icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

mafynka
13. okt 2010

@dadqa86 som v nemocnici,,ale nie bohvie co,,,v BB ma nechceli prijat,tak som vo Zvolene,,uzasna sestricka mi prerazila 3 zily,,tak mam ruky jak narkomanka,,,doktor mi ani drobca nechcel ukazat...a strava,,no hruza,,taka hladna som bola,,,ale nastastie som nasla cinsku donasku,,tak som si objednala odtial,,a stihla som sa aj s drahym pohadat,,,tak super den!!!

dadqa86
13. okt 2010

@mafynka Nechapem akoze ti nechceli ukazat dropca...to co je za sposob?a co ti aspom povedali?No to je uchvat nase klasicke zdravotnictvo mozes aj umret a neprimu ta... 😠 otras

mafynka
13. okt 2010

@dadqa86 ze nie som na prehliadke,ze ma kopec roboty a nie mi ukazovat sprostosti

dadqa86
13. okt 2010

@mafynka 😨 to je co za kkta?doktora?no ja by som mu povedala svoje moja mna by to tak rozculilo zeby videl to ako si moze dovolit povedat sak je tam od toho aby podal vysledky a ukazal ich ak je to mozne nie nato aby kecal take sprostosti.....Magor 😠 jooooooj

nika195
18. okt 2010

@dadqa86
@mafynka -ako sa mate čo nove???

dadqa86
18. okt 2010

@nika195 Ahoj tak ja sa mam celkom dobre,ale pisala mi mafynka je v nemocnici a hrozi jej potrat tak ja dufam ze sa to da vsetko do poriadku a budu obydvaja v poriadku...ja sa mam dobre zatial len tie nevolnosti ma trapia stale a nejako mi splaslo brusko ako mi odulo tak mi aj splaslo a ja neviem preco co sa deje... 😒

zuztek
19. okt 2010

ahojte baby, nejako to tu viazne, ale ani sa necudujem, kazdy ma vlastne starosti alebo radosti... 🙂 dufam ze mafynka je v poriadku, a mam novinku, cukruske sa dnes narodil Simonko 😵 😵 😵 blahozelam a prajem vela zdravia pre oboch 🙂

dadqa86
19. okt 2010

@zuztek Cukruske blahozelam a nech su zdravucky obydvaja vela zdravia a mafynka sa mi este neozvala zajtra jej skusim napisat sms-ku a dam vam vediet no poslednu sms co mi pisala bola ze jej povedali ze jej hrozi potrat ☹

zuztek
19. okt 2010

a nevies preco? joj, dufam ze to dobre dopadne...

dadqa86
19. okt 2010

neviem ti povedat zajtra sa ozvem ja jej napisem,alebo jej idem napisat teraz a dm vediet..

dadqa86
19. okt 2010

zatial mi neodpisala ak by sa ozvala tak vam dam hned vediet

zuztek
19. okt 2010

oki... budem na nu mysliet 😕

dadqa86
19. okt 2010

ja na nu myslim kazdy den ☹

mafynka
20. okt 2010

ahojte kocky..neukazala som sa tu, bo posledne dni,co som zazila bola nocna mora a nemala som chut nikoho vidiet,ani s nikym pisat,,v nedelu som teda mala ten pokec s primarom,,a on mi doslova povedal,ze idem potratit,,tak mne sa zrutil cely svet,,uz som sa zmierovala s tym,ze tam potratim,,ze uz nie je ziadna moznost,,a len som plakala a plakala a vobec som nespala,,,davali do mna tabletky od bolesti,,pritom som nechapala,ze preco, lebo mna nic neboli,,no nakoniec ma tak zmagorili,ze som sa stale sledovala,a z toho stresu ma uz zacalo boliet vsetko,,nie len brusko,,no potom do sluzby prisiel iny doki,,,ani ho nepoznam a ten hucal na sestricku, ze naco mi davali tie tabletky,,,prisiel za mnou, ze mi urobi sono a ze mozem ist domov,,,ja som na neho vyplastila oci, ze ako domov, ked ja idem potratit,,,sa na mna pozrel,ze kto mi to povedal,,,potom odisiel,,prisli na vizitu vsetci,ale primar ani dnu nevosiel,,sklopeny zrak,,zavolali ma na sono,,mne desne buchalo srdce, som myslela,ze na tej chodbe skolabujem ako som sa velmi bala,,,tak ma pozrel, ze sice som otvorena,,ale ze vysledky, aj krv, aj merania,ze vsetko je v norme a mozem ist domov,,,som sa pytala aj na robotu, ze mi PN neda, ze na hodinku, dve mozem aj kazdy den ist ucit,,,ze mam maximalne oddychovat, lezat, nechodit dlho,,nesediet dlho,,brat magnezko a ked budem nieco zle citit, tak mam ist k dokimu,,,tak uz sme domka,,maly stale kopka, tesim sa z toho,,ale som neskutocne unavena,,od stredy som ani oka nezazmurila,,chcem nato cim skor zabudnut,,uz tento pocit nechcem nikdy zazit,,,,,dakujem,ze ste na mna mysleli,,a prepacte,ze sa ozyvam tak neskoro,,ale fakt som nemala silu na nic mysliet, len som lezala a nespustila som z bruska ruky ani na chvilku

@dadqa86 prepac,ze som neodpisala,,ale som si az dnes nasla sms...som hrozne ale hrozne unavena,,,a ty sa mas ako?? dakujem pekne,ze na mna myslis

dadqa86
20. okt 2010

@mafynka Booze mojaja som na teba myslela kazdy den...aj myslim.....Ja by som asi neprezila keby sa mi malo nieco take stat a toto je to nase zdravotnictvo... 😠 Ja sa mam rovanko zle mi je kazdy den..ale dnes uz trosku lepsie....tak uvidime co bude dalej 28-smeho idem do poradne tak uvidime drzim ti silno palceky a som rada ze ste aj z malym v poriadku a zdravucky doma 🙂

sarafortuna
20. okt 2010

@mafynka, uf mafy... to čo za doktori? držím palce nech máš viac šťastia na lekárov a neboj bude to dobré... maličký v brušku vydrží, len pekne oddychuj... držím palce. pa

dadqa86
22. okt 2010

Ahojte kde ste baby? 😒

mafynka
22. okt 2010

@dadqa86 ahoj,,ako sa mas???

dadqa86
22. okt 2010

@mafynka Ahoj moja mam sa celkom dobre len nejako mi prestaba byt zle sa strasne bojim ked pojdem do poradne akurat budem v 11-tyzdni nemozem nato prestat mysliet sa hrozne bojim 😢 a ty sa mi mas ako?

mafynka
24. okt 2010

@dadqa86 ahoj moja,,vcera som uz zalomila o deviatej,,tak som ti neodpisala,,,celkom to ujde,,citim sa fajn,,,zajtra idem k dokimu,tak sa desne bojim,co ten krcok,,bo aj do prace chodim,,stojim,kym si nieco zrobim papat a tak,,ty kedy ides k dokimu?? neboj, vsetko bude dobre

dadqa86
24. okt 2010

@mafynka No ja idem tento tyzden vo Svrtok do poradne sa bojim ako neviem co ze co sa ukaze na ultrazvuku 😒 ,ale je mi strasne zle takze drobcek je hadam v poriadku...Takze si uz buvala?len si oddychni a mozes odpisat ked budes mat cas ja idem zajtra na urad prace sa hlasit musim ist....Skusim sa ich spytat ze ci sa mi vobec oplati chodit sa hlasit ked som na rizikovom....A uvidime...V utorok idem zase na hematologiu som objednana tak som zvedava co mi tam zase povedia... mam rozbehany cely tyzden tento...

mafynka
25. okt 2010

ahojte flakacky,,,je tu niekto?? 😀 😀 😀 😀

dadqa86
25. okt 2010

@mafynka Ahoj ja som tu.... 😉

mafynka
27. okt 2010

ahojte je tu niekto?

dadqa86
27. okt 2010

@mafynka ahoj moja ako?

mafynka
28. okt 2010

@dadqa86 no ahoj,,ako kontrola??

moniquie
28. okt 2010

ahojte babeny,,
sa tu nejako vytrácate,, kde ste všetky,, snažilky, tehulky,, myslím na vás často,,
takže priebežné info,, boli sme na 4D , konečne vieme že čakáme dievčatko , moc sa tešíme , ale tak zdravo,, šak viete ako ,, 😉

pozdravujem vás všetky a džím palečky, nech ste čoskoro všetky šťastné maminy

dadqa86
28. okt 2010

@mafynka Ahoj kontrola dopadla super sak som ti pisala sms-ku 😉

mafynka
29. okt 2010

@dadqa86 ta hej,,najprv som napisala sem,,a ked si tu nebola, tak som ti napisala sms,,,,no vidis,,som rada, ze je vsetko ok

mafynka
29. okt 2010

@moniquie gratulujem k dievcatkuu 😀 😀 😀