icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

dadqa86
13. jún 2010

mafynka:Ja ti asi vela neporadim,ale podla mna srdiecko ma byt vtom 6-tyzdni by uz malo pocut ako byje do toho 6tyzdna sa len vyvja mne to hovoril moj gynekolog ked som sa ho pytala ohladom plodu ako to je...

dadqa86
13. jún 2010

Mafynka precitaj si toto dufam ze ti to pomoze http://tehotenstvo.academy.sk/index.php?click=12 🙂

mafynka
13. jún 2010

dadqa dakujem,tu stranku poznam,,,ale ma zarazilo, ze ona je tiez v 5tt ako ja,,a idu kukat, ci bije srdiecko,,,a ja som videla len nejaku machulu a v nej dve bodky,,take ako mravcek to vyzeralo,,tak sa bojim,ci sa vyvijame,,a ci to zasa nebude ako predtym

dadqa86
13. jún 2010

neboj sa prosim ta ja ti verim ze sa bojis a ze ti tu darmo budem pisat opak ja ta chapem a verim v akej si neistote,ale nemozes brat vsetko negativne neprospieva ti to mojka 😕

mafynka
13. jún 2010

ja viem,,len ked neviem,ci ma byt nieco vidiet v mojom tyzdni ☹ ☹ ☹

dadqa86
13. jún 2010

podla mna este nie podla mna to ma byt vidiet vtom 5- 6 tyzdni tehu....

mafynka
13. jún 2010

to cakanie je hrozne

a ty sa mas ako moja??,,,nam tu temicka nejak zanika

dadqa86
13. jún 2010

ja sa mam celkom dobre bola som u svojho gynekologa a ten mi predpisal tabletky ktore mam brat len ked mi dojde mrcha aj to na 6-den ked ju budem mat mam zacat brat tabletky ked ich doberiem si mam vyratat 15-den a mame sa zacat snazit o tehu 🙂 takze uvidime mnoo ako to dopadne

mafynka
13. jún 2010

drzim palce,,a ake tabletky beries?

dadqa86
13. jún 2010

este ich zatial neberiem mam ich zacat brat az ked dostanem mrchu tak si musim vyratat 6-den tak od toho 6-steho dna ich mam zacat brat volaju sa CLOSTILBEGYT.To mi vychadza na 5-dni brania 2-krat jednu tabletu mam brat cize 5-dni mi to vychdza a potom ked ich doberem si mam vyratat tych 15-dni a dakujem neviem ako to dopadne... dufam ze dobre 🙂

mafynka
13. jún 2010

to aj mne chcela predpisat, ze jeden mesiac duphaston a potom mam prist,,lenze ja som brala 3 mesiace,a nesla som k nej,,som este mala duphaston z prveho tehu,tak som potiahla 3 mesiace

dadqa86
13. jún 2010

Lenze by ma zaujimalo co tie tabletky vedia spravyt a ze ci sa nemusim bat ze by som znovu potratila nevies nieco otom?
😕

mafynka
13. jún 2010

to su na podporu folikov,,,ti ich vytvori viac a vacsie,,davaju sa vtedy,ak mas s nimi problem,,,aspon tak mi to doki vysvetlila,,no tie tabletky ti nezarucia,ze sa to znova nemoze stat,,ale tak ci tak, aj clostylbegit,a aj duphaston su riadne svinstva,,clostylu som sa vyhybala ako som mohla,ked som citala letak,,,no ale ked sa inak neda,tak sa neda,,je to naozaj len na tie foliky

dadqa86
13. jún 2010

a to su co tie foliky? 😕 😅

mafynka
13. jún 2010

nebola si na folikulometrii?

dadqa86
13. jún 2010

ee nebola ☹

mafynka
13. jún 2010

to si musela ist, ak ti dala clostylbegyt,,folikul je taka dutinka vo vajecniku a v nej dozrieva vajicko,,vo vajecniku ich mas viacej,,potom sa naplni tekutinou, uvolni sa zrele vajicko,,a ked putuje, tak je ovulka,,zvysne folikuly zanikaju,,myslim, ze folikul sa po uvolneni vajicka meni na zlte teliesko,,,hadam som to nepoplietla

mafynka
13. jún 2010

vsak mne ho nechcela predpisat kym nevidi, ci sa mi tvori dostatok folikov a akej velkosti su

dadqa86
13. jún 2010

Noo a mne ho predpisal ja neviem sa do toho nejak nevyznam ☹ kurna ja sa len bojim aby sa to nepokaslalo potom... 😒

mafynka
13. jún 2010

citala si letak???

dadqa86
13. jún 2010

ktory letak?

dadqa86
13. jún 2010

Ak myslis stych tabletiek tak ja ich este nemam vybrate z lekarni 😖

dadqa86
13. jún 2010

az zajtra ich budem mat noo uz vlastne dnes

mafynka
14. jún 2010

dadqa vyhodilo ma z netu, tak sa mi nedalo prihlasit

moniquie
14. jún 2010

ahojte kočky,
sme v 7 tt + 1, boli sme dnes na sono, prvý krát
máme 5,1 mm a srdiečko nám bije ako divé
moc som sa potešila, a strašne dúfame, že nám to vydrží, konečne som to videla prvý krát za 3 tehotenstvá ,, monitor bol pekne otočený ku mne.

ešte musím povybavovať,: kartu si zobrať od bývalého dokyho a zaniesť ju novému čo k nemu chodím už od marca,
zajtra idem k obvodnej zrejme ukončíme tento týždeň PN s chrípkou, ktorá už chvalabohu odišla, už len kašel sem tam

inak asi ostanem na PN do septembra , a potom sa uvidí ako sa budeme cítiť,
PS : segra je tiež ok, je už v 14 tt

MAFY moc gratulujem k čiaročkám,, neboj bude všetko ok, 🙂

janirea
14. jún 2010

ahojte,
konecne su tu dobre spravicky,,,to sa milionkrat lepsie cita
@mafynka, je to tak, 🙂 a urcite bude vsetko ok a gratulujem 🙂

@moniquie,,no vidis, vsetko je v poriadku, fazulka rastie, blahozelam k srdiecku,,,,aj choroba je uz fuč,,,tesim sa 🙂

denne73
14. jún 2010

Ahooooooojte baby konečnéééééé štatnice za nami a bc titul xixixixixixxiix vo vrecku

janirea
14. jún 2010

@denne73,,,
gratulujeeem, super 🙂
a ako drobcek?,,,urcite mu je fajne v brusku 🙂

denne73
14. jún 2010

ja ti ani neviem ale je mi nie velmi dobre tak asi ano. ked som bola naposledy na ultrazvuku bola som 5/1 aešte nebolo srdiečko.

janirea
14. jún 2010

to bolo este dost skoro na srdiecko,,,do nejakeho tyzdna pojdes znovu na utz, nie? a uz urcite bude srdiecko 😉