icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

cukruska1920
20. júl 2011

@micicka ja mam nafukovacie kolieska velke a som rada ..ty budes mat babo tiez na zimu tak ako ja a velmi sa ti osvedcia..teda aspon ja som bola rada... po neodhrnutych chodnikoch sa chodilo velmi dobre a dieta sa nevytriaslo ako na umelych...teraz na leto mam iny ale v zime zase vytiahnem ten... lebo si neviem predstavit brodit sa v snehu s tymto kocikom co mam teraz...a co sa tyka tych veci... ak budes chciet napis im IP a ja ti popisem co naozaj potrebujes a co je zbytocnost 😉

sarafortuna
23. júl 2011

kočky, tu to fakt vymiera... 😉

joj, kočky nám sa nejako nedarí v ničom... ☹
ja práca furt nič.... bola som na jeden pohovor, a aj ten som asi zvrzala... ani sa neozvali do týždna ako sľúbili, no ešte uvidím - vraj majú brať veľa ľudí - rozširujú pracovisko... ☹
druhá firma u ktorej som sa uchádzala mi na mail poslala zadanie a súbor v Exceli a do 10 hodín od ich odoslania som to mala vypracovať... no ja som to otvorila už po limite a veru ťažké to bolo - tak si doplnujem vedomosti z makier a základov programovania v Exceli 😕

a čerešnička - manžel možno príde o prácu alebo ho prevelia (vojak), snažím sa zatiaľ na to nemyslieť ale manžel to vidí "čiernejšie" ako ja... ja verím, že ich nezrušia a ostatnú tak ako sú... ☹ ☹
no všetko na figu - hoci hlavne že sme zdraví (aspon dúfam, že sme)

vám sa dúfam darí lepšie... 😉
ahojte 🙂

denne73
23. júl 2011

Ahojte , ahojte snáď si na mňa ešte pamätáte. Dnes naše vysnívane slniečko Nelinka oslavuje polrôčka 😉 😉 😉 😉 😉 . Ani sme sa nenazdali a máme tu už poriadne velku🙂) slešnu šibalku🙂)
Ako sa darí vám???? verím, že fajn. 😉 😉 🙂

micicka
23. júl 2011

@sarafortuna ahoj 🙂
no teda, teda, neprinášaš nám veľmi pekné správy 😒 nemám rada firmy, ktoré sľúbia, že sa ozvú a potom nemajú toľko chochmesu, aby zdvihli telefón a informovali o výsledku!
s tým testov v exceli je to tiež dobré, to máš byť akože stále nalepená na maily, či ti niekto náhodou niečo nepošle?! ale zaujímavé, že takto preverujú znalosť, aj sa mi to páči. zaujímalo by ma, aké dali úlohy, že by som sa aj ja otestovala, či niečo z toho excelu ovládam 😀 držím palce, aby sa šikol ešte nejaký dobrý pohovor a hlavne aby si uspela 😉
čo sa práce týka, môjmu drahému teraz skončila zmluva na dobu určitú - tak sme sa báli, či predĺžia, no predĺžili.... až o 4 mesiace, tak tiež som z toho mala nervy včera, nedokázala som zaspať! a žiadne vysvetlenie, že prečo, či nie sú s ním spokojný alebo to tak dávajú všetkým.... možno sa chystajú v zime prepúšťať a takto to majú jednoduchšie 😠 takže aj ja mám nervičky, on určite tiež ale nejako to nedáva najavo... uvidíme ako to celé dopadne - teda aj u vás a u nás 😨

ale ako píšeš - hlavne že sme zdraví zatiaľ.
aj keď - môjho raz do roka sekne tak v krížoch (už sme to mali 2x), že je 3 mesiace PN a hrozí mu operácia, zatiaľ sa to podarilo vyliečiť drahými preparátmi - našťastie. ale počítam, že ho to chytí tiež v zime, takže nás čaká krásne obdobie - hneď po narodení našej slečny 😒

micicka
23. júl 2011

@denne73 ahoj 🙂 no jasné, že si ťa pamätáme, len keby si sem častejšie nakukla 😉 blahoželám Nelinke k polrôčku a prajem jej veľmi veľa zdravíčka 🙂 lásky má určite dosť 😉 nech sa vám všetkým darí 😉

sarafortuna
23. júl 2011

@micicka , no veru, ako vraví môj muž - dnes nemá prácu NIKTO istú... 😕 😕 😕
on teraz podpísal na 4 roky - tak som sa tešila... no znamená to, že možno ho dajú niekde preč a my sme práve 2-3 mesiace začali bývať vo svojom domčeku, ktorý ešte dokončujeme... a ak ich veru zrušia, tak to vyzerá najskôr na Malacky, prípadne možno ešte Sliač... 😅 😅 😅 😅 😅 My sme si stále robili srandu, že postavíme dom a potom muža prevelia do Malacek - a nakoniec to asi bude aj realita.... NO UVIDIME, NEPREDBIEHAM 😖.
no nejak bolo, nejak aj bude... 😖 😖 😖

no to máte fakt riadne napäté aj vy - na 4 mesiace predlížili? to len človek z toho zneistie...
joj, hrozné s tou prácou, nikdy by som si nepomyslela, že môže "také" čosi prísť - švagriná je tiež bez práce - znižovali stav, môj otec je dlhodobo PN 😕 😕 😕 😕 😕 - proste prišla na nás "psota" 😀

a tie kríže nech si sanuje ako sa len dá - cvičiť, posilovať nech je chrbát pevný, svalnatý - nech aspoń svaly mu to držia... môj otec práve s krížami ma problémy + ramená - diagnóza degeneratívne opotrebenie chrupaviek - to mu už nikto nedá dokopy a má ukrutné bolesti a s rukami má už obmedzenú pohyblivosť, už je len na práškoch 😔 😔 😔 😔 😔 a to má 57rokov - on si nedal nikdy povedať a makal a makal celý život a telo si všetko pamätá 😒

Ten Excel: aj mne sa tie úlohy akože páčili - postupne sa stupňovali a veru posledné som takmer páááru nemala že ako sa to robí... keď chceš pošli do IP e-mail a ti prepošlem aspoň sa trošku pohráš... 🙂 🙂 🙂

tak sa majte kočky, dúfam, že nabudúce už dám nejaké dobré správy... 😉 😉 😉

micicka
23. júl 2011

@sarafortuna jej, poslala by si mi to mailom 😉 ok, posielam adresu, aspoň trošku preverím svoje znalosti a či nezabúdam 😀 😀

presne, predĺžiť o 4 mesiace, to je o čom. alebo aspoň poviem, nie sme s vami celkom spokojný, zlepšite sa a uvidíme alebo niečo... ale takto, je mi z toho na grcanie ale nebudem sa zbytočne zaťažovať, potom to budeme musieť nejako poriešiť....

no a tie kríže, snaží sa dávať si pozor, ale maká - veď aj musí - na dome, len keby aspoň cvičil, ale to ho neviem donútiť! tie preparáty čo bral stojí 60ks 250,- eur, prvý rok to bolo ešte za nejakých 170,- o rok stúpla cena nehorázne. skús mrknúť sem, na pohybové ústrojenstvo je mobilis: http://www.vetchem.sk, možno by to aj otcovi pomohlo. ale nepresviedčam o účinnosti, ale myslím, že môjmu toto pomohlo. je to veľa peňazí, ale človek dá čokolvek, len aby sa mu pomohlo....

s tým vašim domčekom to je fakt na nervy, aby ste sa teraz zase niekam sťahovali alebo manžel bude chodiť na týždňovky preč, no to teda nie je výhra, ale možno sa to nakoniec na dobré obráti. verím tomu, aj my sme mali veľmi zlé obdobie, teraz je to snáď trošičku lepšie, ale stále som v pozore, že čo môže prísť. no nič nenarobíme, musíme sa s tým len popasovať 😉

misinn
24. júl 2011

@micicka ahoooj teraz pozeram ze si uz 25tt tehu...ale to letiiiii 😀 😀 😀

micicka
24. júl 2011

@misinn ahoj 🙂 no letí to neuveriteľne, sama to nestíham sledovať a to som doma!!! nechcem aby to tak ubiehalo, veď o chvíľku bude po tehu - nie že by som sa na malinkú netešila, ale teraz mi je skutočne dobre, tak by som si to rada čo najdlhšie užívala 😀
ale zase musím aj priznať, že niekedy chytám paniku, ako zvládnem starostlivosť o drobca, ale verím, že to má vaveľa budúcich mamičiek 😅

micicka
24. júl 2011

@misinn jaaaj, a ako bolo na dovolenko-služobke?

misinn
25. júl 2011

@micicka ano to ti verim, je to najkrajsie obdobie 🙂 🙂 🙂
dobre bolo, aj ked niekedy to bolo vycerpavajuce ale stalo to za to 😀

velvet26
26. júl 2011

@micicka neboj mici, zvladnes to lavou zadnou, tvoj materinsky instinkt ta bude viest...ja uz malu poznam ako svoje topanky, rozlisujem kedy co chce uz vlastne od uplneho zaciatku ako sa narodila,ale to iste kazda mamicka...tak sa tesim na tvoj maly pokladik,mala bude krasavica 😵 😵

velvet26
26. júl 2011

@sarafortuna nejako sa vam to nakopilo vsetko naraz.. 😠 😠 ale ako sa hovori, raz si dole, raz si hore, a ja pevne verim, ze to dobre obdobie uz budete mat nadosah, urcite sa zacnu coskoro dobre spravicky na vas valit, velmi ti drzim palce, nech si co najskor tehu, aby si nemusela absolovovat ziadne pohovory v praci a manzelikovi nech sa praca udrzi, ale urcite to tak bude, verim tomu na sto percent.. 😉 😉

velvet26
26. júl 2011

@misinn zavidim ti take super sluzobky, ty tusim robis v cestovke ze...normalne rozmyslam, ze po materskej by som takuto robotku prijala, lepsie ako v banke.. 😉 a ako sa vam byva v domceku, urcite ste uz uplne zabyvani, musi to byt super mat vlastny dom, raz ked budem velka tak tiez budem mat.. 😀 zatial nam musi stacit nas bytik..a dufam, ze v blizkej dobe uz budes zariadovat aj detsku izbicku

misinn
27. júl 2011

@velvet26 sluzobky su dobre, vtedy si vzdy poviem ze aka fasa robota 😀 ale studujem na vs psychologiu - logopediu tak moj sen nie je robit v cestovke, ale mat svoju vlastnu poradnu 🙂
v domceku sa byva super, uz sme riadne zabivani, tak teraz je vsetko ok, konecne je u nas doma pokoj. v oktobri ideme na dovolenku tam by sme sa chceli zacat snazit o babatko 🙂

sarafortuna
7. aug 2011

@micicka , ahoj, ako bruško? rastie? všetko OK?

u mna nič novéééé .... 😉 😉 😉
momentálne som nejaká veľmi kľudná 😀 😀 , ale to asi preto, že manžel mal 3 týždne dovolenku, tak som nemala čas myslieť na somariny...
no chudák už ráno ide do práce, už má stresy od včera, 😒 😒 😒

micicka
7. aug 2011

@sarafortuna ahoj moje zlaté 😉 moje bruško rastie, rastie, ja zatiaľ veľmi nie, ale brušino veru áno - sa doma smejeme, že veď aj melóny rastú, tak aj moje bruško, lebo ako keby som zjedla celý melón 😀 mám nejaké foto v albume, ale musím hodiť najaktuálnejšie 😉

tak to si sa v prítomnosti manžela dobre odreagovala 😉 ste asi kade tade pochodili, či? a verím, že sa mu nechce ísť do práce, veď komu by sa aj chcelo 😕 môj mal týždeň dovču, mal ísť už včera na dennú, ale ešte si doma poleňošil a šiel až dnes na noc.

sarafortuna
7. aug 2011

@micicka , to je dobre,, nech len pekne rastie brušinko 😉 😉 😉

nejako už dávam priority na nájdenie si práce... práve som surfovala a hľadala kurz účtovníctva... tak možno v septembri si "spestrím" domasedenie kurzom 2x do týždna 😉 😉 😉
kúpila som si aj knihu o Exceli, no zatiaľ som pri PC s nou sedela iba raz.. (skúšala si tie zadania, čo som ti poslala?) 😀
tento týžden bude zase pestrý.... ide sa murovať garáž, a mužík už ide do práce.. tak tu budem s "chlapmi" sama a budem musieť niečo pokuchtiť a pogazdinkovať opäť po krátkej odmlke (kávička, desiata, zásoba pivka.... obed, olovrant.. ach jaj... 😅 ) ale už by sme mali mať "pokoj" od takých náročných prác... ešte v septembri omietka a už fakt si tu budeme len my dorábať plotík , chodníky a tak...
Takže ani by som nemala mať čas myslieť na snažilkovanie a nejaké "depky" - aspon dúfam....

No boli sme s mužíkom akurát na Spišskom hrade a u našich na pár dni a ešte sme boli raz na kupku v Madarsku... a samozrejme manžel bol aj na Slovenskej MALTE.... 😀 😀 😀

Tak sa maj pekne. PA

micicka
7. aug 2011

@sarafortuna tak kurz účtovníctva, dobrý nápad - rozšíriš si kvalifikáciu a zároveň budeš zamestnaná štúdiom 😉
ja som tie zadania otvorila, popozerala, ale nemala som vtedy čas a potom som nejako zabudla, juj, musím sa na to pozrieť, nech sa mi trošku závity potrápia 😀

tak budeš robiť stavebný dozor, tak to ti teda ubehne každý deň rýchlo...
my sme pred týždňom betónovali veniec, mali sme 9 pomocníkov, som im varila, obletovala, ti poviem ja som bola po celom dni taká zničená, ako keby aj ja hádžem do miešačky 😒 ale stálo to za to a sme zase o krok ďalej, keby to len tak to ide aj ďalej, no uvidíme....

ale tak čo to ste popozerali, a keď ste boli spolu, bolo fajn a dni asi ubiehali jeden za druhým. božinku aj mne to tak strašne rýchlo beží, až sa toho bojím. veď o pár dní ideme do 7. mesiaca 😅

sarafortuna
7. aug 2011

@micicka ,
no takže vieš, o čom to je.... obskakovať stavebníkov... 😀 😀 😀 a s bruškom by som už určite nevlááádala 🙂

o účtovníctve mám len aké-také teoretické vedomosti a posledne som reagovala na 3 pozície účtovnícke... ale len také bez praxe, no na pokročilej úrovni to chceli... a ja som ešte účtovnícky softér nikdy nevidela 😀 😀

micicka
7. aug 2011

@sarafortuna no veru viem.... poviem ti, bola som taká unavená, že až! na druhý deň ma bolelo všetko od krku až po prsty na nohách 😀 ale zvládli sme to 😉

micicka
8. aug 2011

no baby, tak aj vám to poviem. glukotest dopadol zle, máme tehu cukrovku. od piatku budem merať cukor. iné obmedzenia mi doki ani moc nekázal - resp. vzhľadom na to čo pijem a jem, ani nie je čo obmedziť. ale tu na nete som si niečo prečítala a radšej si budem dávať pozor aj na iné potraviny.

evavox001
8. aug 2011

@lubkabb Ahoj. Som nova. pri prezerani for som nasla len teba, ktora si spomynala, ze mas Ashermanov syndrom. Ja ho mam tiez ako diagnozu, no zrasty som nemala a ani v sucasnosti nemam. Len mam velmi slabu menstruaciu a sliznici sa velmi nechce rast. Ako si na tom ty? Je mi velmi luto, ze sa ti nepodarilo.

sarafortuna
11. aug 2011

@micicka , jooooooj MICI.... takže minikomplikácia, čo? nevadí, hlavne že na to prišli 😉 😉 😉 😉 😉 To ťa vybavili glokomerom? a ked bude zvýšený tak pichať inzulín, či ako? 😒 😒 😒 😒
Ale ty si taká chudučká, nie? ČI to sa môže skomplikovať každej? 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕
NEBOJ, zvládnete aj to... 😉
držím palce, nech ti nevyskakuje (ten cukor)... 😉

micicka
11. aug 2011

@sarafortuna ahoj mojka, ďakujem za podporu 😉 zajtra si pôjdem pre glukomer a budem merať, potom na kontrolu a uvidí sa. zatiaľ nemusím pichať inzulín, to asi až keby boli tie hodnoty vyššie. ale budem musieť dávať pozor čo a koľko papám ☹ a to ja na také veci nie som... ale zvládnem! som chudá, doteraz som pribrala 3kg, takže tým to nie je, ani nejem a nepijem také veci, čo zvyšujú hodnotu. doki hovoril, že to je hormónmi, takže to asi neovplyvníme 😖
no uvidíme, čo mi zajtra povedia a hlavne čo nameriam... budem priebežne informovať 😉

frca
11. aug 2011

Ahojte je tu z vas niekto co prekonal MA?mne sa to stalo v 22.6,po akej dobe ste znova otehotneli a zistili vam pricinu preco sa to stalo?dakujem

micicka
11. aug 2011

@frca sme tu všetky čo prekonali MA. ja osobne 2x, teraz tretie tehu prebueha celkom ok a sme v poriadku. tretí raz som otehotnela po druhej menštruácii po kyrete, takže celkom rýchlo 😉

sarafortuna
11. aug 2011

@frca , ahoj ..príčina sa málokedy zistí... preveruje sa ale hematológie, štítna žľaza... aj ked ti niečo zistia, tak NIKTO ti z určitosťou nepovie, že či TO bola príčina-- všetko je o dohadoch a pravdepodobnosti...
Bohužiaľ, sa to stáva... ☹ ☹ ☹
ja som už skoro 1,5 od kyretu a stále nie som tehu... ☹ ☹ ☹
Ale zvyčajne kočky to zvládnu do pol roka a sú opäť tehu.., neboj... 😉 😉 😉 😉

frca
14. aug 2011

@sarafortuna,ahoj dakujem si ma trochu povzbudila,viem ze sa to stava a verim ze to nemalo daku vaznu pricinu a tebe prajem aby si co najskor mala zdrave babetko v brusku🙂

frca
14. aug 2011

@micicka,tak to je super,drzim palce aby vsetko dobre dopadlo,ja som len po prvej,chcem pockat este dve a uvidim co povie doktorka lebo mam este aj cystu na vajecniku