Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
ahoooojte babule... 🙂
hlasim sa po dlhej dobe, sice som vas pocas nej citala, ale neprispievala, no uz je najvyssi cas..
cakame babatko, vsetko je v poriadku, som v 14 tt, dr. mi robil aj vcera 4 D sono a mal by to byt CHLAPCEK 🙂 🙂 🙂 😵
zatial na takych 80% to tak vyzera, nabuduce mi potvrdi na isto...ale mame aj fotku pipika a vajok...tak dievcatko z toho uz asi nebude... 😀
tesim sa z tehuliek co su tu, nasa temicka sa veru naplna.. 😉 drzte sa baby vsetky, nebudem pisat asi tak moc casto, ale na facebooku ma najdete... 🙂
papa
tinipini, monulicka ste zlate baby, dakujem vam moc... 🙂 tehulke tini drzim aj ja palceky a maminke monulicke krasne chvilky s jojkom... 😵
@velvet26 jeeej...gratulujem...zelam vela stastia nech to dotiahnes az do porodu 😉
awe, cukruska, dakujem moc... 🙂 pevne verim aj ja..chodim aj na kontroly na hematologiu, vysledky mam v poriadku, picham si fraxik tak malo by to byt ok.. 🙂
mafynka...dakujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem 😉
dadqa, medzi nami je len tyzden rozdiel, mozno budeme rodit aj naraz... 😉
mafynka...dakujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem 😉
dadqa, medzi nami je len tyzden rozdiel, mozno budeme rodit aj naraz... 😉
@velvet26. blahoželám a držím palce...
vy ste všetky také šikovné.... 🙂 🙂 🙂 🙂
@sarafortuna vsetky nie, este som tu ja s mojou ureaplazmou 😀 😀 😀 esteze sa vie na tom clovek sem-tam aj zasmiat 😅
@velvet26 gratulujem a velmi drzim palceky, 14tt je uz pekne cislo, o par mesiacov uz budes maminou 😵 😵 😵
@zuztek, juj, no mne to už riadne klepe na mozog... ☹
velvet : no konecne je radostna sprava vonku,, super tyzden,,, len tak dalej drzim moc moc palecky,,
aj ostatnym kockam vela stastia 🙂
u nas nic nove, opakovana glukoza je ok, takze hor sa na sladkosti, hihi, i ked mi vo vahe moc nepomahaju, stale sa neviem vyskriabat nad dve kila navyse ..
ahojte baby, dakujem mooooc, pevne verim, ze to potiahnem az do uspesneho konca... 😵 😉 😉 😉 😵
akurat pozeram, ze uz mi nabehol v pase dnes 15 tt...super, len tak dalej..
baby, aky krasny sok sme dnes zazili, mam kamaratku, este vcera u mna bola, caka dievcatko, vsetko si pre malu nakupili v ruzovom a dnes volal jej muzik ze uz porodila a chlapceka.... 😅 😅 😅 😅 😅 😵 teeeda, nechapem ako sa jej dr. mohla pomylit, ale oni si ani nedali vytlacit fotku pohlavia ani si nedali urobit video, tak teraz bude asi maly chodit v ruzovom, ale to nic, hlavne nech je zdravucky... 😵 😵 😵
@zuztek
@sarafortuna babule, nebojte, cochvilka aj vy budete nosit svoj poklad v brusku, uvidite....ani my sme to nejako nesilili, podarilo sa v auguste, kedy som bola oddychnuta po dovolenke, mali sme vyrocie svadby, ocino 60 tku a sup, zadarilo sa...tesim sa, no zatial este tak opatrne, no verim ze to bude dobre... 🙂
Ahojte baby,
aj ja sa hlasim po dlhsej dobe, normalne nestiham. Som rada, ze som sem zavitala, tusim to tu ozilo trosku 🙂
A velmi ma potesili novinky, Velvet - super gratulujem, moc sa z vas tesim 😵
My sa mame aj s malou Miskou v brusko super, o dva tyzdne uz budem na materskej, uz sa neviem dockat, lebo som zacala byt strasne unavena a nemotorna. Citim ze potrebujem stale viac a viac oddychovat. Pribrala som 11 kilov doteraz 😅 Zajtra idem na ultrazvuk na prietoky, tak sa tesim.
Drzkajte sa, papa
A inak Ahojte 🙂
Ahojte kocky, po dllllllhej dobe som sa na vas prisla pozriet a GRATULUJEM vsetkym tehulkam! My to uz mame "za par" a uz sa veeeeelmi tesime 😉 Posledny mesiac je sice uz len o riadnych kopancoch po rebra a nocnom chodeni na zachod 😅 Uzivajte si tehulkovanie, je to kraaaasne!
ahojte flakacky 😀 😀 😀 😀
konecne trochu veselsie tu je,,,,nam dnes pride kocik,,tak sa nan desne tesim,,dufam,ze bude taky paradny ako na fotke,,,ja idem pomaly do mesta,,,ucim jedneho tupca,,,moc sa mi nechce, bo s nim to nema vyznam,,,fakt je tupy ako take poleno,,,ale aspon si dame v meste kebab,,,len to jedine ma zenie von 😀 😀 😀 😀
zajtra mame poradnu,tak na nas myslite,,bo ja sa strasne bojim,ze ma zasa zavrie do nemky
@vifinka fuhaaa,,tak ty uz zachvilku rodis 😀 😀 😀 sa musis teraz denne hlasit, ze si este kinderko 😀 😀
@ivanap6 ty kokos,,,uz aj ma mam 10 kilo na sebe,,a to este nie som tak daleko ako ty 😀 😀 😀 do piateho mesiaca ani kilo som nepribrala,,,a teraz to zacina,,,ale to bude asi tym,ze na ranajky si dam kremes,,,a kooooopec sladkeho vypekam,,,ja ani jest nemusim,,hlavne,ze mam kolaceee 😀 😀
@velvet26 ja som tiez zazila sok,,bo mam jedneho kamarata,,,oni niekolko krat prisli o babo,,nedarilo sa im dlhe roky,,,a uz sa aj rozviest koli tomu chceli,,,a tak mi vola a stale preziva so mnou moje tehu,,pyta sa na vsetko a tak,,,,no a on mi nedavno vravi,ze budeme kocikovat spolu,,,,tak ja na neho kukam,ze ako to,,,tak jeho zenuska je uz v 37tt,,,,a to som ani netusila,ze je opat tehu,,tajnoskar jeden,,ale tak mooooc im to prajem,,,,ale inak aj ja mam kamosku, co cakali dievcatko a tyzden pred porodom im oznamili,ze budu mat chlapceka,,,tak tomasko chodi v ruzovom 😀 😀
@dadqa86 a ty flakacka sa mas ako??co brusko,poslucha??
dobre rano flakackyyyy 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

@mafynka Ahoj aj ja som rada ze vsetko je v poraidku a co ty moja ako sa mae a malicky sa ma ako?