Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
ahojte, aj ja na vas myslim 🙂
prisla som vas precitat trosku,,,
sarafortuna,,,ja mam doma tuto aloe http://www.fa.tomi.szm.com/aloe.htm
kukni, zacinam ju pit od zajtra, takze este neviem, ci to bude mat nejaky ucinok,,,no ale za skusku nic nedam a ak apon trochu ocisti organzmus, tak bude dobre
denne,,,zaludok?,,,jooj, dufam, ze ti nebudu nevolnosti dlho trvat a potom povolia
ahojte,,
hlásim,, sa ..
dnes som chcela doktora znásilniť nech mi spravý kontrolné HCg,, no nestel.. brrr, že počkáme na sono,
to idem až 14.6.2010 moc moc chceme vydržať až do konca ...
mne až tak moc blbo neni, občas stavy návaly tepla,,a jasné grgámmmm jak ja to má vo zvyku,,
trošku i bruško bolelo, no ževraj je to normálne,,
tak sa budeme triasť do najbližšieho sona ..
sarafortuna : ja som mala toto
http://www.foreverliving.sk/
pila som dva mesiace,, gel berry ..
ahojte kocky je tu niekto??
monique,,,neboj to rychlo ubehne,,este zatial pekne podrastiete 😀 😀 😀
denne:Mnoo to som si vsimla 🙂 zajtra idem na to hematologicke vysetrenie som zvedava ako to dopadne 😒
dievčatá ďakujem, dnes mi povedala kolegyňa, že jej suseda "kšeftuje" s Aloe produktmi...tak druhú fľašku kúpim asi od nej...zatial mám len takú žbrndu /vôbec to nie je husté/ z lekárne - 1l = 17 €, no hneď po prvom vypití sa mi rozhýbali črevá, takže to zatiaľ nezatracujem... 😉 😉 😉
ahojte kocky co ste uz boli na hemtke a mate vysledky.mne vyslo ze alela PAI-1 vo forme 4G/4G a alela EPCR vo forme A1/A2.somebody help.co to znamena???
ahojte babule..prisla som vas trosku kuknut, dnes je mrtvo celkom v praci, chvalabohu..
ako vidim, moc ste nepisali, tak aspon nemusim toho vela citat po vas..
moniquie, nebojkaj, cochvilka na to sono pojdes a uvidis svojho krasneho drobceka v brusku veselo zametat rucickami, nozickami... 😵
dnes ideme na posedenie z prace, tak sa tesim, odreagujem sa..
tak pekny vecer kocky..drzte sa...snazilky aj buduce maminky.. 😉
ahojček velvet tak poriadne sa odviaž xixixxixixixixiix 😉
ahojte, fakt je tu tichucko...
sarafortuna - vraj to aloe vera berry nectar co pise moniquie je fakt dobre, chvali si to viac bab, aj ja som o tom rozmyslala ale beriem teraz wobenzym, to mi zatial staci...
moniquie - 14 dni zbehne rychlo, o chvilu uz budes mat fotecku miminka v albumiku 😉
ahojte babeny,,
želám krásne ráno ,,,
no to tu riadne zanedbávate,,
ticho ticho tichúčko ...
velvet : tak si uži tu žúrku .. 🙂
a ostatné kočky, čo máte nového,, nejaká nádejná tehulka .. moc držím palce,,
ja som to ranné cikanie predýchala, už sa tak nekukám na wécku .. 🙂 dúfam, že bude dobra,,
no občas ma drahý tak naštve ,, že sa bojím aby to neuškodilo mimču ...
Ahojte...Mnoo nejako sa tu malo pise uz.....to som si vismla aj ja 😒 ☹ mne sa skor nedalo dojst...ako sa mate baby? 🙂
ahojte baby,
ja verim, ze sa to tu casom opat rozpise,,,,a len dobrymi spravickami
Ja uz zarezavam v praci, co som aj rada,,konecne zmena, konecne nove veci na riesenie a aj nove myslienky,,,popri tom este obehnem kontroly a niektore vysledky co ma cakaju a leto bude pauza od vsetkeho a basta ! 😀 ,,,teda nie od konika, sem pridem pozriet urcite a tesim sa na pribudajuce vase tt 😉
dadqa a uz si bola na tej hematke? ako?
janirea:Ano bola som zobrala mi sestricka krv do 7-Ampuliek mi skoro oci vypadli ze tak vela krvi zo mna zobrala 😅 a vysledky budem mat az 15-Jula takze to si pockam na vysledky 😒 Ale 8-juna si mam ist vziat vysledky s k rvi co mi brali na tie hormoni na geriatrii tak som zvedava ako dopadli 🙂 a co ty ako sa mas? a co mas nove? 🙂
ahojte, poviem vam co som vcera zazila... cez den som sa dozvedela ze kamoska je tehotna, samozrejme potesila som sa, ale viete si predstavit ako som na to cely den myslela, ako ma to zralo ze ona hned po svadbe otehu a ja stale nic... nevadi, cely den som si hovorila ze jej to prajem a ze musim byt na stretnuti silna... vecer sme isli na stretko, a tam jej mm rozpraval, ze ako sa kyslo tvarila ked to zistila, a ze aj on to musel chvilu stravit, a ze ked rodicom povedali tak ze tiez boli v soku ze tak skoro po svadbe (pricom maju 29 rokov)... normalne ma to tak soklo, ze mi skoro slzy vyhrkli do oci, ked som si predstavila aka som bola ja stastna ked som nasla //, a ze moja aj priatelova mamka od stastia plakali... tak sa pytam, kde je spravodlivost, preco ti ludia ktori sa na babatko tak velmi tesia, si musia toho tak vela vytrpiet... a nemyslim tym len seba, ale vsetky nas ktore si tu piseme, a aj vsetky tie zeny s podobnym trapenim ktore ani nevedia ze MK existuje...
zuztek ten pocit poznam,,,ja ked som prisla do skoly a ked som zistila,ze moja profka je tehu,,plakala som cely den,,,a potom kazdy pondelok,ked som sa na nu musela pozerat ako pekne rastie,,,no priala som jej to,ale zaroven ma to velmi bolelo...mas pravdu,na tomto svete nie je spravodlivost,,tie co nechcu deti,k nim pridu lahko,,a tie co velmi chcu,sa musia trapit,,,takto je to zial vo vacsine pripadov ☹ ☹
babky moje,,,kaslite na to,,,neda sa davat si otazku "preco" 😒
zivot je jednoducho sviňa, ako mi povedal aj prepustajuci lekar este v nemocke,,,,,a ze musia byt ludia, ktori naplnaju aj tu negativnu statistiku kedy sa nieco nepodari alebo zlyha
ja si to tiez snazim tak natlacit do hlavy,,,aj ked si poplacem a k tomu mi staci aj vidiet cudziu mamicku s kocikom 😔
baby, ale my ked budeme kocikovat, tak take stastie ako budeme citit my,,,mozno tí ostatní ani v zivote nezaziju 🙂
janirea:Mnoo ja dufam ze to ubehne cim skor som zvedava ci sa nieco zistilo 😒
ahojte kočky,,
mám zlé správy,,,
no nie moc zlé,, chytila ma chrípka,, ležím v horúčkach,, pomaly to ustupuje,,
akože fakt to nemôžem mať jednoduché,, dosť že som riziková,,,
do riťky,,, držte nám palce.aby sa babeno na sone ukázalo .. ešte sa načakáme ...
Ahoj ahoj...kto tu?
Ahojte baby ako sa mate a co mate nove?? 🙂
ahojte
moniquie, to vazne? ved uz nie je chripkove obdobie, do kelu ☹ treba verit ze bude vsetko ok, ale je pravda ze do kontroly mas este daleko, tak nech ti to rychlo zbehne, drzim palce aby babatko bolo ok 😉 a inak ty este robis? nechces ist uz na PN, aspon by si bola chranena od virusov, hm?
@moniquie moni to nic... kup si nejake homeopatika a paralen na horucku si mozes dat...ine nie.... a neboj...babo bude v poriadku 😉
ahojte kocky..
ako sa mate, co porabate?
zuztek, je to tazke, same tehule na okoli...aj ja ich mam okolo seba kopec...ale aj my sa dockame, neboj... 😉
moniguie, dufam, ze si doma na pnke a odpocivas...chripka v tehu byva dost casta...verim, ze tvoje babulko bude v uplnom poriadku... 😵 drzim palce.. 😵
my zatail nic nove, cakam a cakm....este dost dni do mrsky...dufam, ze nedojde.. 😝
tak pekny dnik, opatrujte sa mi.. 😉
Ahojte baby moje...Sorry ze som tu nebola,ale nemala som kedy pretoze som sa doma zvyjala na posteli od bolesti dnes som to uz nevydrzala a manzel ma vzal do monobloku do nemocky tam mi pichli do svalu NO-SPU a cievkovali ma kvoli mocu potom ma poslali na rengen a ked dosli vysledky mi doktor zistil a povedal ze som prekonala 2-krat oblickovy zachvat skoro mi oci vypadli mam oblickovy kamienok 4mm-trovy v moci mi zistil ze mam hnis nasadil mi antibiotika a co sa tyka tych zachvatov tak tie sa mi este vratia na to ma upozornil tak mi proti bolestiam nasadil Algifen a povedal ze ak mi ten kamienok nevinde sam budu mu musiet pomoct takze ma budu operovat o 3-dni mam ist na kontrolu takze uvidim co mi povedia Vravim ked sa na mna sype tak sa sype... Teraz lezim trosku mi to uvolnilo od injekcii co som dostala,ale kazdu chvilku cakam ze ma zase chytia zachvaty tak sa drzkajte aspom vy baby.. 😢
Ahojte dievcata,
ako tak citam, väcsina z vas ma zdravotne problemy. Aby som nebola vynimka pridavam sa do klubu ☹ Uz 5 dni mam nejaku divnu hnacku, strasne krce ako keby zastavene vetry. Nic nepomaha, ani cierne uhlie ani laktobacily, ani banany a cierna cokolada. Proste je to to iste nech jem cokolvek. Teplotu nemam, tak urcite to nie je virosoveho povodu, v utorok idem k obvodnemu na EKG tak sa ho na to spytam. Zacalo mi to presne v 9tt. Nepocula som ze by to mal byt znak tehu, ale je pravda a ze mi s tym zacali aj nevolnosti. V noci ma budia krce, najprv v zaludku a do par minut do criev a uz to zo mna ide...
moniq - neboj, len oddychuj a vela vitaminov. A mozno to nie je chripka, ved je jun, moze to byt hocico ine 😉 Moja kamaratka mala chripku presne vtedy ked zistila ze je tehotna. Preplakala cely cas v posteli a teraz je uz v 30tt.
dadga - vraj kamene v oblickach strasne bolia, uf, drz sa
velvet - drzim palce nech ms nedojde, moc by som sa tesila s tebou 🙂
Vo stvrtok idem na sono po mesiaci, tak drzte palce, dakujem 🙂
ivanap:Dakujem za podporu veru bolia a kvalitne 😢
dadi, fuuuha taketo problemy mas? 😖 drzim ti palce, aby si sa z toho co najskor dostala...
ivanka, drzim palce, aby bolo vsetko na sone ok...ale urcite bude, som si ista.. 😉
velvet: Dakujem mnoo ja dufam ze sa coskoro aj dostanem 😢

ahoj mafy u mna nič nové všetko postarom akurát mi už začalo byť fest blbo