Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
@miskanys2812 ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@velvet26 dakujem moc teraz mam ist zajtra na krv a 2 augusta na sono tak ani neviem zatial kolko som tehotna tak uvidime...pa
Ahojte baby...Tak ako to ide u vas?Ja cakam do 12-teho ma mi dojst mrcha co dufam ze ani nedojde....Nejako sa nam nedari neviem nemam ten pocit ze by som bola tehotna 😢 ak by bolo nieco nove tak sa ozvem 😉
ahojte dievcata ako sa mate?
Ja akosi ani sama neviem ako ale velmi rychle, uz mi prisli vysledky z genetiky mne nieco zistili ale akosi som nemala chut to riesit a ist k doktorke sa opytat ze co to je.
Ahojte mne dnes mala dojst mrcha,ale nejako sa nedostavila 😵 🙂 uvidime ci dojde alebo nee este 🙂
@snazilkant Ahojki . Tak si to pekne pri kavičke prečítaj a potom šup riešime. bude to ok 😉 😉 😉 😉 😉 😉
Ahojte dievcata...ako sa mate? poslielam par virusov tfuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj 😅
Ahojte...Tak uz som doma no doktor ma pozrel a povedal mi ze nemoze ani nic slubit a ani nic vyvratit predpisal mi ACIDUM FOLICUM LECIVU a mam to brat...K tomu mi predpisal este aj BETADINE to su capiky do posvy lebo zevraj mam mensiu infekciu a ze ak som tehotna aby sa ta infekcia nesirila do plodu.... a mam prist o 2-tyzdne ze budeme vediet viac....Ze teraz sa to este neda zistit ze to je skoro,ale ze on na 100% vie ze mi mrcha nedojde a mam si kupit baby-test a spravit si ho o tyzden 😵 😵 😵
@dadqa86 drzim palce 😵
@cukruska1920 Dakujem 😉
@dadqa86, ahoj...a to vydržíš týžden netestovať? 😀 😀 😀 😀 😀
ja by som nie...
ja som už 34.DC 😠 😠 😠 😠 😠 😠 no ovulka nebola, takže čakám na mrchu mrchatú a už chcem aj ovulku 😖 😖 😖
tak držím palce..
ja mám pocit, že aj v tejto téme tu už ostali iba samé tehulky 😉 😉 😉 , tak pfuj pfuj nech pribúdajú a nech sa fazuľkám pekne darí v brušku... 🙂 🙂 🙂
@sarafortuna :Mnoo budem musiet vydrzat a ak nevydrzim spravim skor 😀 😀 😀 kedy by som mohla vlastne zacat testovat? 😕
už predvčerom 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ono ale ide o to, či vieš kedy bola ovulka... cca 10 dni po ovulke už test ukáže aj 2.čiarku... no asi nevieš, či hej?
držím palce.... čaute
Praveze neviem kedy som mala ovulku 😕 😅
caute baby 🙂
nejaky cas som si dala pauzu, tak som vas prisla pozret, a zaroven sa podelit o uzasnu spravu 😵 😵 😵
vid moj profil 😉
ahojte baby,,
dadga : verím tomu že sa vajíčko uhniezduje,, držím moc moc palce,,
trini . super správička,, tak to má byť,, a pekne až do pôrodíku,, vlastne celý život našich detičiek,, nech sú zdravučké ..
ja nič nové,, vracanie na 3 dni ustúpilo, no zrovna išla von zmrzlina,,
inak tie teplá sú na odstrel,, otras, nerobí mi to dobre,, tak sa skovávam v chládku,, či doma za zastretými žaluziami 🙂
najbližšiu poradnu máme o dva týždne,,,
baby ako ste vydržali či vydržíte, od sona v rannom štádiu, až do dalšieho 2O tt, ja by som strašne chcela vedieť už skôr či je všetko ok,,
@moniquie ja mam zatial 3 foto, a tiez neviem ako vydzim 3 tyzdne...doteraz som bola po dvoch tyzd.
chvalabohu mne nebyva zle akurat byvam unavena tak si hocikedy lahnem.
v tychto dnoch sa mi ani nechce chodit von, ved to teplo je strasne, ked tak idem tak navecer
Ahojte dnes som zacala krvacat 😢 😢 😢 Prepacte sa mi tu nechce ani byt nemam naladu na nic 😢 😢 drzte sa 😢
@trinitka87 no konecne si to vyzvonila 😀
@dadqa86
dadqa, neboj nabudúce to vyjde... lekár ti zbytočne dal nádej. Podarí sa čoskoro, neboj sa...
je dobre vedieť, kedy je ovulka, lebo potom sa človek nádejá a potom prežíva bolesť a smútok zas a znova... ja sa hlavne kvôli tomu sledujem, aby som si niečo nevsugerovala...
neboj, pozri sa ako sa ostatným dievčatám darí... zadarí sa aj nám... len to chce kľud a užívať si krásne leto... 😉 😉
Kiez by ste mali pravdu baby moje ☹
@cukruska1920 veru prezradila, kedze je vsetko ok 🙂
ahojte babule..
trini, tesim sa moc..ved pisala som ti aj ip...super, velmi dobre sa vam zadarilo, znova na prvy sup, ste sikovni...drzim palce, nech je vsetko ok.. 😉
dadi, netrap sa..ber to tak, ze ti len meskal menzes, co byva bezne, ved ak si si nerobila test, tak ani nevies, ci by ti vysli dve ciarocky, nebooooj, bude dobre..urcite sa zadari..
ja mam dnes ovulku, tak ideme na to.. 😉

@velvet26 ahooooooj moja ako??