icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

sarafortuna
16. aug 2011

@micicka , kde sa podel tvoj status s tehotenstvom? 😕 😕 😕 😕
dúfam, že chyba adminov resp,. systému a že ste OK 😨 😨 😨

micicka
16. aug 2011

@sarafortuna joj áno sme v poriadku, len som si dala "ochranu", že len pre priateľov a nejako to blbne. prepáč, idem to zase vrátiť späť, aj tak to nefunguje 😠
sme v poriadku, malá dnes kope o 106, neviem čo sa jej nepáči a ja som nejaká precitlivelá 😕

sarafortuna
16. aug 2011

@micicka , joj.. normálne som sa zľakla, ale vedela som že niečo admini s tým robili, a že niečo haprovalo...
prepáč...
nejaká som tiež precitlivelá... 😉 😉 😉

a možno ti to funguje, lebo o priateľstvo treba požiadať a potvrdiť... 😕
tak dobrú noc... 🙂

micicka
16. aug 2011

@sarafortuna ale ani tým kočkám, čo mám medzi priateľmi to nefunguje, tak neviem ako to tu funguje.... juj, ešte raz sa ospravedlňujem, že som ťa vystrašila 😔
drahý včera nastúpil do novej práce, v nedeľu bol on vysratý z toho a včera a dnes som zase ja 🙄 strašne sa bojím, aby to zase neboli nejaký debili, čo mu nezaplatia, alebo aby si tam zdravie nezničil. tak keď príde domov a objímem ho, vždy sa skoro rozplačem, keby si všimne slzy v očiach a spýta sa ma čo je, tak sa neudržím a revem jak malé decko. ale aj počas dňa sa mi chce plakať 😢

sarafortuna
17. aug 2011

@micicka , uf... a kde nastúpil, že máte také obavy...?
ja mám prácu - budem učiť na strednej škole ale len taký 2/3nový úväzok... tak sa aj teším aj sa bojím... 😉
A ak otehotniem tak sa snažim to brať tak, že "nech sa starajú" - u mna je priorita bábo, no nemôžem doma na neho čakať so založenými rukami... tým cca 300€ čo zarobím bude akurát na živobytie ... sľúbili mi že spravia rozvrh tak aby to boli iba 3 dni - a to by bolo super - to by som zvládla hádam aj tehuľkovať a aj učiť 😕 😕 😕

Hmmmm, takéto "navaly" mávaš? tak to veru asi manželíkovi nepomáhaš so psychickou podporou... 😉 😉 ale máte pokladík v brušku a ten je najcennejší... Je to strašné ked aj chlap príde o prácu... musí to byť na nich riadna psychická záťaž 😒 😒 , chudáčik - tak mu držím palce, nech je všetko v práci OK..

micicka
17. aug 2011

@sarafortuna ono nejde ani o to kde nastúpil, ale predchádzajúce skúsenosti. strašne by chcel viacej zarobiť a snaží sa. bol v Nemecku, po pár mesiacoch sme to vzdali lebo ten somár mu neplatil. ešte teraz mu je stále dlžný 2500,- EUR a to je dosť. potom šiel do firmy kde som robila ja, tam sa menilo vedenie, mňa vyrazili, mljho brata vyrazili a po nejakom čase aj moju polovičku. jaj medzitým ešte v jednej firme, kde dostal smiešne prachy a tiež mu jednu faktúru nezaplatil 😠 teraz na posledy bol na trvalý pracovný pomer, ale teda mizerný plat a vôbec ho to nebavilo. tak mu niekto dohodil tento džob a predsa len máme obavy, aby to nedopadlo nakoniec zle... ja som zarábala viac ako on a cítim, že mu to vadí, že má pocit, že nie je schopný zarobiť dosť peňazí ☹

tak máš prácu?! jej to je super, gratulujem 😀 nerob si hlavu z toho, čo bude keď budeš tehulka, jednoducho sa budeš venovať drobcovi a hotovo, všetko ostatné ti môže byť ukradnuté! čo budeš učiť aké predmety?

sarafortuna
17. aug 2011

@micicka , áno... niekedy je to, že ti niekto "dohodí" džob dosť zväzujúce... no nezávidim mu 😒 😒
a ty si kde robila, že si mala viac než manžel ? 😉 😉

no my uvidíme čo pán minister vymyslí, posledné info bolo že v JESENI majú mať vyšpekulovanú nejakú koncepciu že čo vôbec s tými našim ozbrojenými silami... tak na to zatiaľ nemyslíme 😉 a veríme, že najbližšie roky ich rušiť nebudú - podľa mna je to "dlhodobejší proces",

no budem učiť ADK - strojopis a také veci - ani neviem čo majú teraz stredoškoláci v osnovách... ale malo by to byť pre odbory, ktoré tento predmet nemajú celé štúdium.. takže ich len naučiť písať desiatimi a potom aby vedeli napísať a upraviť list a pod. - toto bude asi "gro" (vraj ich zaujala moja štátnica zo strojopisu, ktorú som robila ešte na strednej škole... -a to som si vtedy vravela, že na čo mi ten papier bude... všetko ma v živote svoj význam asi)
Budem mať aj Základy ekonomiky - toho sa trochu bojím, musím oprášiť vedomosti, súvislosti a sledovať dianie... 🙂 🙂 a asi aj Psychologiu práce, lebo ju nemá kto učiť... ešte uvidíme, to mi len tak predbežne hovorila, rozvrh ešte nemám v rukách - sama som zvedavá. Majú tam aj pomaturitné odbory, ktoré budem učiť, tak dúfm, že to bude lepšie práca s nimi ako s 15-ročnými pubertiakmi... 😉

a presne tak si to snažím dať do hlavy, to je jedno kedy budem tehu, hned ako to zistím, tak ide všetko bokom a dôležitá bude iba fazuľka... 😉

sarafortuna
17. aug 2011

@micicka , a ako tvoj cukor?
máš zvýšený,

a na tú cukrovku ti prišli pri tom teste, ked sa pije cukrová voda, alebo v krvi pri bežnej kontrole? 😕

lenkka81
17. aug 2011

Ahojte baby prisla som Vás tu pozriet, nebola som tu asi tak 100rokov 🙂 🙂 🙂

micicka
17. aug 2011

@sarafortuna zaujímavé predmety budeš učiť, prišla by som na tvoje hodiny, také som veru ja nemala. teda okrem základov ekonomiky, myslím, niečo také sme mali na výške, a nie to boli dane myslím...
tak to veru fakt máte ešte čas, kým ministerstvo niečo vymyslí, to im bude isto trvať... našťastie 😉

cukrovku mi zistili z toho záťažového testu, kde sa pije tá voda. zatiaľ mám hodnoty v pohode, snažím sa jesť menšie porcie a častejšie ako pred tým, takže zatiaľ všetko čo som merala, tak bolo v norme 😀

velvet26
21. aug 2011

caute kocky..aj ja som tu nebola veru velmi dlho... 🙂 no ako pozeram, trosku nam zmenili nazov temy, resp. dali z neho prec tie krasne srdiecka na zaciatku a na konci a ked som hladala temu, tak vzdy podla toho...ocami som prebehla stranku a ked som ich nenasla, tak som ani dalej nehladala a vy ste tu pritom pisali..no pekne..

sara, super, ze sa ti vyskytla robota, to je dobre, uvidis, takto aj podla mna rychlejsie otehotnies, prides na ine myslienky,nebudes sa na to tak sustredit a ono to pride ani nevies ako.. 😉 tak to v zivote byva..a super predmety budes ucit, mne su blizke, lebo som chodila na strednu na obchodnu akademiu, veru aj ja by som si oprasila vedomosti velmi rada niekedy..a velmi dobre, ze budes ucit uz dospelych ludi, nie pubertakov, lebo s tymi by to bolo urcite tazsie..drzim ti palceky

mici, no krasne ti nabiehaju tyzdne, velmi sa tesim z teba a tvojej malickej, ja som vedela, ze vam to uz do tretice vyjde..inak to byt ani nemohlo..len sa pekne opatruj, ja viem, vsetko ta teraz rozcitlivi..aj ja som bola taka, plakala som pravidelne pri televiznych novinach a poste pre teba, ktoru som dovtedy neznasala.. 😀 dufam, ze sa muzovi v praci bude darit a ze je to seriozna firma, ktora ho aj dobre zaplati..veru, v dnesnej dobe je to velmi tazko s pracou..a to verim, ze muz tazko niesol ze si viac zarabala aj ten moj, ked sme mali stvrtrocne odmeny a ja vytesena, moc sa z toho netesil...nie ze by bol rad, ale v jeho firme nieco take ako odmeny to neexistovalo, len na konci roka im nieco sef prihodil.. 😠 a cukrovku zvladnes, vsak ty si sa vzdy zdravo stravovala, tak nemusis menit velmi jedalnicek, len menej a castejsie ako pises..drzim palceky.

velvet26
21. aug 2011

@lenkka81 no kraska nasa, ty si tu veru riadne nebola dlho, no ako pokracujete so slecinkou v brusku, zachvilku budes aj rodit, to teda letiiiiiiiii.. 🙂

micicka
21. aug 2011

@velvet26 ahoj Andrejka, no flákaš to tu veru!! Ja som si ani nevšimla, že zmenili názov, ale teraz ich to nejako veľmi baví 😠 ja mám tému pridanú medzi obľúbenými a tam vždy sledujem, čo nové sa deje.
o tých týždňoch ani nehovor, mne to strašne rýchlo letí! a to som doma, čiže by sa to malo vliecť, ale stále čosi porábam, riešim, vybavujem, tak sa mi to ani nezdá... sa mi zdá ako keby tie týždne nemali 7 dní, ale len tri 😀
cukrovka zatiaľ v pohode, niekedy mi cukor vyskočí - napr. klobáske som neodolala.... je to fakt o zdravom stravovaní, ale sem tam mi chýba aj nejaká tá sladkosť 😠 zatiaľ sa celkom držím, a keby nie, tak trošku zhreším, snáď to nebude až tak vadiť 😉 veď už iba 2,5 mesiaca 😨 bojím, bojím
ďakujem, že nám držíš palčeky a tiež veľmi dúfam, aby mm už mal stabilnú prácu, v ktorej bude spokojný a hlavne, kde mu budú aj platiť. no ešte nemá zmluvu, tak snáď už budúci týždeň sa šéfovci rozhýbu, aby som bola aspoň o niečo spokojnejšia 😀

sarafortuna
25. aug 2011

@micicka
@velvet26
ahojte kočky, čo nové?
tak ja už zajtra idem do práce 😉 😀 , ani sa mi nechce kvôli tomu počasiu 😒 , vyzerá to tak, že budem mať rozvrh v ut, str, a štvr. - to znie fajnučko 😉 😉
No manžel už ma trochu "jasnejšie" info - možno ste si všimli v správach pána Galka, že už TO vymyslel 😠 😠 . Tak sa im tam neoficiálne šušká, že ich presunú na Sliač ☹ ☹ ☹ . Znie to lepšie ako Malacky, no je to na 90% jasné, že najneskôr v priebehu roku 2012 sa asi presunú...
No, tak ma to trošku trápi...
ale tak čo už... hlavne nech sme zdraví, lebo čítam že sa deje kadečo 😕 😅 .

micicka
25. aug 2011

@sarafortuna ahoj kočka 🙂 netráp sa dopredu, 2012 je ešte dosť ďaleko a trvá 12 mesiacov a to je fakt dlhá doba! všeličo sa môže ešte zmeniť. ja viem, že niektorí preferujú pripraviť sa, ale ja zo skúseností hovorím, že všetko sa nejako vyrieši a je zbytočné sa už teraz stresovať. uvidíte, čo z toho bude a potom sa nejako zariadite, neboj dobre to dopadne.

tak zajtra sa ide do školy 😀 no super, tak ti držím palce, aby boli kolegovia ok a trošku by sa veru mohlo ochladiť, aj mne by to prospelo, lebo sa postupne rozpúšťam - už som schudla cca 1-1,5kg 😅 ale to je tou cukrovkárskou dietkou 😀 tie dni, v ktoré budeš učiť, to je super, budeš mať dlhší víkend ako pracovný týždeň, o takom som snívala už dlho 😉

priebežne nás informuj, ako sa ti darí v práci 😉 a ako píšeš, zdravie je najdôležitejšie 😉

lenkka81
27. aug 2011

Ahojte žienky...no moc som tu neni pravdupovediac, skor obcas skocim ku "hviezdam z face" je mi nenormalne teplo, uz neviem co by som este zo seba zhodila. Týždniky celkom pekne pribudaju, tak sa tomu tesím uz začínam mat také vseljaké pocity ved uz len mesiacik jeden a budeme sa tesit z vonavého batôžka/dufam ze to bude aj skor/. Micicka aj tebe to krásne postupuje týužden za týždnom tesím sa s tebou 🙂)) drzte sa

micicka
27. aug 2011

@lenkka81 ahoj 🙂 no nechodíš sem veru, nejako sa to tu celkovo fláka 😠 týždeň máš nádherný, fakt to veľmi letí. veru aj mne, ja mám každý deň tuším ďalší týždeň, až sa toho začínam báť! veď sa ani nestihnem psychicky pripraviť 😕

lenkka81
27. aug 2011

mici cauko, ja som rada ze to letí...no v 9mesiaci to už moze byt kedy kolvek tak uvidíme co a ako, sama som zvedavá kedy ma to drapne 🙂)

micicka
27. aug 2011

@lenkka81 ja by som si to rada ešte užívala to bruško a tak, nejako sa bojím, lebo neviem do čoho idem. nemám rada, keď neviem čo sa bude diať 😀 teda približne jasné že viem.... také malé obavy ako to zvládneme, či bude všetko v poriadku, či budeme zdraví a pod....

sarafortuna
27. aug 2011

@micicka , no Mici, manželov preklad je už istejší cca na 95% k januáru, vraj to bolo aj v právach, ja som čítala zatiaľ v korzári.. 😒 😒
no ale my to budeme musieť zvládnuť... veď keď to nebudem sama zvládať, tak sa presuniem aj ja tam... 😉

lenkka81
28. aug 2011

neboj mici vsetko bude dobre, uz nemozeme teraz stresovat 🙂) budu zdravé babatka a hotovo 🙂 🙂 🙂

micicka
1. sep 2011

@sarafortuna takže už je to skoro na 100%, no pekne, zrazu sa ako rýchlo rozhodli 😠 inokedy im to trvá a trvá! vy to zvládnete, ako je to ďaleko od vás?
ozaj a čo škola, už si asi nastúpila, že. deti síce ešte nie, ale kolegov si už určite postretala, tak ako sa ti páči?

micicka
1. sep 2011

@lenkka81 🙂 no dobre teda, ako myslíš 😉 zajtra a v sobotu chceme ísť popozerať postieľky, kočíky atď lebo z toho ešte nič nemám 😨 oblečko pre malé už skoro všetko, ale zvyšok nula bodov a ide to neuveriteľne rýchlo, od dnes už 31tt jáááááj panika, strach 😀 😀 😀

mafynka
10. sep 2011

ahojte flakackyyyyyyyyyyy 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

no co,,moja srdcova temicka este funguje?? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 stale na vas myslim,ako sa vsetky mate,,sme toho tolko preskakali,,,my sa mame dobre,,maly ma 7mesiacov,,4 zubky a robi nam samu radost 😀 😀 😀 😀 ja sa este stale odhodlavam si na kontrolu po sestonedeli 😀 😀 😀 😀 😀

no nase tehulky teraz sa nam uz hlaste,,tesim sa na nove babatka 😀 😀 😀 😀 nech vam vsetko prejde bez problemov,,drzkajte sa

micicka
10. sep 2011

@mafynka tu to funguje ako tak, len už vás sem maminiek chodí nejako málo! nás zanedbávate 😀 viem, viem - si si určite povedala - veď počkaj o dva mesiace 😀

mafynka
10. sep 2011

@micicka ved pockaj o dva mesiace 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝

ja sem sem tam nakuknem,ze co nove,,,aaale je pravda,ze konika uz nestiham,,vsak sama zistis 😀

micicka
10. sep 2011

@mafynka 😀 😀 😀 😀 sa nechechtaj toľko! 🙂

mafynka
10. sep 2011

@micicka nechcechtam,,tesim sa,ze budes aj ty v klube

micicka
10. sep 2011

@mafynka 😀 potom sem prikvitnem raz za pol roka a budem bedákať, že nič nestíham 😅

mafynka
10. sep 2011

@micicka uz sa na to tesim 😀