icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

misinn
29. apr 2011

@micicka ahoj , kazdy sa ma na to pyta co babatko, ale zatial ho len planujeme, rozpravame sa o tom, este pockame tak pol roka a potom ideme na plno, chceli by sme ist este na nejaku riadnu letnu dovolenku 🙂 🙂
inak sa mame velmi dobre, vsetko je ok nemozem sa stazovat 🙂

misinn
29. apr 2011

@micicka dakujem, ja som tiez rada ze sa mate obaja dobre, ake mas pocity, co myslis cakas chlapceka alebo diecvatko? ja by som povedala ze budes mat dievcatko 🙂

micicka
29. apr 2011

@misinn tak prepáč tú otázku, viem si predstaviť, že ti idú takéto otázky na nervy, hlavne keď ich počúvaš stále do kola 😠 tak si teda užite svoje plány a uvidíte ako sa rozhodnete, ako to "naplánujete" 🙂 najdôležitejšia je psychická pohoda.

micicka
29. apr 2011

@misinn ako si na to prišla, že to bude dievčatko 😀 ja som od začiatku tvrdila, že to bude dievča - možno aj preto, že mi to raz vyveštila veštica... už som môjmu drahému aj meno povedala - Miriam (tak som sa mala volať ja), potom raz on spomenul Mia a tiež sa mi to veľmi zapáčilo. teraz ma sem tam už napadne aj chlapček, ale veľmi som o tom neni presvedčená 😀 tak neviem uvidíme, chceli sme kúpiť aj test v lekárni na určenie pohlavia, ale stojí 40,- EUR a to je teda veľmi veľa, také dôležité to pre nás nie je - hlavne nech to dotiahneme do úspešného konca a nech je bábatko zdravé!
inak sa mám veľmi dobre, v podstate žiadne tehu príznaky, len mi menej chutilo jesť, aj som schudla niečo, teraz už som myslím v starých kolajách, ale ešte stále to nepreháňam s jedlom... zle mi nebývalo, nezvracala som. jedine ma bolia prsia a to je dobre, pretože to mám takú kontrolku 😀

misinn
29. apr 2011

@micicka ale nie nic sa nestalo, ja som si zvikla, uz mi to nevadi, 🙂
ja sa uz psychicky citim na babatko 🙂 len este by som chcela aj schudnut, zacala som cvicit, chcela by som byt v dobrej forme nech je to tehu aspon o nieco lahsie 🙂
ale dakujeme ti 🙂

misinn
29. apr 2011

@micicka neviem proste to citim, inak ja mam dobry odhad na to urcovania pohlavia dietatka 😀
veru 40eur to su zbytocne vyhodene peniaze, ved si pockate bude to o to napinavsie 😀
ja som tiez nemala nejake tehu priznaky, o to je to aj lepsie aspon sa netrapis tolko pocas tehotenstva, niektore mamicky zvracaju riadne dlho, ja som ani raz nezvracala, som rada, dufam ze aj pri dalsom tehu to tak bude.

micicka
29. apr 2011

@misinn no tak to som zvedavá, ako dopadnú tvoje predpovede 😀
počkáme si, to je jasné na pohlavie, keby sme museli aj až do pôrodu. keby to bolo nejakých 10euri, tak nepoviem, ale 40,- ?!
určite som rada, že mi nie je zle, ale som rada, že ma aspoň tie prsia bolia - ako som písala, taká kontrolka. inak je to stres, aby to už teraz vyšlo. aj keď nedokážem to ovplyvniť, tak je úplne zbytočné nervačiť 🙂

misinn
29. apr 2011

@micicka aj ja som zvedava o nejake dva mesiace uz mozno aj budes vediet pohlavie, mozno 😀 urcite sa trafiiim, teda dufam mala by som sa 😀
ale ano je aj to dobre ze mas taku kontrolku, tehotenstvo je krasne uzivaj si to, najkrajsie bude ked zacnes citit pohyby to je neuveritelny pocit, aj to budes citit od piateho mesiaca 🙂

micicka
29. apr 2011

@misinn na to sa asi najviac teším - na tie pohyby, neviem sa už dočkať. ale všetko má svoj čas a ešte musíme vydržať nejaký ten čas a hlavne dostať sa aj tam. ešte stále mám niekde v podvedomí, že sme nevyhrali. ale snáď už to bude ok 🙂
ďakujem ti veľmi pekne za tvoje povzbudenie a veľmi vám držím palčeky 🙂

misinn
29. apr 2011

@micicka dakujem ti aj ja 🙂 🙂
a urcite to bude ok na to zle ani nemysli 🙂

micicka
29. apr 2011

@misinn ok, rozkaz šéfe, nebudem myslieť na zlé 😀 idem sa venovať trochu domácnosti, papa a ohlás sa tu častejšie 😉

misinn
29. apr 2011

@micicka dobre dobre ukazem 😀 😀 tak ahoj zatiaaal 🙂

micicka
29. apr 2011

maminy, ešte som sa vás chcela opýtať na strie - na natieranie, od kedy, či to pomáha alebo je to zbytočné a tak - vaše skúsenosti a rady? ďakujem vopred 🙂

velvet26
29. apr 2011

@micicka zacni sa natierat co najskor, ti odporucam, lebo prsia, brusko vsetko rastie, mne sa velmi osvedcil olejcek od spol. HIPP, predavaju ho aj v tescu a stoji nejakych 10 eur, este sa natieram aj kremom elasti-Q exlusive, predavaju ho v lekarni...ale ten olejcek sa mi zda byt lepsi.. 🙂

ja na brusku nemam ani jednu striu, na prsiach sa mi urobili trosku pod bradavkami dole, ale uz aj skoro vybledli, zle som si natierala prsia, zabudala som na tie miesta...takze urcite sa natieraj..

velvet26
29. apr 2011

@misinn tak je fajn, ze si v pohode, uzite si pekne leto, dovolenku a mozno z nej sa uz vratite traja.. 😉

micicka
29. apr 2011

@velvet26 ok, ďakujem za info, tak kúpim niečo, už by som snáď pomaly mala začať.

misinn
1. máj 2011

@velvet26 dakujeme, mozno ano uvidime 🙂

cukruska1920
3. máj 2011

@micicka ja som si natierala brucho asi od 15tt 3x denne... mala som ho pekne vobec nebolo popukane a v 36tt mi tak popraskalo ze az.... ked sa ti ma popraskat tak ti nepomoze ani keby sa kupes v kreme...zalezi to od elasticity pokozky

micicka
3. máj 2011

@cukruska1920 šak aj ja si to tak nejako myslím, ale asi aj tak budem pre istotu natierať, možno mi to aspoň trošku pomôže, no uvidíme.
ako sa máte? ste zdravučkí?

micicka
3. máj 2011

ozaj kočky, ešte som sa vás všetky chcela spýtať na sex - či áno alebo nie? ja som ho veru zatrhla - no bojím sa, ale už by snáď aj stačilo, tak by som rada počula ako ste sa vy rozhodli, ďakujem 🙂

velvet26
4. máj 2011

@micicka moja, ten moj je odstaveny uz od augusta... 😀 prvy trimester som nechcela riskovat, aj som sa pytala dr. ze ci mozme, povedal. ze od druheho trimestra mozme s citom, ale nemam absolutne chut...tak uz mam doma skoro mnicha... 😀 😀
ja som brusko natierala len raz denne, od nejakeho 7 mesiaca natieram dva razy denne ani jednu striu nemam, asi je to genetikou, prajem ti aby si aj ty mala pekne brusenko.. 🙂

micicka
4. máj 2011

@velvet26 no môj asi na koniec dopadne tak isto, tiež sa bojím, ja by som chuť sem tam aj mala, ale ten strach, no opýtam sa dokiho 19.5. a uvidím, čo mi na to povie.
bruško natieram, som si aj ja povedala, že teraz ešte budem len 1x denne a potom neskôr viac krát. uvidíme ako mi porastie. ale určite je to dané aj genetikou, možno tie krémiky trošku pomôžu, ale kožu úplne nezmenia.
no bruško len nech pekne rastie ako má a hlavne jumper (tak ho nazval mm po prvom sone) nech rastie 😉

velvet26
4. máj 2011

@micicka presne to je najdolezitejsie, nech babatko rastie a ako ma, urcite bude.. 😵 😵

cukruska1920
4. máj 2011

@micicka mame sa fajn, maly je poriadne sidlo... stale musi nieco robit... sme zdravi chvalabohu....

cukruska1920
4. máj 2011

@micicka a co sa tyka toho sexu... my sme naposledy v 14tt a potom uz nie... ja som aj mala chut ale mm sa bal..predsa len... dva potraty...tak sme nechceli riskovat zeby sa nieco stalo

mafynka
5. máj 2011

ahojte flakackyyyyyy 😀 😀 😀 😀 😀 😀

co tu noveho,,ziadne nove deturence?

velvet26
5. máj 2011

@mafynka 😀 😀 😀 este nie, este su v bruskach stale, ze dadqa... 😉

velvet26
5. máj 2011

predsa len jedno babatko pribudlo, ak si spominate na lu.lu, tak porodila predvcerom krasne dievcatko Saskiu... 😵 😵 😵

mafynka
5. máj 2011

jeeej tak lulu gratulujemeeee 😀 😀 😀 😀 😀

micicka
5. máj 2011

@velvet26 tak jej gratulujem aj ja, pozdravuj ju od nás všetkých 😉
a ty ako? zajtra máš poradňu, tak napíš ifošky, že kedy to príde?