Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
@misinn bude kedy má byť, hlavne sa prosím ťa z toho snaženia veľmi nestresuj. ja som po druhom potrate len na otehotnenie myslela, nezadarilo sa na prvý šup, tak som bola nešťastná a zbytočne som sa stresovala, potom som si povedala, že kašlem na to, bude kedy má byť a zrazu sa zadarilo a to som vôbec nečakala 😀
21.6. mám ďalšiu poradňu, to budem v 20tt, tak možno vtedy sa dozvieme, čo to bude, možno keby sme včera sestričke povedali, že by pohľadala, ale nejako som to úplne vypustila z hlavy. ale nejako ma to vôbec netrápi 😀
@misinn treba si to vsugerovať, lebo potom len počítame, že teraz treba sexovať a pritom sa nám koľko krát ani nechce 😠 no šiši, ale nečudujem sa na druhej strane 🙂
ja som nejako presvedčená, že to bude dievčatko, chlapček ma veru ešte vôbec nenapadol. drahý by chcel asi radšej chlapčeka, ale nepovie to. ja zase niekedy rozmýšľam, pre ktoré pohlavie by bol život bezpečnejší - no som ja normálna?! 😅
@micicka , ahoj.. .
no som rada, že je drobec OK...
Micicka, ako sa nedá nemysileť na snažilkovanie, ja som to už skúšala a furt sa niečo deje s mojim telom a začnem sa pozorovať a merať, a ovu testy a presne "nútenie" mužíka a aj seba... ešte nikdy som nevydržala celý cyklus byť v pohode...
ja mám každý druhý cyklus anovulačný a drbe mi už z toho... dr. mi dala iba duphaston, že clostil nie - vrja je to agresívne a predtým som otehu spontánne... ale mne to klepe už na hlavu, ešte k tomu som nezamestnaná, tak depka aj z tejto "NEschopnosti" ... 😔
joooooj, strašne chcem na 3 mesiace vypnúť, nevedieť že kde som v cykle... asi to tak spravím,ale bude to ťažké...
mne to už príde veľmi dlho - takmer 3 roky snaženia a výsledok jeden MA aj to možno kvôli podcenenej trombofílii... ja už neviem kde hľadať kľud a pokoj 😒 😒
@sarafortuna zlatko to mi je veľmi ľúto, že sa takto trápiš, určite je to u teba o to horšie, že sa snažíte už dlhšie 😒 a to že si nezamestnaná, neznamená, že si neschopná, teraz je veľmi ťažká doba. ja som na PN a niekedy si to vyčítam, či je to fakt nutné, pretože plný príjem nám chýba - splátky, splátky, splátky a už neviem kde by sme ušetrili a to radšej ani nemyslím na to, že pre bábatko treba tiež vecičky pokupovať 😠
rozumiem aj tomu, že nemyslieť na otehotnenie sa fakt nedá. mne sa to našťastie podarilo a verím, že aj vďaka tomu sa nám zadarilo - ale v našom prípade snaženie netrvalo dlho, preto to bolo jednoduchšie.
človek musí len seba samého nejako presvedčiť, že teraz sa na to celé vykašlem, nechám telo, nech sa trošku upokojí a možno práve vtedy to príde. viem, že keď sme sa prvý raz pustili do snaženie s tým, že keď sa podarí ok, keď nie, nič sa nedeje - prvý pokus a ja som už pár dní pred termínom MS rozmýšľala, či sa zadarilo. veľmi chceme aby nám všetko vyšlo tak ako chceme my a to sa nedá! nedokážeme všetko ovplyvniť a nemôže byť stále po našom!
dúfam, že som ťa veľmi nenahnevala, lebo viem, že takéto múdre rady nás len zbytočne hnevajú!
@micicka , nie určite sa nehnevám...
mne minule dr. chcela dať telefon na psychologičku, vraj mi pomôže... aj by som išla, len keď mne treba do mesta dochádzať a to sa mi nechce 😒 😒 😒
Ale budem sa musieť asi viac posnažiť a popracovať na psychike... nič nie je zadarmo.. ani pokoj duše 😉 😉
V podstate som chcela otehotnieť do 30tky, to sa nepodarilo, takže ďalšia méta ja maximálne do 35tky... a to je daleko.. no nejako to jedno s druhým - práca, anovuláky a proste je to mna občas veľa.
No nič... ved ja sa postupne hádam "zkľudním" ani toto nemôže prísť zo dna na deň...
Tak ahoj a nech malinké pekne rastie.... pa
@sarafortuna ďakujem mojenko,
držím palčeky nech sa to u teba všetko zlepší, možno by stačilo psychologičku navštíviť jeden, dva krát a stačilo by.
my sme mali tiež veľmi zlé obdobie s mm, ja som dokonca písala istému psychotronikovi alebo ako sa im hovorí, či som neni urieknutá, keď sa mi dejú všetky tie veci - nebola som. potom sa to celé zlepšilo, alebo som sa začala na všetko onak pozerať, lebo bezproblémový život určite nemáme.
ale mám teraz minimálne jedno šťastie, ktoré ma drží v pozitívnej nálade.
veľmi ti prajem, aby sa aspoň niečo zlepšilo a potom to už pôjde ľahšie 😉
@micicka , ďakujem... ono veľa veci sa deje v našich hlavách... tam je asi základ "spokojnosti" nášho života 😉
tak pa 😉
@micicka
@sarafortuna baby obe mate pravdu vsetko sa deje v nasich hlavach. musi byt aj zle obdobie v zivote, potom si zas viac cenime ked sa nam dari. nebojte aj zle obdobia pridu nemoze byt stale len smola 😉
inak aj ja nad tym rozmyslam ze pre ktore pohlavie by co bolo bezpecnejsie 😀 clovek je uz z toho chory 😀
@misinn veď to, že sa trápime úplne zbytočne 😠
aké dovolenky teraz najviac letia? ja by som strašne rada išla k moru, sme aj ušetrili minulý rok na nájomnom, nám vrátia celkom fajn sumičku - som sa hneď potešila, že možno nejaká dovolenka. no ale prachy ešte ani nedošli a už sú preč - išli na opravu auta 😠
@micicka no nehovorila som ti, ze bude vsetko ok... 😉 😉 😉 😉 velmi sa tesim, babulko ti v brusku pekne rastie...len tak dalej, uz som zvedava co to bude chlapcek ci dievcatko...tipujem dievcatko... 😵 ale hlavne, nech je zdravucke...a pekne si uz uzivaj tehotenstvo, este uvidis, ako ti odlahne, ked aj vysledky triple testov budu v poriadku... 🙂
@sarafortuna moja, nechapem preco ti nedala k tomu aj ten clostil...nemalo by sa to spolu brat? nezmenis radsej dr? alebo nemas nejaku dr. znamu, ze by si isla aj k nej na konzultaciu a predpisali by ti ho??
pevne verim, ze sa vam coskoro zadari...ono to, ze si nezamestnana, verim, ze to je na psychiku tiez tlak, clovek sa citi menejcenny, ale nie je to tak, dnes je naozaj taka doba, ze zo dna na den moze clovek prist o pracu, takze bud v klude, mas svoj ciel, ktory chces dosiahnut a to je babatko a kto veri, tomu sa jeho sny splnia...ja ti budem velmi drzat palceky moja, aby to vyslo co najskor.. 🙂
@velvet26 áno áno, mala si pravdu, že všetko bude v poriadku 🙂 ešte tie tripple testy a už to pôjde 😉 všetci tu tipujeme dievčatko (aj ja) a nakoniec to bude chlapec 😅 no necháme sa prekvapiť, snáď o mesiac už budeme vedieť.
vám sa ako darí, čo malinká, poslúcha? už neplačká večer, či sa ešte trošku trápite?
@micicka posledne 3roky je hit sezony turecko, ale inak klasika chorvatsko ide, bulharsko, grecko. ale najviac to turecko a chorvatsko 🙂
inak ani mi nehovor to je najhorsie ked sa tesis na peniazky a potom ked zistis ze musia ist niekam inam nez by si chcela tak je to take na nervy 😠
ahojte kocky, ako sa mate? co mate nove....sup sup napisat nejake prispevky nech sme v kontakte... 🙂
dnes sme inak boli na poradni u pediatricky s malinkou, krasne prospieva, dr. sa mala velmi paci, ze keby vsetky take spokojne babatka mali...hihi...a vazi uz 4130 gramov tlstoska, budem musiet objednat babysatku na nosenie, lebo na rukach uz dlho asi vladat nebudem... 😀
a inak kilecka idu dole, uz mam dole 12 kg, tak este osem... 😀 😀
@velvet26 😀 tlsťoška veru, ale len tak ďalej, nech jej chutí 😉 kilá idú veru pekne dolu, za chvíľku ti nič nezostane.
ja mám zatiaľ stále menej ako na začiatku, dúfam, že sa to nerozbehne nejako veľmi rapídne. aj keď aspoň štartovaciu váhu by som mohla už vyrovnať.
zajtra by som mala mať výsledky tripple testov, tak snáď naozaj budú a hlavne aby boli v poriadku 😕
@micicka juuuj, tak to mas dobre s tou vahou, to veru vela nepriberies, ja som mala v 20 tt uz 1O kg na sebe, ale boli vtedy aj vianoce a ja som nevracala vobec, chutilo mi a malej som dopriavala vsetko na co som a aj ona mala chut.. 🙂
zajtra ti budem velmi drzat palceky, urcite budu vysledky testov v poriadku, inak to byt predsa ani nemoze...uvidis, ako sa ti potom ulavi a budete sa tesit coraz viac a viac z rastuceho bruska.. 😵 😵 😵
@velvet26 verím aj ja, že to bude v poriadku a potom sa už len tešiť budeme - konečne, veď už som skoro v polovici 😀
ja som nezvracala, len jeden čas mi veľmi nechutilo, potom som bola chorá (nádcha) tak som dva dni skoro nič nejedla a vtedy išlo niečo dolu, no a teraz melón, jahody, zelenina - z toho sa asi veľmi nepriberá 😀 (našťastie) a prišla som na to,že som predtým jedla asi zo stresu 😠 ale samozrejme si dám sem tam aj klobásku a pod. ale mäso mi veľmi nechýba! no veď uvidíme, asi budem po mamine, tá pribrala len 6kg pri všetkých troch 😉
tak výsledky včera neboli, musíme počkať do pondelku 😠
baby čaute!! kde ste všetky?! sem už nikto nechodí? nejako to tu zaspáva. veď píšte, píšte, píšte 😀
@micicka no malinka je zlata, v noci sa budi len na papanie, no rano byva uz dost skoro hore a doobedia len papame, kakame, prebalujeme dokolecka...moc doobeda nespava az poobede..zatial som este u nasich, tak je to fajn, mamina velmi pomaha, hlavne v tom, ze mam navarene, oprane, ozehlene, ale vie fantasticky uspat malu, ked nechce spinkat pri mne citi mlieko, tak len papat hlada... 😀 ale je sikovna malinka, uz tak krasne vnima vsetko, smeje sa..zlatusik nas... 😵 😵
no farbu som nezmenila, ostala som verna ciernej...len musim skocit kadernicke nech mi to podstrihne,mam uz dost dlhe na moj vkus.. 🙂
zajtra ti drzim vsetky palceky,nech su vysledky triple testov v uplnom poriadku, ale urcite budu.. 🙂
@velvet26 tak ešte máte len tri týždne, takže ešte má právo trošku ťa "vyšťaviť". ale je super, že v noci sa napapá a spinká - teda tak som to pochopila. a to, že si u maminy, je určite veľmi veľké plus. Ja by som tiež chcela po pôrode ísť k našim - hlavne aj preto, že teraz sme u svokry a to si neviem predstaviť, že by mi ona radila a tak a za drzhé naši by ma asi prišli pozrieť len sem tam.. drahému sa to veľmi nepozdáva, ale to je ešte ďaleko, tak uvidíme ako to poriešime nakoniec.
a mamina je teda profesionálna uspávačka? môže si dávať inzeráty - uspím vaše bábätko rýchlo 😀
ku kaderníčke sa objednaj, trošku si oddýchneš a budeš sa aj trošku lepšie cítiť 😉
som zvedavá ako to dopadne zajtra s výsledkami 😕
ozaj, chodila si na nejaké cvičenie pre tehule a na predpôrodnú prípravu? ja som sa ešte nerozhýbala ale už chcem konečne niekam zavolať a trošku aj niečo pre krpca a seba robiť 😅
tak tripple testy ok 😉 riziko nízke, takže sa môžme tešiť a užívať si 😉

@micicka veru uvidime, ved pobehame hotely v maroku a uvidim ktory budem odporucat 🙂
dakujem aj ja sa tesim, len aby sa podarilo, lebo som si hodila menstruacny kalendar na nete 😀 a na september a oktober mi nevychadza dobre ta ovulacia vacsinou tak v polovici mesiaca mam mat mrchu tak musime ist na dovolenku niekedy na prelome aby sa podarilo 😝
ja zacnem snazilkovat a ty uz budes mat pomaly aj babatko v naruci.
kedy budes vediet co to bude? 🙂