Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
jasné že vie,,, jaká sranda v nedeľu ráno,, som ho volala k testu, že či vidí dve čiarky, lebo som neverila,,
a on že a to je čo ,, to majú byť dve,, ...tak sú dve .. 🙂
evidentne sa v tom nevyznal ...
ahojte,
zuztek, na sone to vyzerá dobre 😉 no keď bral stery, tak vravel, že je tam výtok a keď som mu povedala, že od včera ma popichuje až do chrbta tak zobral aj kultiváciu a podľa toho, čo tam bude nasadí antibiotika...
Ja nechápem, ale aj napriek tomu som dajaká kľudna - možno práve preto, že zrobil kultiváciu, stery na vírusy, dal papierik ku genetičke, ja idem zajtra na RTH celého chrupu... proste revízia celého tela... hádam sa za 2 mesiace dám dokopy...
Len nech už nič zlé nechodí... to je strašne na psychiku, keď je človek v takom "nepodarenom kolotoči" - človek sa vylíže z jedného a hup a príde dajaká iná pliaga... ach jaj... nemáme to ľahké..no RAZ bude dobre.. 😉
moniq a aku mas mutaciu? ak mas MTHFR ako ja, tak to netreba naozaj riesit, iba kys.listovou.
a este toto som chcela. Pytala som sa doktora na prenatalne vitaminy a odporucil mi iba kys.listovu (nic konkretne), ale iba do 8tt, ze potom je uz zbytocna, ale neuskodi. A inak ziadne umele vitaminy neodporuca teraz v lete ked je kopec zeleniny a ovocia. Tak som sa rozhodla, ze doberiem do osmeho tt femibion a potom uz asi nic.
Od zajtra zacinam 8tt len som si to nedala do pasu, nechcem zakriknut 🤐
Zuztek, tak to ma mrzi s tym zapalom, ale dalsie atb urcite zaberu.
Inak ja som mala pozitivny test (mamatest) uz na 8 DPO, sice slabunky, na 12 DPO uz boli dialnice 😀
Nasi o tom este netusia a chcem aby to tak zostalo co najdlhie ako sa bude dat
RTH = RTG 😉
ivka, poklopala som aj za tebe po svojom stole... 😉
alebo si kupim este femibion a budem si o davat kazdy druhy-treti den, alebo ked budem mat vycitky, ze som nejedla v ten den zdravo. Napriklad vcera som jedla svieckovu a vecer hranolky, no zdrava tehotenska dieta 😀
sari, dakujem 😉
a super, ze si robis vsetky vysetrenia, uz len na psychiku to ma obrovsky vyznam
veď asi práve to ma ukľudnilo, že vidím aj u mojho dr. záujem mi pomôcť...
tak sa tu majte pekne, fazuľky nech rastú...
prišiel mužík, tak končím...papa
ahojte,
mne stale tak neskor vyjde cas sem prist a uz vas potom nezastihnem ☹ ,,,no ale nevadi,,,tesim sa z novych fazuliek, nech sa pekne uz uhniezdia v bruskach,,,treba tu pozitivne spravicky
ja uz konecne mam prvu mrchu, po 38 dnoch, tak som rada,,,,,konecne blizsie k snazilkovaniu, aj ked este si pockaaaam, ale ked vas citam, tak uz mam take myslienky 🙂
drzte sa a oddychujte, idem aj ja k telke
Ahojte baby, tehulkám novým prajem kopec stastícka...No tak ja uz mám vsetky tie neprijemné veci za sebou, v stredu som sla na prijem a v piatok som sla domov. Som si povedala už vo stvrtok, ze stalo sa co sa stalo, ale máme pred sebou novu etapu a ideme dalej. Mám samozrejme stavy, ze sa vecer vyrevem do vankusa, ale musime to zmaknut...Mám tehotné obidve svagriny a aj sestru a dobru kamosku, tak je to na psychiku...Drzkajte sa vsetky, som rada ze to už mám za sebou, inak bola som na genetike na krv ja aj manzel, no a brali mi aj plodovu vodu, tak uvidime vysledky. Mali by byt za dva tyzdne. Ahojte.
ahojte baby...
gratulujem moniquie, super, krasa....nech je vsetko v poriadku, moc ti to zelam a drzim palce.. 😉
a aj ostatnym tehulkam samozrejme.. 😉
janirejka, lenkka, nebojkajte, zachvilku aj vy budete nanovo snazilkovat a vyjde to..urcite.. 😉
ja som tu len na skok, tak krasny vecer.. 🙂
velvetka pravdu povediac, absolutne sa mi do nicoho nechce...nemyslím ze hned, ale tak celkovo, idem pustit z hlavy to upnutie na isté veci a hotovo. Nejdem nic planovat a uvidime co prinesie cas, inak to je paradox ale 20,10,2009 den po muzových narodkách som mala po druhom tehotenstve, ked mi zistili ze srdiecko nebije a 15,5,2010 na dcerkine narodeniny som mala potvrdenu tu anomaliu a vedela som ze to je zlé...20,5,2010 som po 7 mesiacoch od zamlklého potratu opat prezivala to isté... ☹ ☹ termín druhého tehotenstva som mala priblizne na dcerkine narodky a teraz som mala termin na otcove narodeniny.... ako naozaj skoda slov...niekedy mám pocit ze sa bojím takýchto zhod cisel...
lenka ☹ ☹ ☹ neviem,co povedat,mrzi ma to velmi ☹ ☹ prajem ti,vela vela sil ☹ ☹
Ahojte baby, dlho som tu nebola, nejak som nestihala. Dnes som mala prvy sreeningu, chvalabohu, je vsetko v poriadku a dufam, ze uz aj zostane. Tak som sa baaaaala, och. Tym, jak este babo nekope a brusko mohlo rast aj z papania, tak som si nebola ista, ci tam je alebo nie je 🙂 a bolo, mame 6,94 cm a sme v nejakom 13tt. Taku som mala radost, ze az. Uz sa konecne mozeme tesit, zamlklinka ma uz male percento...aj ked, sak to poznate... 🤐 .
Konecne mozem vysadit vsetky liekyb 🙂
Moni!!!! jupi, gratulujem 🙂 a vitaj v klube veeelmi zelam, aby to bolo vsetko v poriadku 😉 kedy ides na utz?
Ahoj ahoj pozdravujem všetky. 😉
konečne viem to hcg 2370.
ahojte...vifi...super....len tak dalej 😉
denne...gratulujem
denne, gratulujem tiez 🙂 len tak dalej!
cukru, už viete, čo to bude?
este nie...o tyzden idem na poradnu tak hadam sa ukaze 😅
tak ti to krasne ubieha, mne dnes dr. hovoril, 100% vedia chlapca potvrdit, len ked pindik "plava" dovtedy bude tvrdit, ze to bude dievca 🙂
uz ta kope? 🙂
ze pindik plava 😀 co ja viem ci kope... citim take cudne veci v brusku ale ci je to kopanie to neviem 😅
ajojte ..
denne to máš jaké fajnové číselko HCG,, ja som mala nízke ☹
dúfam, že je všetko ok, no ked som kukala do predpísaných tabuliek, tak to tak vychádzalo akurát jak som bola po ovulke ..
vifinka : veľmi dobré správy,, super,, to je veľmo petešujúce ,, aj ivke sa darí, aj cukruške,, toto tu potrebujeme, aj pre ostatné kočky, čo nás všetky dobehnú .. verím tomu ,, čoskoro ...
🙂
a zabudla som na utz idem 4.6.2010
čiže si ešte načakám a nabojkám 😒
Moniqe a to čo znemá že je fajnové?? ja tomu nechápem a čo znamená ked je nizke??
Dobré ránko dievčatá 😉
denne no že si mala dobre vysoké HCG,, takže sa ti pekne mimčo vyvíja ..
v ktorom dni si ho mala brané ,, ja na 30 DC a bolo len tých 275 tak mám teraz trochu strach ...
ahojte kocky,,ako sa mame?

moni, a mm vie?