Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
moni...no... juj...tesim sa...mam partacku na kocikovanie...kedy ti vychadza termin?
no šak by bolo na čase,, aby sa ti riadne ukázal ... mená už máte vybraté ?
hej....maaame...
predpokladám, že máte aj babské aj chalanské 🙂
dve asi nebudú O🙂)))))))))))))
možno pri ďalšom tehu 🙂
hej mame aj take aj take....inak uz citim pohyby... 😀
supéééér to je dobrééé,,
idem na chíľku offf,, dám vedieť čo a ako s krvou ,, hadam pozitiv ..
moni... budem cakat na dobre spravy..
tak a mám to potvrdené
HCG 275, začíname odznova,,, dúfam že a verím šťastlivo až do konca ...
😵
Moni ty si tehu??
Mne brali dnes hcg a vysledky ešte neviem až zajtra
ahoj denne, no vyzerá to tak 🙂
aj tebe gratulujem,,,,
mne brali ráno v nemocnici, a teraz som volala o výsledok , tam to majú pod nosom, tak to je rýchlo 🙂
U nás tiež pod nosom ale sestrička kázala volať až zajtra ☹
Moniqe blahoželáááááááááám 😉
dakujem denne,,,, ty si tuším bola aj na sono,, ja mám ísť až začiatkom júna
no ano ja som bola nedočkavá a došla som velmi skoro. Videl to tam ale moooooc malinké tak chcel hcg
dúfam, že sa o nás doktory postarajúúú a budeme si potom aj s ostatnými kočkami vypisovať o prebalovaní ,,,
tak držím palce všetkým aj nám ...
idem ja už domkov pomaly,,,
tehulky, držím palce... 😉 😉 😉
Ja som bola dnes na kontrole... od kyretu je všetko vnútri zahojené a čisté... NO ALE včera mi začali bolesti v podbrušku a vyzerá to na zápal...v živote som gynekologický zápal nemala... ☹ ☹ ☹ Tak som zvedavá že čo tam mám... dúfam, že to preliečime a bude dobre...A doktor presunul snažilkovanie - vraj sa mám dať "dokopy" - zásobiť vit. a min., lebo hneď pri príchode usúdil podľa mojich vyrážok, že mám nejakú infekciu v tele...
A ja som už bola naštelovaná, že ideme snažilkovať... no nič - budem to musieť nejako vydržať... 😎 😎 😎
moniq, supis, paradicka, juj tesim sa s tebou 🙂
a dakujem sarafortuna a zuztek za rady 😉 ani ja uz neriesim mutaciu MTHFR a nebudem na to mysliet.
Dnes som bola na odbery, najblizsiu poradnu mam 15.juna, to budem v 10.tt, dovtedy sa musim nejako pozitivne naladit. Juj nech to rychlo ubehne, nech je uz januar 🙂
moni....tak oficialne gratulujem...uz si mozes aj tt dat 😅
ahojte 🙂
moniquie, gratulujem 😵 😵 😵 krasna sprava, presne ako lulu pisala, maj sa zdal daleko a uz si tehula, supis 😉 a budes brat nejake lieky kvoli tej hematke? a na ktory DC si mala pozitivny test? a uz to vedia vasi? sestra asi bude rada ze bude mat partacku, vsak? juuuuj, tesim sa spolu s tebou a velmi velmi drzim palce 😵
u mna nic nove, zajtra si idem pre dalsie lieky na ureaplazmu, snazilkovanie je v nedohladne 😖
Ahoj zuztek... liecis ureaplazmu? je to asi otrava ale lepsie ked to preliecis a potom hrr do babatka 🙂
sarafortuna, a dnes ti doky na ten zapal nic nepovedal? ked povedal ze vsetko je ciste a zahojene...hm...
ivka, prve tyzdne sa budu vliect, ale potom ti to ubehne velmi rychlo, ani sa nenazdas a uz budes mat v naruci zdrave babatko 😉
ahojte,, dakujem za gratulácie,, no pssst potichúčku
zuztek na homozygota neberem nič,, hematolog usúdil že som sto percent zdravá, genetika odporúčila len kyselinu listová a béčka,,
berem len železo s listovkou a vitamínky calibrum,, zaťiaľ len toto,, uvidí sa po sone o dva týždne, čo mi nahodia viac a či bude byť srdiečko ..
ahoj cukrus, uz 3 tyzdne beriem 2 rozne ATB, zajtra mi koncia, a dnes som mala opat v moci hnis, krv a leukocyty, ide ma z toho porazit ☹ zajtra musim ist pre dalsie, budem ich brat dalsie 2-3 tyzdne, ak ani tie nezaberu, neviem co urobim...
a ps, : vedia len moji rodičia, a segra jasala v telefone jak odtrhnutá z reťaze 🙂
baby musim ist...muz chce ist na net...tak zajtra sa ozvem...zatial pa
ahoj cukruš,, 🙂
pre zuztek test 24 DC negat,
28 pozitiv, dva rozdielne, prúžkové, jeden z nich materna
moniquie ahoj 😵 a beries femibion? ten by bol asi pre teba najlepsi... napis co ako doma 🙂
zuztek femibion som brala dva mesiace a kysla som jak buchta,,
ferretab poradil gyndoš, ževraj novinka, a že sa dobre kyselina so železom strebáva,,
tak uvidíme ..
preháňať to nebudem, čo má byť , tak aj bude,,
doma ok,, no oslavovať nebudeme,, až ked bude krpec, či krpatá revať na sále 🙂

moni...este neviem co to je.. minule malo skrcene nozicky ale o tyzden mam poradnu tak hadam sa ukaze