Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
zuztek, super, to ste mali perfektne, aj ste si uzili svadobnu noc.. 😉
my budeme mat buducu nedelu prve vyrocie...na svadbe sme tancovali skoro vsetci az do 6 rana... 😅
baby, ideme na korcule, musim schudnut min. 3 kila, co sa na mna nalepili, myslim, ze je to z tych vitaminovych preparatov, maju vela Bcok a kysne sa tusim z toho fakt..
tak papa
pripajam sa ku gratulaciam, vela stastia v spolocnom zivote 🙂
dnes idem prvy krat na sono,mam strach!v noci som ani nespala ako sa bojim ci bude vsetko v poriadku.teraz som este momentalne v spanielsku ale koncom mesiaca sa chystam domov, doma je len doma a mam tam aj mojho anjelika.....dufam ze vsetko dopadne dobre a doktor my povie "todo bien senorita"
pa
tak a mame to za sebou, vsetko je zatial v poriadku moje obavy boli zbytocne, mam potvrdeny 10 tt a malyckej osobke bije srdiecko ako zvon, 13.augusta mam neaku specialnu ekografiu co mi pozru syndromy a vsetky organiky ci su zatial v poriadku no neviem co to za sono je ale zevraj je specialne a 3d ani 4 d sa nechyta .tak rada by som uz vedela co to bude no ale musim si pockat...
po sone som sla za mojougyn. doktorkou ohladom vysledkou a ona ma proste s revom odbila ze som neni objednana ze jej tam nemam liest.tu su doktori velmi dobry ale ked sa neobjednate tak vas nezoberu, to nie ako ze prides u nas ze si chora alebo mas problem pockas si v rade alebo sa zapises.tu sa musis objednat a za minutu co mi povie ze vysledky boli dobre musim cakat tri tyzdne chapete tomu???ja nie a ked som ju sla poprosit ze by som to rada vedela nemala tam nikoho a z revom ma vyhnala von no takto sa ma chovat k tehotnym a inokedy mi hovorit pokojne pokojne tak toto vie teda rozjedit...... 😠
ahojte,,
kde ste všetky,, dovolenkujete čo ,,
dnes som bola na kontrole kvoli tej moje pečienke, tabletky zaberajú, klesli trochu zle enzymi, takže pokračujeme v liečbe dalej , ešte sa objednám na hepatologické vyšetrenie, a uvidíme, brušino raste i ked nepriberám, tak hadam bude všetko ok
držím palce kočky 🙂
ahojte, dakujem este raz za gratulacie, pomaly si zvykam na nove meno, dnes som si bola vybavovat doklady, davala som si pozor aby som sa spravne podpisala 😀
vcera som sa inak dozvedela spravicku, ze kolegynka co asi 2 mesiace po mne otehotnela, vcera porodila zdraveho chlapceka, tak som bola velmi stastna, predstavila som si ako to tiez ja raz zazijem, uz sa na ten den velmi tesim 😵 teraz je najpodstatnejsie aby som bola zdrava, aby sa mi ten mocak neopakoval, tak uvidime... 😕
miskanys, moniquie, super spravicky, len dalej pekne tehulkujte a piste co nove, nech je v tejto temicke stale viac optimizmu 🙂
dnes mame to specialne sono na syndromy a na to ci sa vsetky organiky dobre vyvijaju ako maju, boze dufam ze to vsetko dopadne dobre.
drzte mi palceky ☹
vsetko je v poriadku som stastna najviac na svete, videli sme nase malycke ako tancuje v brusku a vsetko zatial v poriadku.narastli sme dva centimetre 🙂 len tak dalej drobcek mamicka sa na teba strasne tesi...pekny den prajem vsetkym 😎
miskanys, super, gratulujem, uzivaj si tehulkovanie... 😉
tehulky, držím palce.. 😉 😉 nech tu máme iba dobré správy... už by mohla pribudnuť nová tehuľa...
mám otázku:
Dal vam dr. duphaston, kedže máme všetky za sebou už minimálne 1 neúspech... duphaston=progesterón, dáva sa ak žena špiní alebo ak hrozí potrat... dal vám ho dr. teraz automaticky, alebo je vám prisľúbené že ho budete pri ďalšom tehu brať?
@sarafortuna ahoj moja,,ja som po potrate najprv pol roka preliecila, len vitaminy a tak,,,a potom na 3 mesiace mi dal duphaston,,na treti mesiac som otehu,,ak by to nevyslo, potom mi chcel nasadit clostylbegit
@mafynka, takže si brala duphaston normálne do 12tt? ja len či v prípade otehotnenia mám utekať po duphaston... už uvažujem dopredu 😉 😉 😉 😉 😉 lebo nechcem ísť veľmi skoro k dr. - minule som tam chodila jak na klavír a nič z toho nebolo... ☹
ale teraz chcem duphaston "pre istotu"
diky, ahoj
@sarafortuna no normalne som 3 mesiace brala duphaston a ked som otehu, som hned presla na duphaston kazdy den,,a budem brat az do nejakeho 20tt
@mafynka, ok, tak keď aj u nás "vystrelí motyka" tak utekám po duphaston a nechcem ani utz.. 😉 😉 alebo ak sa dlhšie nebude dariť, tak pôjdem aj tak po duphík..
pa a ďakujem 😉
Ahojte...Som tu uz dlho nebola trosku zaostavam 😅 co mate nove?a ako sa mate?Nejake nove tehulky nam nepribudli? 🙂
ahojte kocky
tu stale tichucko,,ako sa vsetky mate??
ahoj mafy...mame sa ok..nove zatial nic...uz sem moc nechodim, sem tam nakuknem...ale vsak vies, pisali sme si cez fejs...
ja sa pridem sem pochvalit az ked budem nanovo tehu a bude vsetko v poriadku..tak hadam coskoro, zelam to vsetkym co sme tu este ostali a snazime sa... 🙂 tehulkam, nech krasne rastu bruska.. 😉
ahoj kočky, možno si na mňa ešte spomeniete.... 🙂 som tu tak velmi dlho nebola. prisla som vas aspon pozdravit po takej dlhej dobe. dufam, ze sa vam vsetkym dari, ze ste zdrave. tehulkam prajem co najvacsie bruska, netehulkam trpezlivost 😉 u mna stale nic nove ohladom tehu, v podstate sme len teraz zacali so snazenim, konecne som sa vylyzala zo vsetkych chorob - teda aspon dufam, tak uvidime, co mi osud prinesie. tak sa mi tu mavajte zatial krasne, urcite sa este niekey ozvem 🙂 🙂 🙂
Ahojte baby..Nejako je tu mrtvo 😒 ja sa mam celkom dobre,ale bolo uz aj lepsie zatial nemame nove nic a co vy ako sa mate a ako prebieha tehulkovanie? 🙂
jaaaj kocky,,som rada,ze sa mate dobre,,,len ma mrzi,ze tu tak tichucko ☹ ☹ ☹
Halo halo...aj to tu zije?
ahojte,, včera sme boli na sono, všetko je ok, tak skúsim ísť od prvého do práce,
ako sa držíte,, snažíte,, mrzne to tu riadne
no vidím že cukruš nám rastie do krásy, zato ja ani deko na vyše, bruško malinké,, ☹
@moniquie neboj...mne do 20tt nebolo tiez takmer vidno...ono vykukne... neboj 😉
aaaa na cukrusku to zabralo,,,kde ste dalsie babyyyyyy 😀 😀 😀 😀 😀

dakujem babulky 🙂 vsetko dopadlo ok, a kedze sme mali svadbu len s rodicmi a surodencami, bolo to bez chaosu a bez stresov, a o polnoci sme si uz pripijali sami v posteli na nasu svadobnu noc... 😀