chilli pesto, tiez s karfiolom... 🙂

tuniska-ahoj 🙂

lu.lu.
5. jan 2010

cukrus, ja zijem v anglicku 😉

snazilkant
5. jan 2010

lulu
asi by som ich zabila, do certa ved oni si uz robia co len chcu, 😠

jojci29
5. jan 2010

Ahojte.Vcera mi volal elektrikar ze v stredu dojde robit novu elektrik tak sme vcera fachcili cely den.Vyprazdnovali sme 3/4 bytu 😖 Nemala som cas sa dostat na net ale docitala som Vas.Doktorom sa povie ze sa mam setrit ked sa preraba.Som grogy.Najhorsie je ze musime minimalne na mesiac k rodicom kde nieje internet.Takze sa oficialne lucim s vami a ked znova nabehnem tak chcem citat same dobre spravy.Vazne som zvedava kolke budete tehu.Drzim vam vsetkym palceky nech babetka vydrzia celych 9 mesiacov v bruskach.Od marca budem patrit aj ja k snazilkam. 🙂 Potom sa zalozi nova tema Stastne tehulky s anjelikmi 😀

tun1ska
5. jan 2010

lulu- čawííkk
jojci, už nech si pri nás 😵

lu.lu.
5. jan 2010

jojci, nech vam to dobre prerobia, aby ste potom v novom hniezdocku sa mohli tesit z malej fazulky v brusku a neskor krasneho, zdraveho babatka 😵

lu.lu.
5. jan 2010

snazilka- aj ten lekar bol nastvaty, sa mi ospravedlnoval, povedal, ze hned ako dostanu vysledky, mi bude volat, tak aspon tak 🙂

tam to totiz funguje tak, ze ked pridu naspat vysledky, ak su dobre, na pocitaci sa objavi- no action required..............pri mojom bolo len- no action.....cize sa este nic nedeje, ale keby to na tej recepcii citali cele, pod tym bolo napisane...ze vzorky boli poslane do Londyna...
esteze som si to isla prekonzultovat...

lu.lu.
5. jan 2010

velvetka- prajem ti z celeho srdiecka vsetko najlepsie k tvojim meninkam, najma veeeeeeeeela zdravicka- aby sa babatku u teba pacilo 😉 , vela laaaasky a splnenie najtajnejsich snov 😵 😵

cukruska1920
5. jan 2010

lulu...aha...zato mi to bolo cudne 😀

lu.lu.
5. jan 2010

ok, kocandy, idem od vas, mam dnes toho vela, caute sa 🙂

cukor
5. jan 2010

tak ja dnes nevarím nič....robim si taky lenivý ,oddychovy den.....zalahnem pod deku a budem si čítat.....

trinitka87
5. jan 2010

ahojte baby 🙂
snazilka, veru dala by som si karfiolik 😵 😵

velvetka, vsetko naj k meninam prajem 🙂

jojci, tebe rychle prerabanie aby sa darilo ako ma 😉

lulu k lekarom sa radsej nevyjadrujem / zvedava ako ja dopadnem / v piatok sa chystam k dr co povie 🙄

tuniska, vitam ta 🙂

cukruska teba zdraviiim

snad som na niekoho nezabudla 😅

cukruska1920
5. jan 2010

ahoj trini... kde sa flakas?

ja budem volat na tu hematologiu asi v piatok alebo az v pondelok

trinitka87
5. jan 2010

cukor aj ja mam taky vcelku pokojny den akurat poobede az navecer cakam navstevu

trinitka87
5. jan 2010

uz som tuuuuu 😀 😀

len som bola v meste vybavit jednu drobnost, varit nemusim mame od vcera

snazilkant
5. jan 2010

trinitka
kludne prid na obed 🙂

kuk dobra pomoc : http://www.womanbook.eu/

velvet26
5. jan 2010

ahojte koculky..
dakujem vam veeeelmi pekne za vase zelania k mojim dnesnym meninam...potesili ma... 😵
uz mi aj kolegovci gratulovali, dostala som krasnu oranzovu ruzu a take mile darceky...vcelku fajn den, ani az tak moc roboty nie je ako vcera...
lu.lu...inak ti poviem, to je teda sila...to co je za bordel, ako len tak povedia dvakrat ze vysledky su ok...a ty kebyze nepatras, tak si v tom, ze je vsetko v poriadku...
to ako si predstav, ze by niekto cakal napr. ci nema nejaku vaznu chorobu, leukemiu alebo co...a povedia mu vysledky su ok...sila...a nebojkaj, ja myslim, ze ty ich budes mat urcite v poriadku..
😉

velvet26
5. jan 2010

a vitam tunisku, my sme si pisali aj v tej predchadzajucej teme...ako sa mas...kedy zacnete znova na babatku pracovat?

cukor
5. jan 2010

...peknu oslavu.... a hlavne plodnú ak sa dá... 😉

velvet26
5. jan 2010

cukor, diky, no taky mam aj strach, ze sme uz zacali skusat, ze ci nie je neskoro...no ved uvidime...inak, tak ma pobolieva v maternici, ako keby sa mi tam daco dialo... 😕 tak som to mala aj prvy raz...tak ako to by bola haluz, ze by to znova vyslo na prvy sup...aj ked vam poviem, ze by som bola aj radsej keby nie...teraz je tolko chorych ludi, aj v praci...nechcem nieco nachytat ako vtedy...tak ked to teraz nevyjde tak vo februari si dame pauzu a zacneme az v marci...plan by aj bol, len ho dodrzat... 😅

velvet26
5. jan 2010

jaaj, nemyslela, som neskoro, ale ci nie je este skoro skusat, predsa len dva mesiace po kyrete...no ale nechame to na osud... 😉

trinitka87
5. jan 2010

inak ten kalendar vyzera dobre. pozerala som len tak zbezne idem pozret lepsie 🙂

trinitka87
5. jan 2010

velvet a ked budes tehu, das sa pre istotu na PN alebo budes chodit do roboty?

velvet26
5. jan 2010

trinitka....tak fakt neviem, co urobim este...asi budem hned na rizikovom, proste hematologicka mi povedala, ze si mam ist hned ku gyndosovi potvrdit ze som tehu a potom hned k nej a uvidi sa, ci si budem od zaciatku pichat injekcie alebo neskor...ono je to individualne...no nechcem nic zanedbat..
ja som to planovala tak, ze ked ostanem tehu,nepoviem v praci nikomu nic az do zaciatku 4 mesiaca, tak teraz musim hned naklusat k dr...aj to som myslela, ze pojdem az neskor v nejakom 8, 9 tt... 😒