icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

dadqa86
30. jún 2010

@mafynka :Mnoo moze sak uvidime 🙂

mafynka
1. júl 2010

ahojte kocky,,poslusne hlasim,ze nam bije srdiecko,,,ale mame aj problemik,lebo mam maternicu otocenu dozadu

moniquie
1. júl 2010

ahoj mafy,, moc moc sa teším tojej správičke,, srdiečku,,
a tá maternica,, to bude ok,, všetko bude v poriadku .. 🙂

mafynka
1. júl 2010

@moniquie dakujeem 😀 😀 😀

pegie
1. júl 2010

Caute.
Ja sa chcem tiez pripojit, tiez som prekonamal missed abord a teraz v januari sa nam narodil zdravy a krasny chlapcek, sama viem ake to bolo tauke a dokonca som cakala dvojicky.je to za mnou moji anjelikovia su v nebicku. nestracajte nadej, hlavne na to vela nemyslite a to babatko prite, ked to nebudete ani cakat.

velvet26
2. júl 2010

ahojte baby..
prepacte, dlho som tu nebola...fakt nejako nebol cas..v praci je toho vela.
gratulujem denne a mafynke k srdieckam, krasne...velmi sa tesim..

ja nic....tehu nie som...takze tak..aj ked som myslela, ze mozno aj budem, ale nie som...rozmyslam, ze si dam pauzu mozno aj cele leto, lebo mi uz z toho hrabe..
dnes mam volno..tak oddychujem..prajem vam pekny den baby.

dadqa86
2. júl 2010

@velvet26 :Ahojky si tu fakt dlho nebola 😒 Niesi tehu? ☹ to mi je luto...ale hlavku hore urcite coskoro budes...uz aj mi sa snazime a neviem nejako sa nedari.... ☹

denne73
3. júl 2010

Ahojte. Tak vidíš mafy zbytočné obavy teším sa stebou.. Ahojček velvet dakujem ako sa máš moja??Ahoj dadka a ty máš čo nové??

dadqa86
3. júl 2010

@denne73 :Ja nemam nove niiic snazime snazime,ale nejak sa nedari... 😒 a co ty co mas nove ty? 🙂 vsetko je v poriadku?

denne73
3. júl 2010

my rastieme, konečne priberám aj ked malinko ale predsa. Tak len snažilkujte vyjde to 😉 😉 😉 😉 😉 😉

dadqa86
3. júl 2010

Noo neviem neviem ja tomu sancu bohuzial nedavam... 😒

mafynka
3. júl 2010

@dadqa86 ahoj moja,,neboj sa,,vyjde to,,lieciky urcite pomozu

denne som rada,ze sa vam dari

velvet som rada,ze si sa ozvala,,mrzi ma,ze to zasa nevyslo,,,ale urcite sa raz podari,,musi sa

dadqa86
3. júl 2010

@mafynka :nejako nezaberaju 😒 😒

mafynka
4. júl 2010

@dadqa86 co sa deje?

dadqa86
4. júl 2010

@mafynka :Neviem co sa deje,ael nezaberaju mi ☹ 😢 vsetko co manzel do mna pusti tak to vytecie ☹ ja som to vedela ze teraz budem mat zase problem otehotniet ja uz som na pokraji zo silami.... 😢 😢

mafynka
4. júl 2010

@dadqa86 ved ale to vzdy vytieklo aj mne,,dokonca aj ked som otehu,,,vsak staci jedna bojovnicka,,,a tej sa predsa podari zostat tam,kde ma 😉 nezufaj moja,, vela sil ti posielam,,naozaj staci aj malo, len ty musis byt v prvom rade v pohode

moniquie
5. júl 2010

ahojte,
dadga chcem ti dodať veľa veľa síl,,
najdôležitejšie je nato nemyslieť, i ked to robíte silene, či cielene,, proste si len povedz ked to nevíde tak nevíde, hlavu musíš mať úplne čistú
a čo sa týka ejakulátu,, vždy vytečie, ajajaj, aj dva dni potom, presne ako hovorí mafy, vždy tam niečo ostane , a to sa potom budeš moc moc tešiť,, ak sa bojíš že to netečie kam má, tesne potom zdvihni nohy do sviečky a drž nech to nateče až kam má,, cca 5- 10 minút, a relaxuj celkovo 30 minút, no aj tak z teba vytečie, a poznám i baby čo si sami spermie zatláčali s rukou čo najbližšie ku krčku ,,

neboj všetko sa podarí, len tomu nechaj trošku voľnej mysle

PS : držte palce, asi bude zajtra doky robiť sono,,
inak grcáme jak o dušu a prsia svrbia, tak žeby som ich odrezala,, 🙂

moniquie
5. júl 2010

velvet . držím ti moc moc palečky, aby sa zadarilo,, myslím na teba 🙂

dadqa86
5. júl 2010

@moniquie :Sak ja uz nato ani nemyslim ze apsolutne prestalo ma to bavit uz 😒 takze je mi jedno uuplne ci sa chyti alebo nee 😒 a ty sa mas ako?

velvet26
6. júl 2010

ahojte babule..
dakujem, hadam sa coskoro zadari, musi, ina cesta nie je a ani si ju nepripustam.. 😉
moniquie, drzim ti palceky na dnesne sono, urcite uz mas po..tak pridi sa k nam pochvalit...verim, ze toto babatko budes za par mesiacov drzat uz v naruci.. 😵

dadqa86
6. júl 2010

Ahojte....
@velvet26:Zadari sa nebooooj 😉 ja ti drzim palce 😉 🙂

denne73
7. júl 2010

ahojte, No konečne som to tu dočítala. velvet mojko vyjde to len sa na to nesmieš sústrediť. ver mi.Tfuj, tfuj, tfuj TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT vírusiky na teba aDadku. dadi teraz ideš na to ok. nemysli na to a pusť to z hlavy a zistíš že si tehu ´tak ako ja. 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

moniquie
7. júl 2010

ahojte,,
tak máme po sono,
babeno mi zakývalo ručičkami,, bolo to nádherné,, nikdy som to nevidela ... mám aj fotečku ,,,, ked bude čas dodám na web
všetko je zatiaľ ok,,

no večer som mala zas horúčku,, trafí ma z toho,, dúfam že bude ok,, dala som si paralen ako vždy,, ráno ma napínalo, takže mimčo asi oddychuje .. inak som stále pn a poradna bude 26. 7.

držím vám palečky moc moc,, zadarí sa,,

janirea
7. júl 2010

ahojte,
citam, ze pomaly ale isto sa to tu rozbieha ,,,co ma tesi 🙂
tehulkam drzim palce, nech pekne rastu
a my snazilky vas budeme postupne nasledovat 🙂
pekny den

dadqa86
7. júl 2010

@denne73 :Noo dufam nejako nato nemyslim uz zajtra a v Piatok sa mame snazit tak mi to vychadza a ak mam pravdu povedat sa mi ani nechce 😒 nejako ma to uz prestalo bavit.... 🙂 a ty ako si natom aj s babetkom?vsetko ok? 🙂

velvet26
7. júl 2010

ahojte baby,...
moniquie, krasa, super, gratulujem ti moc...tesim sa..musel to byt naozaj krasny pocit, neboj, nabuduce si uz bude aj palcek cmulat.. 😵
chcem sa ta inak spytat, ty uz ten femibion neberies tusim, ze? ostala si pri calibre baby plan, ci ine vitaminky beries?

dadi, diky, urcite sa zadari, obidvom a vlastne vsetkym, co sa snazia, skor ci neskor...ja sa snazim uz moc na to nemysliet, neupinat sa, predsa len psychika robi vela..
v robote je uz nastastie o nieco menej stresu, caka ma ta dovolenka za dva tyzdne, tak sa tesim, konecne nieco pozitivne..
pekny den vam vsetkym zelam..papa

moniquie
7. júl 2010

velvet :
ano femibion som prestala, pred tehu asi dva mesiace, tak nejak som sa aj detoxikovala s aloe vera,
vynechala som všetko na cca dva mesiace, a potom som si nasadila mesiac pred calibrum baby plan a ferretab -kyselina so železom .

Ferretab ešte berem, a calibrum mám už len jednu tabletku, takže už viac nebudem
skončím so všetkým cca o týždeň dva,,
potom sa už babenko vyživý samo s pupočnej šnúročky, doky povedal že mám dosť sádla , že netreba aby som sa dopovala, aby krpec nemal nakonec 4 kilá ,, hihi,,

začala som si teraz dávať magné B6, lebo už 3 týždne vraciam jak delo,,
napr, dnes som čakala drahého vonku na lavičke a kým došiel 6 x som pokrstila kríčky s karfiolom 🙂
dúfam že neboli susedia v okne ,
😲

želám ti krásnu dovolenočku,, a riadne ju prespermijkujte,, aby sa vajko dostalo kam má,, moc vám držím palečky,

🙂

PS . ked sa nám podarilo čakali ma prefuky vaječníkov, absolutne som nato nemyslela, reku no čo,, bude nebude, takže ventilujte hlávky ,, bude dobre, čoskoro

zuztek
7. júl 2010

ahojte,

moniquie, gratulujem k usg, muselo to byt krasne 😵

ja vsetko po starom, ureaplasma je negativna, avsak po prijemnom vikende vo dvojici (po dlhom case) mam opat zapal mocovych ciest, takze dalsie ATB, fakt ma to uz nebavi... musim posilnit imunitu, zacnem zase chodit na alergo na vakciny, lebo tento rok sa vsetko na mna lepi... 😒

jedine co ma drzi nad vodou je myslienka, ze babatko raz k nam urcite pride, hlavne musim byt zdrava, takze bakteriam davam stop... 😠

miskanys2812
8. júl 2010

ahojte, moj pribeh presne vystihol tuto vetu.narodila sa mi dcerka 8.oktobra 2009 bola som taka stastna ako nikdy v zivote,volala sa Annamaria,bohuzial narodila sa s vrodenou vadou bruska,od narodenia bola v nemocnici a za mesiac mala 4 operacie,tak som s nou trpela nemohla som ju tak vidiet ale bojovali sme ako sme vedeli.18 januara 2010 nam zomrela bolo to hrozne a stale sa s toho neviem spamatat.ale povedela som si ze je to anjelik v nebicku a je jej tam urcite lepsie ako v nemocnici.
musela som odist prec do zahranicia zmenit vzduch a dostat sa s toho lebo to je naozaj tazke,viem ze nech som hocikde na svete boli to stale rovnako ale tu aspon mam pracu a nemyslim na ine veci.asi pred tyzdnom som zistila ze som opat tehotna a nechapeme ako vobec sme to necakali a davali sme si taky pozor lebo predsa len mam strach s toho a chcela som neaky cas pockat no ale je to opat tu a ...........mam strach a velky tak sa tesim a prosim boha aby bolo dietatko zdrave uz nikdy nechcem prezit to co som prezila ...dufam ze to bude vsetko v poriadku

velvet26
8. júl 2010

miskanys..vitaj, drzim ti moc palceky.. 😵