icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

lenkka81
6. jan 2010

ahojte baby....ste tu este?

lenkka81
6. jan 2010

dnes bol celkom pekný dnik...boli sme na sankovacke, potom u známych -dost dlho....nedavno sme sa vratili,no a ja rozmýslam ako by som si zajtra urobila volno z roboty 😀 bohuzel ale ziadne riesenie neexistuje.... 😠

lenkaxy
autor
6. jan 2010

Lenka tak sa stretávame takmer tvárou v tvár 😀
My sme dnes boli iba na zdravotnej prechádzke so psom 🙂 Ale ten sniežik nemá chybu, náš pes ho chce zožrať všetok čo vídí 🙂

lenkka81
6. jan 2010

veru dobre je len skoda ze tak nebolo na vianoce....lenka ty si mala potrat? už si nepamatám ten tvoj pribeh...

lenkka81
6. jan 2010

my uz sa snazime...20,1 budu tri mesiace od zakroku...tak neviem ci to je skor, ci neskoro....

lenkaxy
autor
6. jan 2010

no veru lenka mala som MA v 11tt. nevideli sme akciu srdiečka ☹ V piatok som bola na pohotovosti o polnoci, poslali ma domov, že všetko o.k. nech si oddýchnem, vyložím nôžky a v sobotu sa to už nedalo zadržať, toooolkoooo krvíiiiii, no ale to už je za nami. Ideme na novo, no nie 🙂

lenkaxy
autor
6. jan 2010

My to nechávame na náhodu, ale po tej abstienecii MM sa na mna vždy vrhne ako taký drak, ale nebránim sa 😅 Ja som mala zatial len jeden menses, bol presný, iba 2 dni rozdiel, teda ako 30 dňový cyklus. Tak som rada, že to telo takto zvládlo 🙂

lenkaxy
autor
6. jan 2010

už onduluješ 😀 ??

lenkaxy
autor
6. jan 2010

Leni, vy ste tuším niečo riešili aj teraz pri krbe, že? Ja len neviem, ako tento január budem stíhať MM, v robote asi ako všade začiatok roka brutal. Ved uvidíme?
Berieš femibion?

lenkka81
6. jan 2010

no ja som mala tiez len jeden menzes este a s tym MA sme na tom rovnako....11tt taktiez 😒 No co si clovek vyberie???? Riesi to co mu pride do cesty... ☹ Ja sa len bojim, aby sa to nezopakovalo....oki lenka, dnes to už balím, rano vstávam do práce....tak dobru nocku a zas niekedy popiseme...a ozi nech sa darííííí 🙂

lenkaxy
autor
6. jan 2010

aj vám nech sa darí/zadarí 🙂 😎
Brú nocku, aj ja to už balím 😎 pa niekedy, mne je dnes niako divne 😕 čo to 😕 😅

velvet26
7. jan 2010

dobre rano babule..
vcera konik hrozne blbol, chcela som aj este popisat, no vobec mi to neislo.. 😠
uz som v praci, zachvilku otvarame...volala som dnes na tu infektologiu, ci im prisli tie vysledky, uz ich maju...nejako som sa do tel. nepytala, ze co tam nasli, objednala som sa na zajtra rano o 8.30 hod...tak som zvedava, zoberiem si aj celú kartu a porovnam ich hned aj s tymi z hematologie....boze, pevne verim, ze tam okrem tohol leidena nebude uz nic ine.... 😖 😕 😉

lenkaxy
autor
7. jan 2010

ahoj velvetka
tak napíš zajtra ako si dopadla, držím palec. Ja idem 11.1. na hematku konzultejšn 🙂 Tak uvidím, len rozmýšlam, či aj MM by mal ist, kvôli tomu, že mama jeho aj brat má leidena 😕

velvet26
7. jan 2010

lenkaxy, jasne ozvem sa...
inak, myslim, ze by tvoj muz mohol ist, lebo aj mne povedala hemato, ze ma ist aj moj brat, ked ja mam leiden...som mu to hovorila, no jaksik na to prdi z vysoka... 😀 to je tak, chlapa tazko nejakemu dr. dostanes, ked nema ziadne problemy..

lenkaxy
autor
7. jan 2010

ok. pa musim končit, idem sa pobaliť na služobku do CZE.
pekný deň

velvet26
7. jan 2010

PA LENKAXY, AJ JA MUSIM IST PRACOVAT, TAK PAPA A STASTNU CESTU.. 🙂

cukor
7. jan 2010

zdravím vsetky snažilky.......a pekny den prajem

vifinka
7. jan 2010

Ahojte snažienky 🙂 Tak mi teda poradte...MS by mala prist zajtra, teda ak pocitam, ze 49/7tyzdnov je moj normalny cyklus po MA. BT si meriam od zaciatku roku, len tak zo zvedavosti a je v priemere 36,8, T-test bol vcera negativny a rano som si hmatala krcok maternice padnuty tak na pol prostrednicka, ked som si drepla. Tak teraz naozaj neviem, ci som tehu, ci mam ovulku alebo by mi riadne meskala MA....si pripadam, ze som "pokazena"

velvet26
7. jan 2010

ahoj vifinka...tak to ti ja moc neporadim, bazalnu teplotu si nemeriam a ani nejak neplanuje...co sa tyka toho krcku, ked je padnuty, tak ma prist menzes, ci naopak, to tiez nejak netusim.. 😅
skor by som sa spoliehala na priznaky, ci uz nemas predmenstruacne, pobolievanie brucha atd...aj ked tie byvaju iste, aj ked si tehu, teda ja som tak mala...nuz nic ine ti asi neostane len ako cakat a uvidis... 😉 prvy menzes moze kludne prist aj do 8 tyzdnov, tak este mas cas..

mirip
7. jan 2010

ahojte snažilky, neviem či aj to sa ráta, ale aj my máme jedného anjelíčka v nebíčku, ked by bol tak by sa narodil v apríli 2009 je síce pravda že keby bol na svete on, tak nemáme našu oktobrovkú bábiku ale aj tak si občas spomenieme.......

janirea
7. jan 2010

ahojte,
velvet,,,zajtra 8:30 drzim palce, urcite budu vysledky ok

ja som sa dnes konecne dohodla s mojou dokynou,,,tak ze mam aspon 10 dni vydrzat, aby uz bolo nieco aj vidiet,,,mam vypisany papierik na sono a pojdem k tomu dokymu co mi robil K 😒 ,,,akoze nic proti nemu, je to dobry odbornik, ale asi mi stuhne krv v zilach

velvet ja mam mthfr homozygot, co by nemal byt az taky problem ,,ale asi tychto 10 dni bude najdlhsich v zivote, ale verim, ze gulicka to zvladne 🙂

vifinka,,,este pockaj, ci to nie je mrcha,ked mavas take dlhsie cykly, po MA sa to moze este "pomiesat"
ja by som aj kukla, ze ako je moj krcok teraz, len nechcem tam radsej babrat 😅 ,,,ale tusim, ze ked ide dole, tak by mala prist mrcha,,,,dufam, ze sa nemylim

baby,,,ale mam divny pocit na koži na nohach,,,ked si prejdem trebars po stehne alebo po lytku, hocikde, tak to pobolieva,,,ako keby ste si pritlacili na modrinu,,,,ale ziadne modriny ani nic cervene nikde nemam ,,,,, 😒 ma svihne, ze co to moze byt

trinitka87
7. jan 2010

ahojte baby 🙂

zdravim vas, my sme boli vcera skoro cely den prec a ked sme prisli, bola som k.o. tak som isla spat hned.
aj nsom docitala, co ste popisali

velvet zajtra uvidis co a ako

janirea, veru neviem co to znamena s tou kožou, nemala som take nieco nikdy

cukruska1920
7. jan 2010

Ahojte.....jani ako budes teraz postupovat?? pojdes na hematologiu?

vifinka
7. jan 2010

@ Velvet - to ma byt moja druha MS. priznaky len slabucke, trosicku pobolieva podbrusko, ale mozno si to len vsetko namyslam 🙂 rano mi MM povedal, no bud pride mrcha alebo si tehos 🙂 viac moznosti nie je...
@ Jani - to teda netusim, co moze byt...Aj ked baby, ak budeme tehu, tak sa budeme strasne pozorovat a vsetko "riesit"

vifinka
7. jan 2010

jani po kolkych dnoch od meskajucej ms si sa testovla ty?

lu.lu.
7. jan 2010

ahoojte 🙂

dnes tu mame nadherny slnecny zasnezeny den 😅 ....anglani sa idu zblaznit, nie su zvyknuti soferovat a vobec fungovat v takomto pocasi....chichi

janirea- viem, o com hovoris, s tou kozou- taky pocit, akoby si mala svalovicu, ale len ked sa chytis, alebo ako hovoris, ako modrina--ja si myslim, ze to moze byt z tohoto chladneho pocasia, ze ti stuhne svalstvo trosku, nic vazne to nie je,si myslim 🙂 ...a tych 10 dni cakanie-najdlhsie v zivote, to tiez poznam, lebo na nic ine nemyslis...ale to k tomu vsetkemu patri...nech ti to rychlo ubehne 😉

lu.lu.
7. jan 2010

vifinka- ja tiez cakam na druhu mrchu, teda ona tu vlastne uz je, ale zase je slabucka ☹ ...tvoja prva bola silna? a ake si mavala cykly pred kyretom, lebo mne sa zda sa skratili...

janirea
7. jan 2010

cukrus,,,ano, idem na hemato v pondelok
vifi,,,no ani nevrav,,,ja ako som mala // ciarky, tak vsetko pozorujem a hlavne chodim kontrolovat na wcko aspon 20x za den ,,,,raz mi je zima, raz teplo,,,a len si hovorim, ze "nebud nervozna"
pobolieva ma podbrusko stale, aj prsia, spat sa mi vobec neda,,,,ale tie nohy,,,to nechapem ,,,,,ja musim mat este aj navyse nejaky priznak,,,,,moj mozog pracuje fest, by to chcelo asi studenu vodu

a testovala som prvy raz na piaty den meskania mrchy
a kzm budem este cakat, tak asi vykupim zase nejaku lekaren,,,stale sa bojim, ze rano tam ciarku nenajdem,,,,no celkom dobre to so mnou "kýva",,,to som si ani nemyslela

janirea
7. jan 2010

lu.lu,,, 🙂 ,,,si ma potesila,,,lebo ja vyhrabem aj taky priznak, co nikto iny nema 😀 😀

lu.lu.
7. jan 2010

jeej, mne prave postar doniesol balicek, s mojou novou kulmou, som si nakoniec objednala taku od BaBylis a vyzera super, idem si umyvat dnes vlasy,tak ju hned vyskusam 😅 ....uz mam od nich aj fen a je dobry...

inak velvet-ja som myslela, ze ty uz vysledky z infekto mas 😕 ...ci to su este nejake doplnujuce? ja teraz kazdy den cakam telefon od lekara s tymi vysledkami, dufam im to nebude trvat dalsi mesiac..