Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
@micicka vsak potom neskor, tak jemne s citom, to by nemalo babatku uskodit...mozno sa mu to aj zapaci a bude vyzadovat od vas.. 😀
ja som bola dnes na poradni, tak na porod to veru este nevyzera, krcok skrateny na 0,5 cm otvoreny len na spicku prsta, inak vsetko ok, mala ma okolo 3500 gramov, porodnik mi hovoril, ze idealne by bol prirodzeny porod, no dlho ma prenasat kvoli trombofilii nenecha, max. 2-3 dni tak povedal, v nedelu mam prist len na kontrolne ctg srdiecka malej a v pondelok mu mam poobede zavolat a dohodneme si, kedy dojdem na kontrolu, no asi uz aj s kabelou do porodnice...no to som zvedava, tak malej dohovaram, ze by sa uz mohla chystat von, no jej sa v brusku paci... 🙂
@velvet26 tak som rada, že je všetko v poriadku. malej sa veru ozaj asi nechce von z bruška, určite ste jej rozprávali, aký je život a čo všetko ju čaká a možno sa zľakla 😀
no som zvedavá ako nakoniec dopadnete, či si to krpaňa ešte nerozmyslí a zrazu sa možno vypýta na svet. ocko nech má pre istotu naštartované auto, aby ste stíhali 😀
teraz by ste možno mali vyskúšať ten sex, spermie ževraj napomáhajú k pôrodu - ale nemám to vyskúšané 😉
@zuzanahor. Hlavu hore! Viem, že sa to ľahko povie... Ja som si tiež tým prešla a dvakrát. Až keď som druhý krát prišla o bábätko, zistili mi, že mám vrodenú trombofíliu. No a teraz mám krásne 1,5 ročné dievčatko! Celé tehotenstvo som si pichala injekcie a ku koncu tehotenstva som mala trošku komplikácie, ale stálo to zato. Držím palce!
Ahojte dievčence🙂. tak ako sa mi tu máte?? ja NIč nestíham mám akčne dieťa 😉 😉 😉 😉 . Nič jej nesmei ujsť. nestiham ani školu ani domácnosť a tobôž koňa. tak vám všetkým posielame s Nelinkou cmuuuuuuuk. velvet držkaj sa moja🙂
Ahojte flakacky,,,,takze dve nove spravy
velvet porodila krasne dievcatko:12.5.2011 o 10.30. s mierami 3630g a 51cm.. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 gratulujeme este raz
no a nasa dadqa mi pisala v SOBOTU!!!!!!rano o siestej,ze idu do nemky, ze zacala krvacat a chytili ju bolesti,,,a doteraz este NIIIIIIIIC!!! chudatko nase sa trapi v bolestiach ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
ahojte baby, tak uz je nasa malinka laska Dianka na svete, narodila sa 12.5.2011 o 10.30 hod a ako napisala mafynka mala 3630 gramov a 51 cm, rodila som prirodzene, ale vyvolavany porod, tak sme si uzili dost velkej bolesti, ale vysledok stal za to... 😵 😵 😵 😵 uz sme domka z porodnice, resp. u mojich rodicov prve tyzdne...je to pokladik, stale len spinka, je dobrunka...prihodim aj neskor fotecky malej a popisem ako to prebiehalo, tak pa zatial
tak dnes uz aj dadqa porodila,,49cm a 3300g...gratulujeeem dadqa k chlapciatku 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ahojte kocky, konecne som sa dostala na net... pridala som do albumiku nejake fotecky malinkej, mozte popozerat, su to este fotky kde ma len dva dni v porodnici a potom ked sme dosli domenko z porodnice...tak pa zatia
ahojte baby, tak ešte raz gratulujem velvetke a taktiež blahoželám dadge k mrňúsovi.
ja som dnes bola u dokiho na poradni, podľa neho všetko ok, aj keď nameral nás len na 14tt a to by som dnes mala už začínať 16tt - tak som z toho trošku vystrašená, ale nepomôžem si. Budúci týždeň idem na odbery, sestrička urobí sono a ak budeme zase o niečo väčší, tak by to malo byť ok, snáď. takže sa idem báť ďalej a to som si už chcela tehu veľmi veľmi užívať.
okrem toho som dostala aj tabletky na železo, ževraj ho mám trošku menej, no a plus antimykotiká, lebo sa dostavil hnusný výtok, ale to je bežné, tak snáď sa už nevráti...
@micicka
jooooj, neboj, mysli pozitívne...dúfam, že o týžden doženiete veľkosť ako má byť... a možno bude taký drobček a všetko je OK, len nebude Valibuk 😉
držím palce, posielam pozitívnu energiu... 😉
@sarafortuna veľmi pekne ti ďakujem 🙂 keď sme boli v 12tt, boli sme podľa tabuliek, aj preto ma to trošku vystrašilo, ale nejdem robiť unáhlené uzávery, aj tak nič nezmením. minulý týždeň som mala nádchu a hrdlo bolelo, tak ktovie, možno aj preto sme trošku spomalili. ale viem, že termín pôrodu lekári menia aj viackrát počas tehu a ten určujú len podľa veľkosti bábätka, tak snáď to nie je nič hrozné... no uvidíme 25.5. ale ďakujem za podporu!
@micicka srdiecko, neboj, vsetko je urcite v poriadku s babatkom, pri merani staci, ked dr. len o milimetrik sa sekne a uz mu vyjde iny tyzden, ked je babo take male...tak neboj, bude to ok, a kazde babo nemusi byt podla tabuliek...len bud pekne v klude a uzivaj si tehotenstvo...lebo este tento rok budes maminkou.. 😵 😵 😵 😵
ahojte babulky 🙂 dnes som bola na krv na triple testy, sestrička urobila aj sono, meriame 12cm od hlavičky po riťulu, že je to presne ako má byť, tak sa teším a som spokojnejšia 😉
bol aj drahý so mnou, pokukal drobca, sestrička mu všetko poukazovala, povysvetlovala - podrobnejšie ako mne 😠 ale teším sa veľmi veľmi.
@micicka no ved prave by si si to mala teraz naplno vychutnavat, hladkat si brusko, rozpravat sa s nim a taak, uplna pohoda, toto je najkrajsie obdobie 🙂 🙂
na dovolenku ideme 13.juna na tyzden do maroka a potom by sme chceli ist este po lete zaciatkom oktobra asi, ak nasetrime tolko penazi 🙂
@micicka maroko v podstate bude len polodovolenka lebo to mam pracovnu cestu a mozem si zobrat aj muza so sebou, pri mori mozno budeme len 2-3dni vacsinu budeme v hlavnom meste v marrakeshi 😒 ale nevadi ved je to pracovne ale urcite si aj oddychneme 🙂 prave preto by sme chceli ist po lete na dalsiu dovolenku, skor sa neda kedze pracovne som vtedy totalne vytazena..
@misinn tak pracovne do Maroka, fíha 🙂 a kde pracuješ, alebo aspoň v akej oblasti, že by som sa tam zamestnala 😀 určite to teda nebude 100% dovolenka, ale čiastočne určite! budete spolu na inom mieste, aj more bude, aj keď len 2-3 dni. pracovať snáď nebudeš musieť od rána do večera, takže si čo to určite užijete 😉

@cukruska1920 ja som práveže tak uvažovala, že do nejakého 15tt žiaden sex a potom by sme aj niečo mohli, no tak teraz neviem. no uvidím čo mi na to doki povie, ale aj tak si nakoniec rozmyslím sama, že čo a ako 😉