icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

mafynka
9. okt 2010

@dadqa86 krasna..ja neviem,aka bude farba..dala som instrukcie kamoske aku mam predstavu a donesie mi ju z nemecka..bo tu su moooc drahe..ani farbu mi nechce povedat,ze sa mam nechat prekvapit..ale ze budem velmi spokojna😀 inak som celu noc sama,tak sa nudim..priatel v nocnej..som sa aj rafla so svokrou..na obed urobila rascovku,co ja teraz nemusim..a pecene zemiaky take slane,ze koniec..nemohla som ani jest..tak som vzala auto a sla sa napapat ku kamoske do restiky..no ohen na streche,ze zbytocne minam,ked doma je navarene..

dadqa86
9. okt 2010

@mafynka Tak si jej mala povedat ze ty take jedlo teraz nemusis 🙂 ja tiez nejem ked mi nieco nechuti si spravim nieco ine a tim to hasne....No tak sa nechaj pekne prekvapit moznoze budes fakt prekvapena ja cem taku postielku ako som poslala foto... 🙂

mafynka
9. okt 2010

@dadqa86 ja sa s nou nemienim hadat..keby som nemala robotu,tak tu nie som ani minutu navyse

dadqa86
9. okt 2010

@mafynka Tak to ti verim no ja si po hlave skakat nenecham od svokri 😀

mafynka
9. okt 2010

@dadqa86 mne sa len nepaci,ze sa pretvaruje..dako ma boli brusko..bojim sa velmi,aby bolo vsetko v poriadku

dadqa86
10. okt 2010

@mafynka Neboj sa bude vsetko v poriadku nenervac sa a hlavne sa nestresuj bud v klude ako som ti napisala pred tim jednym uchom dnu a druhim von aj ked je to tazke,ale mala by si to tak spravit 😉

nika195
10. okt 2010

@mafynka -no snad aj mne pomože duphaston a byť štasna ☹ ja by som sa každy den testovala čo ma to stale laka dosť minam na teho testy kedy tak sa mam testovať ?

nika195
10. okt 2010

@mafynka -ty sa pekne šetri si doležita teraz len ty a babo na všetko sa vys... 😉

mafynka
10. okt 2010

@nika195 no ja som testla dva dni pred mrchou a test bol negativny..no meskala a ked tri dni nedosla,uz bol pozitivny..ani mi nehovor,uz som v meste nemala kam chodit do lekarne..vsade ma poznali,ze len testy kupujem..ale raz to musi vyjst a potom si povies, ze to cakanie stalo zato..
@dadqa86 ja viem,snazim sa,ale niekedy toho uz mam dost

dadqa86
10. okt 2010

@mafynka To ti verim ja som natom skoro rovnako ako ty 😒

mafynka
10. okt 2010

@dadqa86 musim s tym daco robit,bo po porode sa z nej zblaznim..ako brusko poslucha?ja by som teraz vecer zjedla vsetko co vidim..musim sa krotit bo v utorok idem na cukor

dadqa86
10. okt 2010

@mafynka No brusko poslucha len nejak zacinam priberat uz nezapnem rifle co mam este stastie ze mam kupene tehotenske nohavice este spred tych minulich tehu... 😀 trosku mi je zle,ale zvladnem to a co ty?

mafynka
10. okt 2010

@dadqa86 no mne uz v 12tom tt bolo vidiet brusko..a nic som nezapla..mna asi zacina trapit tvrdnutie bruska..a krize uz asi pocituju zataz..ale inak v pohode,tesim sa..uz mam hodiny kazdy den,tak som kludnejsia,ze budu peniazky..a som rada,ze uz aj na vahe priberam

mafynka
10. okt 2010

@dadqa86 a ozaj,uz mazes brusko?

dadqa86
10. okt 2010

@mafynka No tak to budem aj ja rada ked budem priberat 😀 mne sa to zide 😀 lebo ja som chudej postavy 😀 😀 😀 ja ked budem v 8-mesiaci budem ako kliest 😀 😀 😀 a ci mazem brusko???Este neee mala by som uz zacat? 🙂

mafynka
11. okt 2010

@dadqa86 no zacni pomaly,to ti neuskodi

dadqa86
11. okt 2010

@mafynka Oki tak si budem tak vcer ked natrem bude v pohode a ako sa mas? co nove?

mafynka
11. okt 2010

@dadqa86 aj ja tak po sprche vecer natieram..inak nic nove..mam pocit,ze uz mi ani brusko nerastie

dadqa86
11. okt 2010

@mafynka No ja ked sa osprchujem tak si natriem len ruky a tvar pretoze mam strasne suchu pokozku pocula som ze je dobre ked si tehotna zena na zaciatku tehu natiera brusko,ale som nevedela kedy zacat 😅 tak aspom uz teraz viem ked si lahnem si natriem 🙂 mne je nejako blbo zase 😒

mafynka
11. okt 2010

@dadqa86 ti je spatne? Ja zajtra idem na cukor..sa desne bojim

dadqa86
11. okt 2010

@mafynka noo spatne mi je blbo od zaludka zase ako vzdy 😒 neboj sa nebudes mat vela 🙂

sarafortuna
12. okt 2010

@dadqa86, pozerám že si okres prešov - más gyndoša v Prešove...? ja so svojim zatiaľ nie som spokojná.... zajtra tam chcem ísť a normálne sa bojím, že čo povie môjmu nápadu s duphastonom prípadne clostylom...
nepoznáte niekoho "ľudského" v prešove?

dadqa86
12. okt 2010

@sarafortuna No ano ja chodim k dr.Kušnírovi a poviem ti ze som snim veeeeelmi spokojna a nedala by som si hi za nic

sarafortuna
12. okt 2010

@dadqa86, ďakujem... dám si ho do "zálohy" kebyže ma môj sklame... a to robí iba poobede? aký je asi starý?

dadqa86
12. okt 2010

@sarafortuna Anoo robi od 15:45 do 18:00hod a aky je stary nooo ja neviem okolo 50 moze mat...ale sper doktor

dadqa86
12. okt 2010

@sarafortuna Prepac som sa sekla robi od 14:45 do 18:00 😅

sarafortuna
12. okt 2010

@dadqa86, ďakujem za info... 😉 uvidíme, čo vymyslí zajtra môj dr... nemám problém ho vymeniť... 😉 😉 papa

dadqa86
12. okt 2010

@sarafortuna nemas zaco rada pomozem ak sa da 😉

mafynka
12. okt 2010

@dadqa86 ako sa citis?

dadqa86
13. okt 2010

@mafynka Citim sa dobre ja som tie bolesti musela chytit kvoli tomu ze som bola skoro cely den stiahnuta v rifloch co ma uz tlacia 😅 a to som nemala robit....mi prislo zle z toho som vzala cipok a preslo ma to skoro potom som si lahla do postele a zaspala som a spala az do rana...aj dnes som nejaka unavena az moc a co ty ako sa citis ty?nieco nove?