Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
ahojte
zuztek . neviem že z čoho je tá pečeň chytená,,
doky hovoril, že možno aj zato že som tehu, a možno aj z horúčav, bohvie,,
no teraz berem tie tablety, a o dva týždne sa spraví kontrolný test,,
nemôžem poriadne nič jesť, tak som na šalátoch, chlebe, zelenine, ovocí ,
síce sme v 13 tt no nepribrala som ani deko ,, hadam neskôr,, bruško je už trošku vonku,,
a zas nejako ma obchádza vracanie,, no kto vie či to nespôsobujú aj tie tabletky,,,
a zuztek držím taktiež palce, onedlho sa podarí .. verím tomu
sarafortuna : príde to samo,, aj ovulka, aj mimčo,, neskúšala si robiť ovu testy, alebo doky neviem zabezpečiť aby si nemala anovulky,,
ivka super správičky,, len tak dalej,,
cukrus,, . bublinky som cítila len raz,, hihi,, asi sú to tie počiatočné 🙂
inak som začala spávať na boku, kvôli brušku,, vám poviem, hrozné,, ja som vždy spala na bruchu ..
držím palce kočky ..
@moniquie to sa ti asi len creva prelievali...no je moc skoro...prve bublinky mozes citit najskor v 16tt aj to je este malo
ahojte kocky
ako sa tu tehulkuje a snazilkuje??
@mafynka :Neeboj moja vsetko bude ok verim tomu 😉 ja sa mam celkom dobre snazime sa snazime a stale nic...Ani na to uz vobec nemyslime s manzelom takze si to vychutnavame ako sa len da uvidime ako to dopadne sme si povedali ked sa chyti tak sa chyti 😉 tak ti drzim palceky moja a drzkajte sa.... 😉 🙂
@zuztek
ahojte, tak stery negatívne... no potom nechápem to moje popichovanie... veď 4 mesiace po kyrete tam musí už všetko fungovať jak nové...!!!
opäť špiním a to som len 13.DC - ráno normálne krv + hlien na papiery... a teraz trošku "špinavé" stopy v hliene... keby aspoň bola ovulka tak to pochopím...ale minulý cyklus bolo špinenie a ovulke sa neuráčilo prísť....
@moniquie, ja si meriam BT takže viem kedy je resp. či nie je ovulka... a moj gyndoš povedal, že mam "nabrať vit. a minerály" a potom sa ukľudnia aj hormony... to je jeho prístup...takže ja tomu ešte dám tento a budúci cyklus a ak sa to neupraví, tak idem za nim a poriešime niečo PORIADNE.
Ja som mávala cca pred rokom anovuláky a pomohla som si SAMA - agnucastonom a FEMI kvapkami a vitamínmi. Takže to skúsim znova 😉 😉 😉 + som si už objednala Púpalku - mnohé dievčatá si to chvália...
Veľmi sa teším na štúdium DPŠ 😉, no najradšej by som bola aby sa mi to skomplikovalo s tehotenstvom 😀 😀
@sarafortuna super, aspon vies ze ze nemas ziadnu pliagu, aj ked to popichavanie musi byt neprijemne... dnes si mohla mat naozaj ovulku, uvidis ci ti zajtra vybehne teplotka... ak nie tak ti spinenie + pichanie mozu byt priznaky nejakeho problemu, radsej to povedz gyndosovi nech sa na to pozrie... som zvedava na ten agnucaston, ci ti opat zaberie, doteraz som o tom pripravku nepocula, tak drzim palce 🙂
@zuztek, dnes teplota opäť na bode mrazu... ja fakt nechápem... 😠 😠 😠 😠 no nič... telo sa asi potrebuje vyblbnúť. Agnucaston som brala asi pred 7 rokmi, lebo som mala mierne zvýšený prolaktín... a minulý rok mi ho dr. odporúčal nasadiť, keď sa mi z ničoho-nič totálne rozhádzal cyklus... vtedy som mala polycystické vaječníky... po 3 či 4och mesiacoch sa pekne cyklus upravil... brala som vtedy aj FEMI kvapky - takže ťažko povedať, ČO mi pomohlo... papa
@sarafortuna hod grafik nech sa pozriem 😕
@zuztek klikni na mńa a tam v rámci komentárov mam odkaz... 😉
uz som si ta nasla v grafoch BT 😉 no, fakt sa to stale drzi dole... meraj dalej, som zvedava ci bude teplotka pomaly stupat 😕
ja som tiež zvedavá, že čo to bude... 😅 😅 papa
ahoj denne, mna dnes caka urologia, inak dovolenkujem, a pripravujem sa na sobotnajsiu svadbu 🙂
pekne ti nabiehaju tt, ako sa citis? 🙂
ahojte
pekne hlásim sme po poradni, a všetko je zatiaľ ok,
idem o dva týždne na krv, znova preveria pečienku, či sa pohla či nie - teda hodnoty
😉
1O.8 . idem tiež ako denne na AFP,,
tak dúfam že obe dopadneme dobre , držte nám palečky,
ja ich držím čakateľkám aj tehuľkám stále,,,
ahojte baby...
my sme sa dnes vratili z dovolenky, tak som vas prisla pozdravit..
tehulkam drzim mooooc palceky a tym, co sa este stale snazime, teda ja mne tiez... 😉
ahoj denne..
bolo super, oddychli sme si obaja, boli sme na welness dovolenke, uzili sme si masaze, saunu, virivky, parada..
krasne vam tehulkam nabiehaju tyzdne,moc vam drzim palce...a myslim, ze budes mat dievcatko... 😉
Ahojte 😉 😉 😉 😉
No kde ste baby?? halooooo
Ahojte baby..Som tu dlho nebola ako sa mi mate? a co mate nove?Ja sa mam fajne.....Nove nemam zatial nic 🙂 zatial 😉
ahojte, ja sa dnes vydavam, tak azda to bude zaciatok niecoho noveho a pekneho a azda coskoro pride aj babatko aby sme boli kompletna rodinka 😉 pekny vikend vsetkym 🙂
zuztek, to je krasne...zelam vam nech sa vam svadba podari, nech je presne podla vasich predstav a do manzelstva vela spokojnosti, stastia, vzajomnej lasky a porozumenia a zdrave deticky.. 🙂
zuztek : želám ti nádherný život po boku milovanej osoby
veľa šťastia 🙂

@zuztek dakujem za opytanie 🙂 tie hnacky som mala dokopy tri tyzdne a nic sa nezistilo, proste vsetko v uplnom poriadku. Predpokladny zaver bol, ze to mam zo stresu. I ked sa mi nezda, ze by som sa nejako trapila, v praci bola tiez pohoda. Mozno podvedome, v tom case som mala mat termin porodu a bola som presne v tom obdobi ked som predtym potratila. No nikdo nevie, mozno to bolo naozaj psychikou. Potom sa to zo dna na den zmenilo na zapchu. A teraz ma sem tam prezenie, ale uz nemavam take brutalne krce. Ale ja sa naozaj snazim myslit pozitivne, i ked sa priznam, ze sem tam mi pridu aj zle myslienky.
citala som, ze si sa zbavila urey, tak to gratulujem a tesim sa 🙂