icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

cukruska1920
24. máj 2010

moni...este neviem co to je.. minule malo skrcene nozicky ale o tyzden mam poradnu tak hadam sa ukaze

cukruska1920
24. máj 2010

moni...no... juj...tesim sa...mam partacku na kocikovanie...kedy ti vychadza termin?

moniquie
24. máj 2010

no šak by bolo na čase,, aby sa ti riadne ukázal ... mená už máte vybraté ?

cukruska1920
24. máj 2010

hej....maaame...

moniquie
24. máj 2010

predpokladám, že máte aj babské aj chalanské 🙂
dve asi nebudú O🙂)))))))))))))
možno pri ďalšom tehu 🙂

cukruska1920
24. máj 2010

hej mame aj take aj take....inak uz citim pohyby... 😀

moniquie
24. máj 2010

supéééér to je dobrééé,,
idem na chíľku offf,, dám vedieť čo a ako s krvou ,, hadam pozitiv ..

cukruska1920
24. máj 2010

moni... budem cakat na dobre spravy..

moniquie
24. máj 2010

tak a mám to potvrdené
HCG 275, začíname odznova,,, dúfam že a verím šťastlivo až do konca ...
😵

denne73
24. máj 2010

Moni ty si tehu??

denne73
24. máj 2010

Mne brali dnes hcg a vysledky ešte neviem až zajtra

moniquie
24. máj 2010

ahoj denne, no vyzerá to tak 🙂
aj tebe gratulujem,,,,

mne brali ráno v nemocnici, a teraz som volala o výsledok , tam to majú pod nosom, tak to je rýchlo 🙂

denne73
24. máj 2010

U nás tiež pod nosom ale sestrička kázala volať až zajtra ☹

denne73
24. máj 2010

Moniqe blahoželáááááááááám 😉

moniquie
24. máj 2010

dakujem denne,,,, ty si tuším bola aj na sono,, ja mám ísť až začiatkom júna

denne73
24. máj 2010

no ano ja som bola nedočkavá a došla som velmi skoro. Videl to tam ale moooooc malinké tak chcel hcg

moniquie
24. máj 2010

dúfam, že sa o nás doktory postarajúúú a budeme si potom aj s ostatnými kočkami vypisovať o prebalovaní ,,,
tak držím palce všetkým aj nám ...
idem ja už domkov pomaly,,,

sarafortuna
24. máj 2010

tehulky, držím palce... 😉 😉 😉

Ja som bola dnes na kontrole... od kyretu je všetko vnútri zahojené a čisté... NO ALE včera mi začali bolesti v podbrušku a vyzerá to na zápal...v živote som gynekologický zápal nemala... ☹ ☹ ☹ Tak som zvedavá že čo tam mám... dúfam, že to preliečime a bude dobre...A doktor presunul snažilkovanie - vraj sa mám dať "dokopy" - zásobiť vit. a min., lebo hneď pri príchode usúdil podľa mojich vyrážok, že mám nejakú infekciu v tele...
A ja som už bola naštelovaná, že ideme snažilkovať... no nič - budem to musieť nejako vydržať... 😎 😎 😎

ivanap6
24. máj 2010

moniq, supis, paradicka, juj tesim sa s tebou 🙂

a dakujem sarafortuna a zuztek za rady 😉 ani ja uz neriesim mutaciu MTHFR a nebudem na to mysliet.

Dnes som bola na odbery, najblizsiu poradnu mam 15.juna, to budem v 10.tt, dovtedy sa musim nejako pozitivne naladit. Juj nech to rychlo ubehne, nech je uz januar 🙂

cukruska1920
24. máj 2010

moni....tak oficialne gratulujem...uz si mozes aj tt dat 😅

zuztek
24. máj 2010

ahojte 🙂

moniquie, gratulujem 😵 😵 😵 krasna sprava, presne ako lulu pisala, maj sa zdal daleko a uz si tehula, supis 😉 a budes brat nejake lieky kvoli tej hematke? a na ktory DC si mala pozitivny test? a uz to vedia vasi? sestra asi bude rada ze bude mat partacku, vsak? juuuuj, tesim sa spolu s tebou a velmi velmi drzim palce 😵

u mna nic nove, zajtra si idem pre dalsie lieky na ureaplazmu, snazilkovanie je v nedohladne 😖

cukruska1920
24. máj 2010

Ahoj zuztek... liecis ureaplazmu? je to asi otrava ale lepsie ked to preliecis a potom hrr do babatka 🙂

zuztek
24. máj 2010

sarafortuna, a dnes ti doky na ten zapal nic nepovedal? ked povedal ze vsetko je ciste a zahojene...hm...

ivka, prve tyzdne sa budu vliect, ale potom ti to ubehne velmi rychlo, ani sa nenazdas a uz budes mat v naruci zdrave babatko 😉

moniquie
24. máj 2010

ahojte,, dakujem za gratulácie,, no pssst potichúčku

zuztek na homozygota neberem nič,, hematolog usúdil že som sto percent zdravá, genetika odporúčila len kyselinu listová a béčka,,
berem len železo s listovkou a vitamínky calibrum,, zaťiaľ len toto,, uvidí sa po sone o dva týždne, čo mi nahodia viac a či bude byť srdiečko ..

zuztek
24. máj 2010

ahoj cukrus, uz 3 tyzdne beriem 2 rozne ATB, zajtra mi koncia, a dnes som mala opat v moci hnis, krv a leukocyty, ide ma z toho porazit ☹ zajtra musim ist pre dalsie, budem ich brat dalsie 2-3 tyzdne, ak ani tie nezaberu, neviem co urobim...

moniquie
24. máj 2010

a ps, : vedia len moji rodičia, a segra jasala v telefone jak odtrhnutá z reťaze 🙂

cukruska1920
24. máj 2010

baby musim ist...muz chce ist na net...tak zajtra sa ozvem...zatial pa

moniquie
24. máj 2010

ahoj cukruš,, 🙂
pre zuztek test 24 DC negat,
28 pozitiv, dva rozdielne, prúžkové, jeden z nich materna

zuztek
24. máj 2010

moniquie ahoj 😵 a beries femibion? ten by bol asi pre teba najlepsi... napis co ako doma 🙂

moniquie
24. máj 2010

zuztek femibion som brala dva mesiace a kysla som jak buchta,,
ferretab poradil gyndoš, ževraj novinka, a že sa dobre kyselina so železom strebáva,,
tak uvidíme ..

preháňať to nebudem, čo má byť , tak aj bude,,
doma ok,, no oslavovať nebudeme,, až ked bude krpec, či krpatá revať na sále 🙂