icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

danatje
8. jan 2010

ahojte, všetci ja som tu nová.Ale ked čítam o vašich skúsenostiach,tak sú oveľa väčšie ako moje. Ja mam jedného anjelika v 7tt - prvé tehotenstvo po 10 mesiacoch skúšania. Prišla som oň 1.novembra - doki mi povedal, že stačí počkať jeden cyklus a môžme zase začať. Ale háčik je v tom, že sne čakali november, december a krámy nikde. A tak nám to medzi Vianocami a Silvestrom nejak ušlo.Ešte stále som nedostala a čítala som že po potrate majú krámy dôjsť asi tak po 6-8 týždňoch a mne nič. No a perlička je, že pred včerom som si spravila test a mala som tam jednu silnú/ a jeden tieň /. Teraz neviem čo si mám myslieť. Môhla som otehotnieť aj bez cyklu?

zuztek
8. jan 2010

ahoj danatje, mozne to je, su pripady kedy zena otehotnie este pred 1.MS po potrate...
ale su pripady ked sa caka dlhsie na 1.MS, dokonca aj 80 dni niekto pisal...

danatje
8. jan 2010

Čože 80 dní!!!!!, to sa asi zbláznim, len neviem, čo zase ten test. Asi počkam týždeň a spravim druhý. Ale s mojou netrpezlivosťou je aj týždeň čakania hrôza.

zuztek
8. jan 2010

danatje, hcg sa kazdym dnom zdvojnasobuje, takze ked si zopakujes test uz po 2 dnoch, ciarka by mala byt silnejsia, skus teraz cez vikend

lu.lu.
8. jan 2010

zuztek....to je sila, ina profesionalka 😕 ....sa mi chlpy jezia z takych odbornikov....ale ved vysledky hadam zvladne precitat 😀

a gratulujem k mrske, zase o krok blizsie k snazilkovaniu...
kedy budes mat vysledky z tej hemato?

lu.lu.
8. jan 2010

danatje-ahoj 🙂 no neviem,neviem-kludne to moze byt tehu 😉 ...su aj holky,ktore oteotneli pred prvym menzesom...tak ak si,nech to tentoraz vyjde 🙂

zuztek
8. jan 2010

ahoj lulu, o tyzden uz budu nejake vysledky, asi zrazacie faktory, na antifosfolipidovy system sa vraj caka 3-4 tyzdne, ale myslim ze mi ho dali robit aj na imunolke, tam si idem po vysledky buduci tyzden
no a este v utorok ma caka genetika, tam asi zistuju tie mutacie, vsak?

zuztek
8. jan 2010

po mrske uz idem na femi kvapky a meranie BT, priatelovi kupim vitaminy a sebe listovku, a o 2 mesiace by sme mohli ist na to 😀
juj, dnes som sa nejak rozpisala 😅

lu.lu.
8. jan 2010

to je dobre zuztek, ze to budes mat buduci tyzden uz kompletne....
chcem sa spytat na meranie BT....musi sa to merat len v posve??

moniquie
8. jan 2010

nedá mi nenapísať vám,
pekne som si naložila zmrzlinu domisky, sadla som si k telke , ze zrelaxujem a zabudnem na všetky nočné mory a problémi,,
samozrejme nejde to,, hned prvý kanál na markíze, dával pôrodnosť ich moderátoriek a známych slovenských žien,, no do jedu,, malé ružové bábatká,, neviem prečo, no ta markíza mi ide na nervy, všade to otŕčajú ..
niežeby som teraz nemohla pozrieť na bábetká, no čo je veľa je veľa .. juj 😠

zuztek
8. jan 2010

nemusi, mozes aj v ustach, ale vraj to nie je take presne, su tam vascie vykyvy a potom ta krivka moze byt trochu rozhadzana...
prave si to studujem a idem sa zaregistrovat na FF
tu je link pre info: http://merenibt.xf.cz/index2.html

zuztek
8. jan 2010

hej moniquie, aj ja som to mala zapnute 😖

danatje
8. jan 2010

ďakujem vám, aj ja vám želám, aby ste čo najskôr riešili testy. Lebo mne už z toho čakania rastú rohy, a z Vianoc brucho - aby som si to náhodou nepomýlila s bábetkom... lebo ja sa už teraz nezmestim do nohavíc poriadne 😀

lu.lu.
8. jan 2010

moniquie-babatka su vsade, veru sa im nevyhnes....ja som dnes bola nejake obchody vybehat a mali take krasne babatkovske veci pre dievcatka,juj som si ich musela osahat, take makkucke, krasnucke, aj ja uz chcem kupovat 😅

lu.lu.
8. jan 2010

dakujem zuztek,sa mi zda,ze som to kdesi citala,ze to nie je take spolahlive, rozmyslala som aj nad ovulacnymi testami, ale ze £20 za 5 testov sa mi zda riadna palka 😕

danatje
8. jan 2010

baby nerie niektorá z vás dexametazón na nadobličky? Je to z endokrinológie

moniquie
8. jan 2010

lulu.: toto jedine nezvládnem,, ísť do obchodíku s detskými vecičkami . Ešte keď som vedela že som tehotná tak som okolo takého obchodu šla s mnželom, on chcel ísť dnu, a ja som ho odiahla, že nebedeme zase dopredu skáať šťastím, čo ak niečo, no a o týždeň sa moja predtucha potvrdila,
vždy mám pravdu, bohužiaľ no je to tak a vo všetkom, ale teraz cítim že prídeme na kameň úrazu a do tretice všetko dobré..
samozrejme od týžby mať deti, naozaj všae ale všade vidím bábatká,, rôzne dokumenty, šatičky, mamičky, brušká atd, občas je toho na mna moc ..

zuztek
8. jan 2010

no, najlepsie je skombinovat BT a ovulacne testy...
ja zatial chcem merat len aby som vedela aky mam cyklus, ci a kedy chodi ovulka a aka dlha je lutealna faza...
ono ked to robis v rovnaky cas rovnakym teplomerom, malo by to byt presnejsie, ale samozrejme ze na to vplyvaju vselijake faktory, hlavne alkohol, choroby, alebo len ked ides na zachod tak uz namerias trochu vyssiu teplotu... skusim, uvidim 🙂

lu.lu.
8. jan 2010

a zuztek zacinas merat od prveho dna menzes?

moniquie-presne tak, sila myslienok je obrovska...prave preto musime teraz mysliet pozitivne, aby sa babatkam u nas pacilo 😉

moniquie
8. jan 2010

baby ja s ovulaciou problém nemám,
to by ste mali vidieť, ako na bitungu .. tečie a tečie,
a keď som začala piť čaj na oplodnenie, tak to bol uplne niagarský vodopád, a presne na 14 deň sme zarábali, a na 15 som mala malú červenú bodečku na nohavičkách, hneď som vedela že sme oplodnili aj tak bolo,
no ako viete, treba - musíme - chceme skúšať ďalej ...

zuztek
8. jan 2010

lulu - az po skonceni MS

moniquie - ten caj na oplodnenie myslis ten alchemilkovy alebo nejaky iny?

moniquie
8. jan 2010

čaj som si kúpila v špecializovanej predajni na liečivé byliny,
je tam viacero druhov byliniek, ja som pila 3 x denne a manžel na lepšie spermie pil tiež, no svoj čaj z imela .

moniquie
8. jan 2010

dopĺňam informáciu .
Jedná sa o " prírodná farmácia u sv. hildegardy v Nitre."
majú aj webovú stránku .

trinitka87
8. jan 2010

caute baby, 🙂

nieco som nasla, mozno som pozadu ale,

http://www.genomac.cz/sk/view.php?cisloclanku=2...

trinitka87
8. jan 2010

😕 nikto tu nieje?

moniquie
8. jan 2010

ja som tady,,, trinitka čo si to našla..
čo je to za test, to akože dostaľ voľne v predaji. ?

cukruska1920
8. jan 2010

Ahojte

trinitka87
8. jan 2010

nie, to je podla mna test na trombofilne mutacie, co robia lekari obycajne, teda by mali. a toto je ked si to chce dat niekto urobit sam.

a podla mna to nieje az take drahe 😅

trinitka87
8. jan 2010

ahoj cukruska 🙂

moniquie
8. jan 2010

trinitka : tak daleko som ešte neni, začínam len všetko okoo seba vnímať a čítať čo píšete,, ste daleko daleko hlbšie v tématike.. neviem čo su mutácie, no predpokladám, že sa to dá zistiť z krvi, mutácie génov, či hromónov,,
má sa čo ešte učiť