icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

zuztek
6. jún 2010

ahojte, tak to snad ani nie je pravda, kolko chorob sa na nas lepi, neuveritelne!!!
moniquie, ivana, dadqa - vsetkym prajem skore uzdravenie
ja uz som na tom lepsie s mocovymi cestami, nemam vsak este kontrolny ster na tie ureaplazmy, a navyse sa teraz trapim so skaredym vytokom, zislo by sa mi zajst na gyndu... a potom uz dufam bude vsetko ok, a budeme moct konecne snazilkovat... nekonecny pribeh... ale azda s lepsim pocasim uz budeme mat aj lepsie zdravicko a lepsiu psychiku, drzim vsetkym palce a tesim sa na spravy od tehuliek 🙂

dadqa86
7. jún 2010

Ahojte dnes sem casto nepridem mam teplotu a je mi priserne sa citim na zomretie drzte sa baby ak budem mat aj zajtra teplotu tak budem musiet ist do nemocky tak mi kazal doktor co ma vcera vysetroval takze ak by som sa tu zajtra neukazala tak si ma tam nechali 😢 😢 😢

bocianoviny
8. jún 2010

Ahojte baby, všimli sme si, že info o Turné plodnosti už sem niekto dal, tak ja len odkaz, že sa na vás všetky tešíme, máme pre vás nové info o zrastoch, infekciách, prevencii, ovulácii, o cvičeniach, ale aj o novom centre, resp. o tom, čo naozaj funguje a ako. Viac informácií o Turné plodnosti nájdete aj na facebooku tu: http://www.facebook.com/group.php?gid=363590686... resp. na www.bocianoviny.sk. Ak poznáte nejaku tehuľku, pošlite ju na námestie o 15.00. Dostane pekný darček a ešte dáme každému jasne najavo, že tých ktorí plánujú, akože bábätko chcú, je oveľa viac, ako sa zdá. Všetky Vás zdraví Denisa.

moniquie
9. jún 2010

ahojte baby
tak dnes je šiesty deň čo som chorá,,
konečne sa zdá že horúčka už neni, aj telo je akosi silnejšie,,
kašel zostal, sopel je lepší,, no ma t teda fakt vzalo,,,
už dávno som nebola taká chorá,, a to zrovna teraz ked najmenej potrebujeme ..
mala som 38 prvé dva dni,, paralen to zrazil,,
dali mi aj heparín sirup na hrdlo,, tomôžu aj tehulky,, a ešte na sopel biparox - antibiotiká , tiež môžu tehu, no ja som si račej dala len raz ,, človek nikdy nevie,
dúfam, že ma to už préjde,, inak ma picne, som na pn s vírusom, či jako,, pn na tehu ešte nie,,
v pondelok idem na sono, a tam sa rozhodne,, dúfam že sa budeme s mm usmievať a svet sa na nás usmeje tiež ..

inak čítam že aj vás obchádzujú všelijaké choroby,, tak vám moc želám, nech ste rýchlo zdravučké,,,
a velvet : držím palec nech mrcha nepríde,, moc sa budeme všetky tešiť ...

janirea
9. jún 2010

ahojte,
boze baby,,,tie choroby sa nas tu riadne drzia,,,,to je ako naschval, akoby sme toho dost nemali 🙄
velmi drzim palec vsetkym co ste chore, rychle uzdravenie,,,musi byt predsa uz aj dobre

@moniquie ,,,,budem na teba mysliet v pondelok,,,nech sa pekne fazulka ukaze a je silna ako buk 🙂

velvet26
10. jún 2010

ahojte kocky..
co sa to tu deje? same choroby...ach jaj
moniquie, drzim ti mooooooc palce...som o tom presvedcena, ze napriek tomu, ze si chora bude vsetko v pohode...myslim na teba.. 😉

dadgu si asi nechali v tej nemocnici, tak hadam sa z toho coskoro dostane..musi to byt velmi neprijemne... 😒

ja som uz v praci, tak vsetky vas pozdravujem a specialne lu.lu, nech sa dojde ukazat...nebola tu uz tak dlho..

lu.lu.
10. jún 2010

aaaahojte 😎

noooo,veru som tu riadne dlho nebola,ja sem-tam nakuknem,ale akosi nemam naladu pisat 😒 ....myslela som,ze sa vam pridem pochvalit s // ale tie sa bohuzial nekonaju ☹ ,ja viem,ze sa snazime len druhy mesiac,ale aj tak,ja uz tak strasne chcem....uz som mohla mat teraz babenko v naruci,tak som taka nanic.....

idem radikalne obmedzit nielen konika,ale celkovo net,najma co sa tyka stranok o otehotneni..atd...jasne,ze pridem pozriet,ako sa dari tehulkam aj snazilkam,ale nie casto

chcem si urobit coskoro vodicak,tak sa zameriavam na to teraz 😉 ...

moc vam drzim palceky a myslim na vas

velvet-aj som myslela,ze nam to mozno tento mesiac spolu vyjde,boli sme na tom podobne,tak moooooc verim,ze aspon tebe to vyslo,daj vediet please 😵

dadqa86
10. jún 2010

Ahojte baby moje...Velvet moja nie nie nenechali mne to hned v ten den ako mi bolo zle aj preslo som mala teplotu 38,9 vzala som paralen a ani som k doktorovi nesla vsetko mi to zmyzlo vsetky bolesti musim si zaklopat bola som u gynekologa vam napisem co mi povedal 😵

dadqa86
10. jún 2010

Bola som v nemocnici si pre vysledky s endroklinologii co mi brali krv stim ma poslali za mojim doktorom ze mi to vsetko vysvetli bola som a pred chvilkou som sa vratila a povedal mi toto: Ze vsetky vysledky mam v poriadku to som rada a poslal mojho manzela na vysetrenie mne predpisal CLOSTILBEGYT,ale stim ze to mam brat takto:Ako mi pride mrcha si mam odpocitat 6-dni na ten 6-den to mam zacat brat 2krat 1 tabletu vychadza mi to na 5dni brania potom ked to doberiem si mam zase odtratat 15-16 den a vtedy sa mam snazit otehotniet taka som bola stastna ked mi to doktor oznamil lenze problem je vtom ze moj muz nechce zrazu povedal mi ze je teraz bez roboty a ze to je na p..u takze mozem nato zabudnut nech mi nikto nepovie ze by sme si dieta nezaobstarali to je hovadina ale ako mysli ked ho nechce tak ho nechce....jeho problem,ale potom som zbytocna lietala po vysetreniach 😠

ivanap6
10. jún 2010

Ahojte moje pekne,
tak sa hlasim, prave idem z ultrazvuku, sme 9+1 aj podla poslednej ms aj podla merani, mame presne 24 mm 🙂 malinke sa hybalo a aj srdiecko sme videli.
Len co ma trapi a aj doktora, su tie moje hancky. Dnes je to 10 dni co mavam brutalne krce a prehana ma aj 5x za den. Vcera som zaniesla vzorku praktickemu lekarovi - vyter, ale vysledky budu asi az v pondelok. Normalne ma gynekolog chce poslat na infekcne lezat do nemocnice. Som z toho dost vystrasena, naladu mam hroznu, je mi smutno prave i ked som videla drobca. Asi mam zly stav momentalne. No i tak verim, ze sa nic zle nestane...

Drzte sa a napiste ako sa mate, byva tu tak tichucko.
lulu, veru nie je na skodu niekedy aj konika obmedzit a celkovo internet tiez
dadqa, mm si to urcite rozmysli, drzim palce aby si cim skor nasiel robotku
papa

zuztek
10. jún 2010

ahojte, tak konecne aspon nejake nove infosky tu citam 🙂

ivanka, super ze babatko rastie, len tak dalej, a mozno by nebolo fakt odveci ist do tej nemocnice, aspon by ta lepsie vysetrili a dostala by si aj infuzie, co by babatko urcite prospelo, lebo takto stracas vela tekutin ale aj zivin... je to inak divne ze ta to tak dlho drzi, a to az teraz ti brali prvy vyter? mozno to bude nejaka salmonela, hm...

lulu, chapem tvoje pocity, ja by som mala zajtra den D keby bolo keby... ☹ a kedze este nesnazilkujeme kvoli tej kontrole na ureaplazmu, ani nesledujem cykly a plodne dni, je to celkom fajn, aj ked okolo mna su same tehulky, tak ma to vie niekedy pekne zobrat... ale viem ze ked sa clovek vyslovene snazi, je to potom velke sklamanie ked pride mrcha, bojim sa ze onedlho budem opat v tom kolotoci plneho nadeji a sklamani v ktorom si teraz ty... ale co nam ine ostava?

velvetka, a ty nemas nic nove, hmmm??? 🙂
moniquie, ozvi sa ako sa mas...
dadqa, verim ze si to s mm vyjasnite a ze to nebudete velmi odkladat...

ivanap6
10. jún 2010

No az vcera som ten vyter odniesla, veru mohla som aj skor ☹ ale ono to nie je take ze by som sa az odvodnila, najhorsie su tie krce. A ja som nemala ani zvysenu teplotu. Skusim zajtra zavolat ci nemaju vysledky a ak to bude pretrvavat, tak pojdem do nemocnice na infuzie veru. Neviete co by taka salmonela mohla sposobit? Nechcem radsej ani surfovat po nete, lebo sa zase vystrasim... Aj som schudla 1-2 kg...

zuztek
10. jún 2010

ivi, myslim ze salmonela u ludi sposobuje len hnacky, pripadne zvracanie... skus zajtra zavolat a radsej chod na tie infuzie, urcite by ti to len prospelo, hm?

moniquie
11. jún 2010

ahojte kočky, želám krásny piatoček,,

čo to čítam,, ivka, dúfam že ťa to čoskoro prejde,, mimčo ti krásne rastie,, tak bude určite a aj je všetko v poriadku ,,

dadga taktiež držím palec, nech si čoskoro fit ,,
zuztek, čo to čo to ,, aké myšlienky ťa to prepadajú , neboj začnete snažiť,, a ten kolotoč ako hovoríš prejde veľmi rýchlo,, a podarí sa byť zdravá tehu,, pevne v to verím,, reba nabrať hrozne veľa energie, slniečka, úsmevu na perách,, a bude dobre uvidíš,,

ja sa mám konečne lepšie, bez horúčiek, bez veľkých soplov, ešte občas fuknem, zakašlem, no lepší sa to,, hadam zajtra konečne vytiahnem z domu nôžky ,, O🙂)) 🙂

inak čo sa týka tehu,, tak ma riadne fazuľka skúša, dúfam že je ok,, lebo každý deň tak od obeda, do večera až ked nejdem spať sa striedaju návali na zvracanie, napínanie, proste špatne,, takto mi nebývalo,, brrr, no vydržím ,, všetko vydržím ,
v pondelok uvidíme či sa nám darí v brušku ,, dám vám určite vedieť,,

pozdravujem všetky kočky,, a ťelám krásny víkendík,,
PS : chodťe voliť,, tie diskusie volebné sú niekedy na vracanie ..

mafynka
11. jún 2010

ahojte kocky

neviem sa ani tesit, bo sa strasne bojim,ze to nie je pravda

akurat som si robila testik a tam dialnica taka jasna a zretelna, ze som v soku 😀

velvet26
11. jún 2010

ahojteeee. 🙂
babule...taka som rada, ze je vsetko ok..ivanka..super, som rada, ze sa babatku dari...chvalabohu, no tie hnacky ti hadam rychlo prejdu...drzim palec... 🙂

mafynkaaaaa...co tooooo. parada...dialnica ako svet...uzasne...super, krasne sa to tu rozbieha.. 🙂
ktory den cyklu si?

lu.lu...moja, verim, ze potrebujes oddych, aj ja to robim tak ze nechodim kazdy den, lebo mi uz hrabalo zo vsetkeho..tak 2-3 krat do tyzdna pridem kuki co je nove..a je to v pohode..

dadi, ak nema muz pracu, tak to sa necudujem na jednej strane, ze nema chut robit babatko, muzi su v tomto dost citlivi, co sa tyka ich prace, prijmu, atd je to na nich taky tlak...urcite to nemysli zle...aj ked, kym sa babatko narodi, tak par mesiacov este prejde a dovtedy robotu urcite najde..neboj, zmeni nazor.. 😉

ja som dnes 28 DC, mrcha nikde, zato v bruchu mam stale take zvlastne steklenie, uz od ovulky take pocity, ako ked som bola vtedy tehu...prsiska ma bolia ako slak...ale beriem to s rezervou, psychika robi vela...takze netestujem.. 😅

velvet26
11. jún 2010

baby, sorry, som nie 28 DC ale 27 DC, takze mrchu bud ocakavam alebo neocakavam zajtra.. 😀

velvet26
11. jún 2010

zuztek, moja, dufam, ze po ureoplazme po kontrole nebude uz ani stopy...a budete moct vhupsnut na to.. 😉 🙂

inak baby, co som vam pisala o tej mojej kolegyni, co v januari potratila, teraz znovu otehu, bola na kontrole a ma missed ab...
je to hrozne nemam slov...mozno ma trombofiliu a je to tym, toto vysetrenie nema hotove..je mi jej hrozne luto chudatko.. 😔 ☹ 😔

mafynka
11. jún 2010

velvet 32DC som

cukruska1920
11. jún 2010

ale ale co to citam...dalsia tehulka....? juj mafy...gratulujem 😵 😵 😵

zuztek
11. jún 2010

ahojte, uzasne spravy, mafy gratulujem 😵

velvetka, noooo, to steklenie je podozrive, velmi ti drzim palce, hlavne nas dlho nenapinaj a daj vediet vysledok testiku 🙂

moniquie, super ze ti je lepsie, urcite sa uz nevies dockat pondelka, vsak? zvracanie je dobre znamenie ze babatko je ok, tak sa neboj, fazulka sa pekne uhniezduje 🙂 a mohla by si si dat do profilu ktory si tt, aby sme mali lepsi prehlad o nasich tehulkach 🙂

mafynka
11. jún 2010

cukrus, zuztek dakujem

leamax
11. jún 2010

ahojte dievcata 🙂
co to tu citam? no super spravicky 😵 mafy gratulujem 🙂 😵 😵

len tak dalej dievcata. drzkam vam paste 🙂

mafynka
11. jún 2010

leamax dakujem,,,ale bojim sa tomu verit

dadqa86
11. jún 2010

Ahojte baby..Mnoo sak ja dufam ze zmeni nazor aby sme mohli ist nato kedze mi to doktor nakazal 😀 sa budem modlit aby zmenil nazor 😀 drzkajte sa mi keby nieco bolo nove dam vediet mne je uz fajn nic ma neboli a som ok 🙂 😉

ivanap6
12. jún 2010

Ahojte,
ako dobre sa citaju pozitivne spravy, konecne sa vsetko k lepsiemu obracia, moc sa tesim 🙂
mafy, paradicka, kludne tomu uver a tes sa 😉
moniq, ani nevies ako sa tesim, ze ti je uz lepsie 🙂

No ja som mala od vcera vecera do rana hrozne krce a hnacky, rano sme sli na infekcne oddelnie, uz mam vysledky z vyteru, nastastie sa nasla iba bezna črevná flora, krv v poriadku, infekčne ochorenie vylucnené 🙂 Vcera som bola vsak taka vystrasena, ze som cely vecer preplakala. Teraz mam prisnu dietu, pijem iba mineralky a cierny caj, vecer si dam mozno suchar. Ak mi to do pondelka neprejde musim ist na gastroenterologiu. Uz je to 11 dni co mam tieto krce a hnacky a som z toho uz vystavena, normalne mi robil problem ist von. Ale uz to vidim optimistickejsie, lebo to nie je infekcneho povodu, coho som sa bala.
A mozno to bude hormonalnymi zmenami a cistim sa, aj take pripady som citala. Fakt neviem, ani doktori nevedia...

vifinka
13. jún 2010

Ahojte babule! Prisla som vas kuknut 🙂 Ako sa vam tu bacuje? 🙂 Vidim, ze sa nam to tu zacina pekne tehulkovatiet! jupiii 😵 😵 😵 len tak dalej. My mam dnes 15tt+1 a vo stvrtok ideme na fotenie 😵 tak hovorim teraz ultrazvuku 🙂 tak snad bude vsetko v poriadku! 😉

mafynka
13. jún 2010

ahojte babulky,,trochu mam bobky, som v 4tt a 4 den,,teda vcera som bola,ked som bola na sone,,a vraj vidi zaklad,,ani mi nic v celku nepovedala,,len predpisala duphaston,,a teraz som citala,ze jedna holka zacala v 5tt krvacat a zajtra ide na sono, ci bije srdiecko,,,nemalo aj u mna byt vidiet viac??,,nejaku strukturu,,alebo srdiecko?? bojim sa, ci je vsetko v poriadku, ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

dadqa86
13. jún 2010

mafynka:Neboj sa ked budes mysliet negativne tak sa budes bat a budes mysliet na najhorsie nechaj tomu volny priebeh a neboj sa uvidis vsetko bude v poriadku verim tomu mojka a inak gratulujem 😉 🙂 nemysli na zle veci... 🙂

mafynka
13. jún 2010

dadqa ja viem,,ale uz to znova nechcem zazit..keby som aspon vedela, co ma byt vidiet na ultrazvuku,,kazdeho rovnakeho pocitu aky som mala pri prvom tehu sa bojim,,,a sem tam ma zaboli brusko,,no a ja mam uz myslienky vselijake ☹ ☹ ☹