Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
@nika195 no ja som testla dva dni pred mrchou a test bol negativny..no meskala a ked tri dni nedosla,uz bol pozitivny..ani mi nehovor,uz som v meste nemala kam chodit do lekarne..vsade ma poznali,ze len testy kupujem..ale raz to musi vyjst a potom si povies, ze to cakanie stalo zato..
@dadqa86 ja viem,snazim sa,ale niekedy toho uz mam dost
@dadqa86, pozerám že si okres prešov - más gyndoša v Prešove...? ja so svojim zatiaľ nie som spokojná.... zajtra tam chcem ísť a normálne sa bojím, že čo povie môjmu nápadu s duphastonom prípadne clostylom...
nepoznáte niekoho "ľudského" v prešove?
@sarafortuna No ano ja chodim k dr.Kušnírovi a poviem ti ze som snim veeeeelmi spokojna a nedala by som si hi za nic
@dadqa86, ďakujem... dám si ho do "zálohy" kebyže ma môj sklame... a to robí iba poobede? aký je asi starý?
@sarafortuna Anoo robi od 15:45 do 18:00hod a aky je stary nooo ja neviem okolo 50 moze mat...ale sper doktor
@sarafortuna Prepac som sa sekla robi od 14:45 do 18:00 😅
@dadqa86, ďakujem za info... 😉 uvidíme, čo vymyslí zajtra môj dr... nemám problém ho vymeniť... 😉 😉 papa
@sarafortuna nemas zaco rada pomozem ak sa da 😉
@mafynka Citim sa dobre ja som tie bolesti musela chytit kvoli tomu ze som bola skoro cely den stiahnuta v rifloch co ma uz tlacia 😅 a to som nemala robit....mi prislo zle z toho som vzala cipok a preslo ma to skoro potom som si lahla do postele a zaspala som a spala az do rana...aj dnes som nejaka unavena az moc a co ty ako sa citis ty?nieco nove?

@dadqa86 krasna..ja neviem,aka bude farba..dala som instrukcie kamoske aku mam predstavu a donesie mi ju z nemecka..bo tu su moooc drahe..ani farbu mi nechce povedat,ze sa mam nechat prekvapit..ale ze budem velmi spokojna😀 inak som celu noc sama,tak sa nudim..priatel v nocnej..som sa aj rafla so svokrou..na obed urobila rascovku,co ja teraz nemusim..a pecene zemiaky take slane,ze koniec..nemohla som ani jest..tak som vzala auto a sla sa napapat ku kamoske do restiky..no ohen na streche,ze zbytocne minam,ked doma je navarene..