icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

cukruska1920
23. jún 2011

@micicka parada.... konecne niekto co pocujem ze dievca...mam pocit ze sa rodia sami vajcaci 😀

velvet26
23. jún 2011

@micicka gratulujeeeeeeeeeem k dievcatku.. 😵 😵 😵 a ja som to tusila ze to bude baba... 😀 😀 a v mojom okoli a aj tu baby co su na konikovi, praveze same dievcata sa rodia, chlapec ani neviem kedy bol naposledy...ale to je dobre, nech su krasne tie nase modelky..este raz, moc sa micicka tesim s tebou, supeeer, uz mozte v klude vyberat meno pre malinku.... 😵 😵 😵

micicka
23. jún 2011

@cukruska1920
@velvet26 babulky ďakujem vám veľmi pekne. veľmi sa teším 😀 nie že by som tak strašne chcela dievčatko, bolo mi to fakt jedno, ale už je to konkrétny človiečik a je všetko v poriadku, tak som veľmi rada 😉

cukruska1920
23. jún 2011

@micicka tak si to uzivaj a vychutnavaj .... tehotenstvo straasne rychlo ubehne a budes si vlasy sklbat od neposedneho dietata 😀 juuj mne tak chyba brusko a tie vlny 😅

micicka
23. jún 2011

@cukruska1920 veru tak mojka, musím si to rýchlo užívať, lebo to nenormálne letí! už si to uvedomujem aj ja. Ten začiatok bol vtedy nekonečne dlhý, ten strach a čakanie do ďalšej kontroly, no teraz je to už o veľa lepšie, alebo horšie, že to tak letí?!
nechodila si na predpôrodnú prípravu k Jahnátkovej? Ja som bola tento týždeň na úvodnej hodine a celkom sa mi to pozdávalo, tak som sa rozhodla, že budem chodiť.
tie šťuchančeky z vnútra sú fakt úžasné, som si kúpila aj angelsounds na počúvanie bábätka, tak sa s drahým vytešujeme, no ale keď nás krpaňa kopne do slúchadla, tak nám nie je všetko jedno 😀
doktor sa ma včera pýtal: a pohyby cítite?! no ja na neho-asi áno, myslím, že sú to pohyby, ale či naozaj, tak sa smiali so sestričkou 😀

cukruska1920
24. jún 2011

@micicka nie nechodila som... od 20tt som lezala takze som nemohla a aj keby chodim bolo by mi to nanic kedze som mala sekciu... inak nechcela by si podlozku na hranie fisher price a kresielko??? mam na predaj

micicka
24. jún 2011

@cukruska1920 lezala si od 20tt? a prečo? no ja sa doma niekedy už idem zblázniť, tak toto budem mať aspoň nejakú zmenu 🙂
máš aj niekde foto tej podložky a kresielka, prípadne ceny?

velvet26
27. jún 2011

@micicka to budes mat dobre ten kurz, aspon ti prejde cas a vela sa dozvies, aj ked ja som na ziadnom nebola a ani mi pri porode ziadne rady neboli treba, dychala som podla toho ako som to citila, resp. som kricala na plne hrdlo a ked som isla tlacit, to som tiez presne vedela kedy ako zatlacit, na tri zatlacenia bola mala vonku, tak to bolo rychle, tiez som mala obavy ze ako to bez kurzu zvladnem...a lavou zadnou.. 😀

inak, dnes sme boli u pediatricky, malinka krasne prospieva ma uz 5040 gramov, tlstoska nasa a usmevy hadze na vsetky strany, je velmi vnimava a temperamentna...po maminke.. 😵 😵 😀

micicka
27. jún 2011

@velvet26 jej teším sa, že ste v poriadku 😉 chudáčik ocko, bude mať čo robiť s dvoma temperamentnými babami 😀 ale určite je rád, že má šťastné a usmievavé dievčatko 😉

o kurzoch som počula, že pri pôrode na všetko aj tak zabudneš 😀 ale chcem chodiť pre to, aby som bola trošku aktívnejšia - aj keď je to len 1x za dva týždne, ale postretám sa aj s inými tehulkami a druhá vec, budem mať pocit, že viem čo ma čaká a myslím, že budem kľudnejšia 😉 už po úvodnej hodine som mala pocit, že pôrod je úplne normálna vec a ani tie bolesti nebudú také strašné 😀 😀
tak ty si si pekne zakričala, no dúfam, že aj ja budem môcť, resp. že tam nebudú na mňa kukať prečo hulákam, prípadne mať poznámky tipu - takto ste kričali aj keď ste ho robili 😠

micicka
5. júl 2011

ahojte kočky, tu je nejako ticho, čo všetky dovolenkujete? 😀 ja už asi začínam priberať, včera váha ukázala +1kg 😝

sarafortuna
7. júl 2011

@micicka , tak to si si dala "načas" 😀 😀 😀 😀 😀
len pekne priberaj.....

minule ma napadla otázka s fraxikom, alebo čo sa to pichá... prepláca to celé poisťovna? koľko sa dopláca... ? 😕

micicka
7. júl 2011

@sarafortuna 😀 a tak, nie je sa kam ponáhľať. ale zrovna dnes som si len tak pre srandu zmerala pás 😨 97cm 😀 tak ja som nemala 60cm ako modelka, ale teda aj tak riadne číslo. moja mamina stále pozerá na brucho, že či tam nebudú dve 😀 😀

fraxik sa pichá alebo clexane (ten mám ja), je to v podstate to isté. niečo sa dopláca, ale nie je to žiadna extra veľká suma, je to v pohodke.

velvet26
7. júl 2011

@sarafortuna ja som mala fraxiparine, doplacala som nejake 3 eura myslim na cely mesiac, tak v pohode suma...a ako pokracujete? co ovulka, je nieco nove? a merias si teplotu ci dala si na nas a mas v tom pauzu? 😉

@micicka moja, len pekne priberaj, nemas sa coho bat, papaj na co mas chut a bez vycitiek, kila idu dole potom same, pretoze ked budes kojit, vsetky ti odidu postupne...tak aby si nemala hladne babatko.. 😀 a pekne ti brusko rastie, rada by som ho videla, nehodis si nejaku fotku na FB alebo sem? ja som sa dopracovala nakoniec na obvod 117 cm... 😀

micicka
7. júl 2011

@velvet26 veď papám na čo mám chuť. aj keď včera som s trochu stopla, dala som si dva plné taniere leča so smotanou a bola by som ešte jeden dala, ale to som si už nedovolila 😀 dala som si radšej veeeľa ovocia 😉
musím sa aktuálne cvaknúť, foto dám sem, na FB nemám len priateľov 😠 ale nejaké brušo už mám nafotené, neviem či si pozerala už môj fotoblog, ale dohodím aj aktuálnu, zajtra ma drahý cvakne 😉
som zvedavá k akému číslu sa nakoniec ja dopracujem 😉 uvidíme, uvidíme 😀

sarafortuna
8. júl 2011

@velvet26
@micicka
vďaka kočky, to ma len tak napadlo, že koľko nás to bude stáť... ale vidím, že menej jak nejaké vitamíny 😀 😀

no teplomer zase ráno pri mne... lebo ma už moje telo štve, ovulka mi opäť prišla PO dobratí dufíku, takže ho už asi nebudem chcieť resp. ho chcem ale mať ho doma a nasadím si ho sama... ja aj keď nemám ovulku tak cyklus je v pohode a menzes príde, takže nechcem už zbytočne telo stresovať 😒
a kuk na môj blbý graf 😠 😠 😠

http://www.fertilityfriend.com/home/25fb22

no ovulka na 29.DC 😠 😠 takýmto spôsobom ich budem mať max. 8 za rok... čo by u mna bolo v podstate super číslo ale mám pocit že mi to dr. len zhoršuje a že problém je v prasknutí foliku.
Presviedčala ma, že som mala podľa utz ovulku na 13.DC 😠 😠 😠 😠 😠 😠 .
už nemám silu s nou bojovať, nebudem tam chodiť a prídem až ked budem tehu

sarafortuna
8. júl 2011

dnes som testovala ale iba Pepinom - to je 20tka ale nič som na testíku nenašla, no uvidíme ešte v nedeľu 😉
ale už neverím... len aby som mala ovulku pravidelnejšie.. ☹ naposledy bola vo februári, potom v apríli hned počas menzese (tiež po dobratí dufíku) a teraz takto...
ale už ma bolí brucho na mrchu, totiž mám asi 2krát vä´čšiu sliznicu, lebo bola nastimulovaná liekmi a teraz je to moja prirodzená luteálna fáza, takže moja dlžka LF to asi nezvládne udržať 😒 😒 😒

velvet26
8. júl 2011

@micicka tak to je dobre, len papkaj, nech malinka krasne rastie a pribera v brusku.. 😉 taka som uz na nu zvedava, boli ste v tom hlohovci na 3Dcku, ci este sa len chystate? ktovie na koho sa bude podobat, dievcatka byvaju zvycajne na ocinov, tak mozno aj ta vasa bude, nasa je skoro kompletna po tatovi... 😀

velvet26
8. júl 2011

@sarafortuna sari, neskusis vysadit ten duphaston? ze by si toto leto skusila uplne bez liekov byt, hmm co ty na to? nech sa telo spamata a podla mna sa nastartuje same, tie lieky len robia chaos zbytocny mozno...poznam take pary, co skusali aj umele oplodnenie,dopovala sa zena vselijakymi moznymi liekmi a nakoniec ked sa na to uz vykaslali, ze co bude to bude, tak sa im zadarilo..za pokus to stoji.. 😉

micicka
8. júl 2011

@velvet26 malinká asi pekne rastie, lebo brušo sa mi zväčšuje a aj malinká kopká vyššie ako predtým 😀 na 3D ideme budúci piatok, trošku neskôr som sa objednávala, ale aspoň nebude veľká pauza medzi utz a ja budem spokojnejšia. lebo si myslím, že na najbližšej poradni asi nebude robiť sono.
keby sa malinká podobala na tatu, tak by bola fešanda a keby má ešte jeho úsmev, to by bola kočka, len kto ju bute strážiť 😀

inak tebe sa to dobre hovorí s tým papkaním, keď kilečká odhadzuješ jedna radosť 🙂 ale veď necháme to na telo, ono samo vie čo chce a čo potrebuje 😉

sarafortuna
8. júl 2011

@velvet26 lenže ja mám ten dufík ešte len druhý krát a práve preto mi ho dala že som bola bez ovulky a špinila som... 😒 😒
ale už ho nechcem tak slepo brať ako na tom trvala ona od 15.-24dc nech sa deje čo sa deje...

micicka
8. júl 2011

@sarafortuna máš to ty riadne zamotané tie tvoje cykly! asi by si si fakt aj ty potrebovala trochu oddýchnuť od všetkého tohoto sledovania. aspoň leto si uži, dva mesiace nie je tak veľa.
veľmi ti prajem, aby všeto fungovalo ako má a aby boli dve čiaročky čo najskôr 😉 niekedy mi je až ľúto pridávať info a foto o mojom tehu 😒

sarafortuna
8. júl 2011

@micicka , čo si pipina 🙂 🙂 🙂 ?! ja sa fakt teším z vašich bobáčikova maličkých.... mne to pomáha...

kočky, ja som počas kyretu ležala s babami na pôrodnickom oddelení lebo to bolo pred Veľkou nocou a nemali zákroky iba také prípady jak som bola ja... a tie kočky tiež im bolo blbo... lebo ja chúda tam ležím po kyrete, oproti mne asi 20ročná mamička-pojašená-trochu nevyzretá, pri nej mamička čo čakala dvojičky a pri mojej posteli tiež snažilka bojovníčkak po umelom ktorá asi v 5tt špinila...
a bola som v pohode... krásne brušisko mala s tými dvojičkami... už maju aj vyše roka... 😀 😀 😀 😀

mne z toho šibká hlavne preto že som doma a sa pozorujem, surfujem po nete a hlavne vidím že neovulujem...(podľa špinenie a slabého krvácanie)
ale prišlo to z ničoho nič- tak dúfam, že to aj "samo" s pomocou byliniek odíde... 🙂

micicka
8. júl 2011

@sarafortuna tak to sa teším, že to takto berieš 😉 na niektoré typy to nepôsobí dobre, tak preto som sa bála.

to sledovanie sa a hlavne zisťovanie informácii na nete, je niekedy viac na škodu. som si už viac krát povedala, že internet nám bol čert dlžen. samozrejme nájdu sa tu aj užitočné info, ale nás samozrejme zaujímajú tie "zlé" 😠 potom som zo všetkého vysratá a nám nervičky ☹ tak ja už radšej nič neštudujem 🙂

teraz študujem kočíky, ale je ich strašne veľa a tak ma to nebaví, len to naše dieťa v niečom budeme musieť voziť 😀

sarafortuna
8. júl 2011

@micicka ,
asi budem surfovať aj ja po kočíkoch... pred prvým tehu to zabralo... 😉

micicka
8. júl 2011

@sarafortuna tak surfuj, keď nájdeš niečo fajné, daj info. ja by som chcela s prehadzovaciou rúčkou, veľké kolieska a veľká vanička a NIZKA cena 😀 😀

sarafortuna
8. júl 2011

@micicka , no vidíš... základne parametre už vieš...
ja chcem tiež s prehadzovacou rúčkou, nafukovacie kolieska... a už neviem čo som to chcela.. a veru ešte podľa sezóny... vraj niektoré majú maličkú vaničku a je problém dať tam bábo vo fusáku...

tiež musíš hľadať podľa rozmerov výťahu alebo auta 😀

ja už som mala podľa OKA jeden vybratý ...
http://www.e-baby.sk/product/kombinovany-kocik-...

ale ako športový na sedenie je otrasný 😀 😀 😀
ale ten hlboký je pekný- stará klasika

micicka
8. júl 2011

@sarafortuna presne to - keď dieťa trošku povyrastie, s fusakom a zimným oblečením sa do vaničky nezmestí 😠 ja som si tiež povedala, že kúpime nakoniec niečo takéto "staré". uvidíme, čo sa nám podarí zohnať. auto má teraz veľký kufor, ale čo ak nevydrží a kúpime s malým... kto vie, všetko sa môže zmeniť 😒

cukruska1920
20. júl 2011

baby pozerate po kocikoch?? tu je veliky vyber za dobre ceny mame odtial aj my kocik www.ppluxbazar.sk 🙂

micicka
20. júl 2011

@cukruska1920 ďakujem za link. ja pozerám a veru neviem si nič vybrať. chcem veľké kolesá a mala som v pláne aj prehadzovaciu rúčku, no neviem, či je to fakt dôležité, lebo niekto povie áno, niekto nie, tak veru neviem ☹

micicka
20. júl 2011

@cukruska1920 a kde si nakúpila ostatnú výbavičku? vanička, plienky, kozmetika a všetko 🙂