Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
Ahojte, kedy ste sa po kyretazi zacali snazit o dalsie? Vidim, ze niektorym sa to podarilo. Gratulujem Vam!
ahojte, dnes som po kyretazi dostala menzes 🙂 a to je len 26. den po.
ahojte, po dlhsom case sa hlasim, ale nemam nic nove, stale ten isty problem - pozitivna ureaplazma... uz neviem ako dalej, ATB nezaberaju, pojdem este na kontrolu na urologiu a asi sa aj poradit do CARu...
jeej velvetik, ty si uz 30tt, neuveritelne ale krasne 🙂 este stale nemate vybrate meno? 😕 🙂
@zuztek dakujem zuztek, ano, leti to...uz nech je mala na svete..tieto posledne tyzdne idu nejako pomalsie sa mi zda...meno uz mame vybrane, bude to DIANKA.. 🙂 🙂
s tou ureoplazmou, to ma teda mrzi, som myslela, ze si sa jej uz nadobro zbavila.. 😖 😖 😖 kazdopadne, asi urobis dobre, ked pojdes do CARU, urcite tam s tym maju skusenosti a pevne verim, ze sa ti podari coskoro otehotniet a mat bezproblemove tehu...urcite ti tam pomozu... 😵
@velvet26 dakujem, som zvedava co mi tam povedia, kazdopadne to budu chciet najprv preliecit, ale neviem akymi ATB ked uz som ich tolko brala... 😒
@misinn nooo, je to taka blba bakteria, ktoru chytis bud z bazena resp. virivky, alebo pohlavnym stykom, podobne ako chlamydiu... vela zien ju vraj chytilo v termalnych bazenoch Madarsku a vraj aj u nas v aquaparku... co je zle, ze sa vobec nemusi prejavit, vela zien nevie ze ju ma, no a sposobuje zapal v maternici a mocovej rure, a aj problemy s otehotnenim, a potom aj potraty a predcasne porody... a je to vnutrobunkovy parazit, ktory sa v tele velmi dobre skryva, preto sa velmi tazko lieci... a ty sa ako mas? vsimla som si ze uz byvate v novom domceku, my mame este len hrubu stavbu, takze od jari pokracujeme 🙂
@zuztek , stále tá urea? neskúšala si niečo alternatívne?
Koloidené striebro, alebo Aloe na prečistenie.... prípadne zvýšiť imunitu, aby sa s ňou telo vedelo popasovať...
to je na nervy... horšie ako moje anovuláky...
uf, Zuztek, držím palce... riadna pliaga to je.. už to máš možno rezistentné na antibiotiká... či to chytíš stále dookola?
ahojte kamošky moje 😉 😉 😉
ahojte kocky, akurat som dosla z poradne, malicka ma uz 1400 gramov.. 😵 😵 malinka zodpoveda svojmu tyzdnu, vsetko dr. pomeral je to v poriadku, aj prietoky pupocnikom co som velmi rada..mala je uz viacmenej otocena dole hlavickou, cely cas spinkala, len sa mrvila sibrinkovala rucickami a zivala ostosest.. 🙂
krcok maternice uplne zavrety, tak to vyzera, ze pojde presne na termin..ved uvidime.. 😉 😉
ahojte babeny,
my sa máme dobre, malá priberá ako má, no aj tak má čo dobiehať, 7 tt, 4100 g, 55 cm
je zatiaľ pokojné bábeno, a včera nám dali naušničky
velvet : moc sa teším že sa máte babulky dobre a všetko ide ako má
zuztek : želám ti nech ťa to konečne prejde, a tiež sa pýtam neskúšala si kúru s aloe vera, občas robí zázraky,
ja som tiež pila dva mesiace, a potom bolo 3 mimčo ok,
missin : júúúj sa budem tešiť ked nám koncom roka oznámiš že čakáte mimino, moc moc vám to želám, tak len pekne popracujte natom v novom domčeku, všeto bude dobré
denne : malinká je moc roztomilá
ahojte babule, už sem nikto nechodí?
ako sa máte, ja celkom dobre a dúfam, že bude lepšie a lepšie a už sa nič zlé nestane 😉
mám sa zatiaľ dobre. mám aj niečo nové, ale zatiaľ len potichúčky 😉
ahojte flakackyyy 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@micicka juuuj tak potichucky 😉
my s tobikom dnes mame 5tt,,boooze ako to leti,,,ale jazvy sa dako nehoja a desne bolia,,no co uz,,maly je uzase babatko,,juuuj nedala by som ho za nic na svete,,mam aj fotky ak chcete,,ale nezverejnujem,tak mi napiste do IP,kto chce vidiet a poslem vam link na picassu
@denne73 dobre, akurat som dosla z poradne, vsetko ok... 🙂 uz som ukoncila PN od dnes, cerpam par dni dovolenky a od buduceho tyzdna uz som na materskej.. 😉 dr. mi dal aj taky papier s tabulkou, do ktorej si mam zaznamenavat pohyby, mala si nieco take aj ty? od 11 do 22 hod treba ratat podla toho pohyby a kazdy desiaty zaznamenat....jaaaj, to aby som sa teraz len na to sustredila...neviem neviem viem kedy malinka kopka, ma presny rezim dna, budi sa uz rano o siedmej napr..neviem ci to brat az tak poctivo, vsak ked chodim alebo dakde som tak tie pohyby neratam, len citim...najlepsie ked som v klude doma..no uvidim, nejako to povyplnam.. 🙂
@mafynka moja, tak mi je luto, ze sa ti to dobre nezahojilo, asi bude treba znova sit, co..hmmmm.. ☹ ale hlavne, nech ti to lekari daju do poriadku, kedy s tym ides na kontrolu?
a malinky je kraaaasny uz som ho videla, ale posli mi aj link na aktualne foto ak mas nove fotecky, nech pozriem ako bubusik rastie.. 🙂
ahojte,,
čo to čo to ,, čo to čítam ,, supeéééééér micicka, moc moc sa potichúčky teším , dúfam a verím že to víde,, moc ti to želáme ...
inak malé info . kočky po cisaráku,, či jazvičky atď, e normálne že vás to pobolieva, a aj bude ked bude zmena počasia atd,, ako starci budeme,, a mne doky hovoril že jazva sa pomaly bude vytrácať tak do jedného roka,, a že štichy, stehy ktoré sú vo vnútri, tak tie ajajajjj že dokonca po troch rokoch ešte nachádzajú nerozpadnuté nite,, takže sa nečudujte ak vás to bolí,,
mafynka : avšak nemala by si to mať zapálené, tak nato pozor..
velvet : noo ti to riadne uteká,, takže už na materskú ideš 🙂

@micicka nevzdavaj sa...to pride uvidis, ani nebudes vediet kedy a zadari sa...urcite, som o tom na milion percent presvedcena... 😉 😉 😉 😉 vsetky ti tu drzime palceky, tak to musi vyjst.. 🙂
@denne73 nemas za co, malicka je kraaaasnucka.. 😵 😵