icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

dadqa86
10. nov 2010

@mafynka 😨 To preco mrzi ma to velmi asi nebola dobra poradna....napis ked sa ti bude chciet alebo dat drzim palce a myslim na teba

mafynka
10. nov 2010

@dadqa86 @dadqa86 lebo mame krcok skrateny na 19mm..mozno nam daju nieco na dozretie plucok a porodime predcasne

dadqa86
10. nov 2010

@mafynka 😨 No pekne ale malinke je v poriadku vsak? 😕

mafynka
10. nov 2010

@dadqa86 zatial hej,,ale bojim sa,,zacinam mat bolesti v brusku

dadqa86
10. nov 2010

@mafynka A kedy mas nastupit do porodnice?Lebo ak ti tie bolesti budu pokracovat a neprejdu ta tak ja by som isla na pohotovost ak nemas Torecan 😒 Ja mam zajtra poradnu som tiez zvedava ako dopadneme 😒

sarafortuna
11. nov 2010

@mafynka , veeeeeľmi držím palčeky.. nech to malý ešte vydrží... 😕 😕

dadqa86
15. nov 2010

No kde ste zenyyyyy 🙂

ivanap6
21. nov 2010

ahojte babule
nejako to tu viazne
Mafynka, tak ako sa mate? Verim ze dobre, drzim palce.
Ja som od piatku uz na materskej, tak sa tesim...

moniquie
25. nov 2010

ahojte,, zdravím všetky kočky

ivka super, že už doma lenošíš,,

ja končím k 1.12., berem dovolenku, a oficiálne od 18.12. nástup na materskú
takže tiež už rátam posledné dni..

ale nám to ubehlo že,,
čakáme sestrine miminko o cca dva týždne, a to naše má čas ešte dva mesiace, no poviem vám, funím jak lokomotíva,, nevydržím veľa pobehovať po nákupoch...

držím vám palečky snažilky, aj tehulky 🙂

velvet26
26. nov 2010

ahojte babule, prisla som sa ukazat a napisat aj co nove...
tak v utorok som bola na poradni, babatko si rastie ako z vody, ma sa dobre a dnes som volala na vysledky testov na vrodene chyby AFP a HCG vsetky vysledky su v poriadku, babatko by malo byt zdravucke... 😵 😵 😵 😵 😵 🙂
co sa tyka toho pohlavia, chlapcek, este stale to nemam potvrdene na 100 percent, nedalo sa dobre pozriet medzi nozicky, tak nabuduce uz to bude potvrdene na isto....
tak pekny dnik vsetkych kockam a babatkam v brusku zelám... 🙂 🙂 🙂 🙂

velvet26
26. nov 2010

ahojte babule, prisla som sa ukazat a napisat aj co nove...
tak v utorok som bola na poradni, babatko si rastie ako z vody, ma sa dobre a dnes som volala na vysledky testov na vrodene chyby AFP a HCG vsetky vysledky su v poriadku, babatko by malo byt zdravucke... 😵 😵 😵 😵 😵 🙂
co sa tyka toho pohlavia, chlapcek, este stale to nemam potvrdene na 100 percent, nedalo sa dobre pozriet medzi nozicky, tak nabuduce uz to bude potvrdene na isto....
tak pekny dnik vsetkych kockam a babatkam v brusku zelám... 🙂 🙂 🙂 🙂

zuztek
27. nov 2010

babulky tehulky, to su krasne spravicky 😵 😵 😵 budete mat krasne Vianoce, s najkrajsim darcekom v brusku alebo uz doma v postielke 😵 ja sice nema nic nove, ale oproti minulym smutnym Vianociam budu tieto aspon v niecom krajsie, kedze to pre mm a mna budu prve spolocne sviatky... nasim darcekom bude spon nas dom, ktory sme zacali tento rok stavat, a minuly tyzden nam akurat dokoncili strechu 🙂 takze vyhliadky do buduceho roka su jasne, dokoncit domcek, zaplnit prazdne izbicky, ale HLAVNE musime byt zdravi, potom sa nam splnia vsetky sny... pekny zasnezeny vikend vsetkym, a len piste a piste, tesim sa na vsetky pozitivne spravicky 🙂

ivanap6
29. nov 2010

@moniquie to veru ubehlo, tak uz aj ty o chvilu na matersku? super 🙂

Ja som som si myslela, ze sa budem nudit, ale stale mam co robit, este nemam ani oprate a pozehlene vecicky pre babatko, ale zajtra zacinam. Este musime par veci dokupit a mozme rodit 🙂

@velvet26 gratulujem k dobrym vysledkom 🙂

janirea
29. nov 2010

ahojte babulky,
ak si ma niektora pamatate, budem rada 🙂 ,,,,malo som sem chodila
,,no a este ani my nie sme tehu,,,,,dali sme si prestavku pol roka,,,no a teraz druhy mesiac snazilkujeme

,,,fiiha, tu sa uz riadne tehulkuje,,,nejdem kazdej pisat, ale kazdej blahozelam, hlavne sa drzte a opatrujte 🙂
,,,takze nas uz vela neostalo netehuliek @sarafortuna @zuztek ,,,sme posledna trojka? 🙂

sarafortuna
29. nov 2010

@janirea, no ak sa nikto ešte neprihlási, tak sme veru posledná trojka... 😉 😉

snazilkant
29. nov 2010

Ahojte dievcata , snad si ma este pamätate, nehlasila som sa dlhsiu dobu . Som strasne rada ze je tu kopec tehuliek 🙂
my sa este nesnazime ideme vo stvrtok k lekarovi k internistovi ktory sa nas ujal (lebo je moj znamy) a dava nas s manzelom dokopy.
Chceli by sme sa uz zacat snazilkovat a verim ze to uz potiahneme do stastneho konca.

moniquie
30. nov 2010

ahojte babeny,,

tak ja som dnes posledný deň v práci,, hurááá no trošku mi bude aj smutno za kolektívom,, zvyknem si ,,

a zatiaľ si myslím, že sa budem doma nudiť, a poflakovať,,
ako hovorí ivka, tiež nemám poprané, a zopár vecí ešte dokúpiť, no ja mám časúúú 🙂

a tej poseldnej troječke,, čo je šťastné číslo,, želám skoré tehulkovanie .. jasné že vieme o koho ide ..
držím palečky

janirea
30. nov 2010

@snazilkant
ahoj, tak drzim prsty, nech ste rychlo v poriadku a mozete zacat snazilkovat
,,,pomalicky sa vsetky "stare snazilky" prihlasime 🙂 ,,,,,takze sme styri este zatial

,,,aj my ideme do toho, sice s malou dušičkou ale skusime do tretice,,,,snad prinesie štastie

@moniquie ,,urcite si zvyknes a za chvilku ti uz bude robit spolocnost drobny cloviecik 🙂

velvet26
30. nov 2010

ahojte baby,

@janirea
@snazilkant
@sarafortuna a aj micicka, drzim vam moc palceky, casto na vas myslim, ze ako sa mate, a jasne ze sme na vas nezabudli...
som presvedcena na milioooooooon percent o tom, ze nabuduce vam to vsetkym urcite vyjde...a buduci rok budete mat o takomto case svoje krasne babatka v postielkam alebo minimalne v bruskach...drzim moooc palceky.. 🙂 🙂 🙂 🙂 😉

velvet26
30. nov 2010

@zuztek samozrejme taktiez.. 😉 😉 😉 😉

cukruska1920
30. nov 2010

Ahojte...som tu sto rokov nebola ale akosi pri malom nestiham 😝 vidim ze niektorym ako napr
@moniquie sa to uz blizi...a ostatnym ktore sa pokusaju o babo drzim silno palce nech sa coskoro dockaju
@janirea do tretice to vyjde urcite...aj nam to vyslo 😉

velvet26
30. nov 2010

ahoj cukruska, maly je naaaadherny... 🙂 🙂 🙂

cukruska1920
30. nov 2010

@velvet26 dakujem 😉 ako sa citis? uz mas pohyby?

janirea
30. nov 2010

@cukruska1920
ahojcek,,,,vy uz mate mesiac 😵 ,,,no teda,ide to rychlo a teda poriadne

@velvet26 😵

cukruska1920
30. nov 2010

@janirea dneska mame presne 6 tyzdnov... ide to strasne rychlo 😅

velvet26
30. nov 2010

@cukruska1920 hej, uz citim v brusku jemne kopanceky a mrvenie, no nie cely den, babo asi aj dost spi... 😀

cukruska1920
30. nov 2010

@velvet26 no spia az 22hodin denne... pockaj si tak do 25tt a to uz budes citit riadne 😀

velvet26
30. nov 2010

tak to su dobri spachtoskovia tie babatka...uz sa tesim na riadne bomby do rebier.. 😅

cukruska1920
30. nov 2010

@velvet26 ved ked si das do googlu tehotenska kalkulacka tak si mozes precitat o aktualnom tyzdni v ktorom si...ja som si to citala a vedela som co asi robi babo a tak...zaujimave

janirea
30. nov 2010

@cukruska1920
ked to pojde takto rychlo,,,,za nejaky cas budete druhe planovat 😉

@velvet26 este so tie kopanceky riadne uzijes 🙂

cukruska1920
30. nov 2010

@janirea nezartuj....kym nebudeme byvat vo svojom druhe nehrozi