Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
tuu,,,ahojte
ja na chvilku,,a za chvilku idem balit švestky a na cestu domov
ahojte baby, môžem sa k vám pridať? 😵
potom vecer sa ohlasim
ahojte.....baby neuverite, ale uz druhykrat sa mi stalo to iste! vcera vola na vysledky hemato, zase boli vraj dobre, tak som tam dnes rano isla, prekonzultovat s lekarom, co mi vlastne zistovali a on mi povie- ale ved vysledky este nie su 😠 😠 k...a, ma tam skoro drblo....
uz sa to vlecie skoro mesiac a uz 2x mi bolo povedane ze vysledky su dobre a pri tom ziadne nie su 😠
lekar sa mi ospravdlnoval a chcel vediet, s kym som vcera volala, tak som povedala, ze to neviem, s nejakou recepcnou, ale aspon som mu povedala,o kolkej som volala....
hovoril, ze krv sa posielala az do Londyna, na Kingston College, tak aspon sa utesujem tym, ze to tam uz riadne vysetria.....ale mam blby tusak, ze tam cosi najdu 😒 , predtym to vraj posielali len do Canterbury, co je mesto tu nedaleko....uz neviem, co si o tom mysliet...
lulu...tak to je sila... este ich nemaju a povedia ti ze su dobre?? a to naco az do Anglicka,?? to ti na co brali krv?
mnam, zapekany karfiol- ja som vcera si robila grilovanu zeleninku s chilli pesto, tiez s karfiolom... 🙂
tuniska-ahoj 🙂
cukrus, ja zijem v anglicku 😉
lulu
asi by som ich zabila, do certa ved oni si uz robia co len chcu, 😠
Ahojte.Vcera mi volal elektrikar ze v stredu dojde robit novu elektrik tak sme vcera fachcili cely den.Vyprazdnovali sme 3/4 bytu 😖 Nemala som cas sa dostat na net ale docitala som Vas.Doktorom sa povie ze sa mam setrit ked sa preraba.Som grogy.Najhorsie je ze musime minimalne na mesiac k rodicom kde nieje internet.Takze sa oficialne lucim s vami a ked znova nabehnem tak chcem citat same dobre spravy.Vazne som zvedava kolke budete tehu.Drzim vam vsetkym palceky nech babetka vydrzia celych 9 mesiacov v bruskach.Od marca budem patrit aj ja k snazilkam. 🙂 Potom sa zalozi nova tema Stastne tehulky s anjelikmi 😀
lulu- čawííkk
jojci, už nech si pri nás 😵
jojci, nech vam to dobre prerobia, aby ste potom v novom hniezdocku sa mohli tesit z malej fazulky v brusku a neskor krasneho, zdraveho babatka 😵
snazilka- aj ten lekar bol nastvaty, sa mi ospravedlnoval, povedal, ze hned ako dostanu vysledky, mi bude volat, tak aspon tak 🙂
tam to totiz funguje tak, ze ked pridu naspat vysledky, ak su dobre, na pocitaci sa objavi- no action required..............pri mojom bolo len- no action.....cize sa este nic nedeje, ale keby to na tej recepcii citali cele, pod tym bolo napisane...ze vzorky boli poslane do Londyna...
esteze som si to isla prekonzultovat...
velvetka- prajem ti z celeho srdiecka vsetko najlepsie k tvojim meninkam, najma veeeeeeeeela zdravicka- aby sa babatku u teba pacilo 😉 , vela laaaasky a splnenie najtajnejsich snov 😵 😵
lulu...aha...zato mi to bolo cudne 😀
ok, kocandy, idem od vas, mam dnes toho vela, caute sa 🙂
tak ja dnes nevarím nič....robim si taky lenivý ,oddychovy den.....zalahnem pod deku a budem si čítat.....
ahojte baby 🙂
snazilka, veru dala by som si karfiolik 😵 😵
velvetka, vsetko naj k meninam prajem 🙂
jojci, tebe rychle prerabanie aby sa darilo ako ma 😉
lulu k lekarom sa radsej nevyjadrujem / zvedava ako ja dopadnem / v piatok sa chystam k dr co povie 🙄
tuniska, vitam ta 🙂
cukruska teba zdraviiim
snad som na niekoho nezabudla 😅
ahoj trini... kde sa flakas?
ja budem volat na tu hematologiu asi v piatok alebo az v pondelok
cukor aj ja mam taky vcelku pokojny den akurat poobede az navecer cakam navstevu
uz som tuuuuu 😀 😀
len som bola v meste vybavit jednu drobnost, varit nemusim mame od vcera
trinitka
kludne prid na obed 🙂
kuk dobra pomoc : http://www.womanbook.eu/
ahojte koculky..
dakujem vam veeeelmi pekne za vase zelania k mojim dnesnym meninam...potesili ma... 😵
uz mi aj kolegovci gratulovali, dostala som krasnu oranzovu ruzu a take mile darceky...vcelku fajn den, ani az tak moc roboty nie je ako vcera...
lu.lu...inak ti poviem, to je teda sila...to co je za bordel, ako len tak povedia dvakrat ze vysledky su ok...a ty kebyze nepatras, tak si v tom, ze je vsetko v poriadku...
to ako si predstav, ze by niekto cakal napr. ci nema nejaku vaznu chorobu, leukemiu alebo co...a povedia mu vysledky su ok...sila...a nebojkaj, ja myslim, ze ty ich budes mat urcite v poriadku..
😉
a vitam tunisku, my sme si pisali aj v tej predchadzajucej teme...ako sa mas...kedy zacnete znova na babatku pracovat?
...peknu oslavu.... a hlavne plodnú ak sa dá... 😉
cukor, diky, no taky mam aj strach, ze sme uz zacali skusat, ze ci nie je neskoro...no ved uvidime...inak, tak ma pobolieva v maternici, ako keby sa mi tam daco dialo... 😕 tak som to mala aj prvy raz...tak ako to by bola haluz, ze by to znova vyslo na prvy sup...aj ked vam poviem, ze by som bola aj radsej keby nie...teraz je tolko chorych ludi, aj v praci...nechcem nieco nachytat ako vtedy...tak ked to teraz nevyjde tak vo februari si dame pauzu a zacneme az v marci...plan by aj bol, len ho dodrzat... 😅
jaaj, nemyslela, som neskoro, ale ci nie je este skoro skusat, predsa len dva mesiace po kyrete...no ale nechame to na osud... 😉
inak ten kalendar vyzera dobre. pozerala som len tak zbezne idem pozret lepsie 🙂
velvet a ked budes tehu, das sa pre istotu na PN alebo budes chodit do roboty?
trinitka....tak fakt neviem, co urobim este...asi budem hned na rizikovom, proste hematologicka mi povedala, ze si mam ist hned ku gyndosovi potvrdit ze som tehu a potom hned k nej a uvidi sa, ci si budem od zaciatku pichat injekcie alebo neskor...ono je to individualne...no nechcem nic zanedbat..
ja som to planovala tak, ze ked ostanem tehu,nepoviem v praci nikomu nic az do zaciatku 4 mesiaca, tak teraz musim hned naklusat k dr...aj to som myslela, ze pojdem az neskor v nejakom 8, 9 tt... 😒

kocky kde ste vsetky? 😒