icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

denne73
26. jún 2010

ahoj dadi no konečne mám po štatniciach takže mám sa suprovo. Rastieme a konečne trošku priberáme. Budem silno držať palčeky nech to vyjde čím skôr. 😉

dadqa86
26. jún 2010

@denne73:Tak to som rada ze pomaly rastiete a ze je vsetko v poriadku uz si bola aj na ultrazvuku? 🙂 som rada ze ste v poriadku a dakujem 😉 🙂

denne73
26. jún 2010

Ano boli sme ,srdiečko krásne bilo . teraz idem do Ke na prvotrimestrialny skrinig.

dadqa86
26. jún 2010

a to je co ten prvotrimestrialny skrining? 😕 booze to som fakt rada ze ste v poriadku ze srdiecko krasne bilo to musel byt pocit 🙂 😵

denne73
26. jún 2010

No to sa zisťuju vady vývojove a tak . Proste sleduje sa či sa bábenko vyvija vporiadku.

dadqa86
26. jún 2010

ahaaaa noo hezkyyy to by mohli aj mna potom poslat ked budem niekedy tehotna 😝 Tak daj potom vediet ako to dopadlo.... 😉 ja ti drzim palce 😉 nech je vsetko ako ma,ale ja viem a verim ze vsetko bude v poriadku a budete dzravy obydvaja 😉 🙂

denne73
26. jún 2010

Ďakujem dadqa.

dadqa86
26. jún 2010

nemas zaco moja len sa drzkajte 🙂 😉

sarafortuna
26. jún 2010

dievky, ja mám už 3 mesiace od kyretu !!!!
a minule ma tak čudne popichovalo a tlačilo cca 10 dní pred ovulkou... a teraz zase... ale nie je to ovulkovské pichanie... 😔 😔 😔 ja už som presvedčená že to bude nejaká urea alebo iná pliaga... dufam,že toho týždna budú výsledky... ale asi zajdem k dr. nech spraví aj kultiváciu...vtedy iba ster na vírusy...

teraz sme prišli domov a zapla som si v dobrej nálade Facebook... a tam kamoška nahodila fotku svojej sestry, ktorá otehotnela vtedy ako ja... ma už krááááááásne brušinko... ma to zlomilo... nezavídim jej, len nech má pekné zdravé bábo...no zas ta otázka, "prečo nemôžem mať aj ja takééééé".... 😢 😢 😢 😢
Ale myslím, že to všetky poznáme ten pocit... ☹ ☹ ☹

majte sa...

janirea
28. jún 2010

ahojte
@denne73,,,drzim palce, nech si pekne babatko rastie
@dadqa86 ,,nech sa vam rychlo zadari 🙂

@sarafortuna
ja som nieco cez 2 mesiace od kyretu,,,a mavam take pichanie /alebo co to je/ hned po mrche,,,ale nemalo by to byt ovulkovske,,,,alebo sa mi to vsetko doposuvalo 😒,,,no neviem
sara,,urcite to nebude ziadna urea ani nejaka ina háveď ,,,neboj,,,,,snad predsa uz stacilo tych neprijemnych veci 😒
ja sa tiez teraz sledujem strasne,,,,az si leziem na nervy,,,ale nejak to neviem ovladnut a potom si vselico namyslam

sara, viem ake to je ,,,ja ked som sa vratila z nemocnice, tak mi prisla sms od sesternice, s foto, ze sa jej narodil syn o den skor ako som ja stratila maleho,,,,,,,,,,, 😢

je to nanič,,,raz je clovek hore a raz zase dole

dadqa86
28. jún 2010

@janirea :Dakujeme dufam ze sa aj zadari 😒 🙂

zuztek
28. jún 2010

ahojte 🙂 ja sa dnes vytesujem, lebo mam vysledky z kontroly a ureaplasma je konecne negativna, jupiiiii 😀

a vy kocky ako sa mate?
moniquie, mafy - nase najnovsie tehulky, co mate nove?
velvetka, ozvi sa nam ako sa mas 😕

janirea
29. jún 2010

@zuztek
super, ze si sa jej uz zbavila,,,tak uz mozete uvazovat aj so snazenim, nie? 🙂

zuztek
29. jún 2010

ano, mozme, dokonca by som mala mat teraz plodny vikend, trapi ma vsak angina tak beriem ATB, dufam ze za par dni to bude ok 🙂

a ty si ako na tom? budete mat teraz pauzu alebo mozte pomaly snazilkovat?

moniquie
29. jún 2010

ahojte,,
hlásim sa po dlhšej dobe

zaťiaľ sme ok, dnes som bola na krv, 3 ampulky, zrejme tie základné krvné testy,
budúci týždeň budeme 10 tt a tak utorok pôjdem asi na dalšie sono, moc moc očakávame zdravé bábetko .. ptom si aj pridám ttčka do profilu

zuztek super že máš skvelé výsledky,, už už aby sa vám podarilo
inak o kočkách tehulkách neviem nič nového,, velvetka je dobrá tajnostkárka,, sa neukáže a neukáže,,

mafy : zachytila som niečo na FB, dúfam že si v poriadku
lubka taktiež na teba myslím, ozvi sa nám ...

kočky držím vám všetkým palečky 🙂

janirea
29. jún 2010

@zuztek
no uz snad ta angina bude posledne co ta trapi
my este musime pauzovat,,,aspon jul-august,,,,,aj ked ja by som uz aj snazilkovala,,,,mne je to horsie, ked mam cakat a nic,,,,no ale co uz, nebudem sa skriepit 😒

@moniquie babetko je samozrejme zdrave,,,drzim palceky

ostatne tehulky, snazilky dajte info ako sa mate 😵

mafynka
30. jún 2010

ahojte,,som rada,ze je tu aspon co citat,,,tak tichucko je vzdy v tejto temicke,,mi je to strasne luto

ja zajtra idem na kontrolu,,dufam,ze uz bude vidno srdiecko,,strasne sa bojim,,,vcera som hnackovala cely den,,a dnes zasa opacny problem,,,no hruza,,

monique som rada, ze ste ok

denne, takisto sa tesim,,juuuj rastiete do krasy

sarafortuna,,dobre poznam ten pocit,,tie myslienky asi nikdy nezmiznu

zdravim aj ostatne kocky,,dufam,ze budete chodit castejsie

dadqa86
30. jún 2010

Ahojte....Mafynka ale aspom zesi v pohode ja som tiez dnes nejako hnackovala neviem preco.... 😒 Mne je nejako spatne uz od vcera ako keby som mala tehlu v brusku strasne cudne mi je napina ma,ale nezvraciam...Neviem co sa to somnou deje ☹ 😒

moniquie
30. jún 2010

mafy : tak to je dobre, že ste ok,, zajtra určite všetko dopadne ako má,, srdiečko sa bude ozývať až až ..

dadga : no pocity máš dobré,, možno tehu budeš čo nevidieť,, moc držím palce 🙂

moniquie
30. jún 2010

janirea : uži te si krásne leto,, pekne sa vyjaš vo vode, lebo ked budeš tehu už nebudeš môcť,, takže po lete či možno aj skôr sa fazuľka určite zahniezdi 🙂

dadqa86
30. jún 2010

@moniquie: Myslis?Lebo ja neviem nejake to je cudne 😒 to sa mi neda ani opisat

mafynka
30. jún 2010

@dadqa86 presne takto sa citim aj ja

dadqa86
30. jún 2010

@mafynka :Ako to myslis moja? 😒

mafynka
30. jún 2010

myslim od zaciatku tehu mam taky pocit v brusku,ako opisujes, mam tazobu, ze by som grckala, ale neda sa mi,

dadqa86
30. jún 2010

Ahaaaa noo pekne...ja som toto iste mala pri tych predchadzajucich 2-voch tehu a bolo mi presne tak isto zle ako mi je od vcera.... 😒

mafynka
30. jún 2010

mozes byt tehu?

dadqa86
30. jún 2010

Mafynka moja ja neviem...aj sa tak citim aj nie...Lenze strasne mi je divne a fakt ako keby som mala tehlu v bruchu nechuti mi jest a taha ma na vracanie,ale neda sa mi...Lenze ma ani prsia nebolia ☹ 😒

mafynka
30. jún 2010

beries ten clostyl?

dadqa86
30. jún 2010

nie neberiem ja som ho uz dobrala presnejsie 23-to bolo minuly tyzden v Stredu... od vetdy neberiem ziadne tabletky uz....

mafynka
30. jún 2010

@dadqa86 tak to nemoze byt z tabletiek