icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

cukruska1920
8. jan 2010

ajoj trinit...co porabas?

trinitka87
8. jan 2010

take nieco to je moniquie, aj ja som sa tu vela veci naucila 🙂

nic take cukruska, nieco sa stalo s tv, tak tu mam ticho, pozeram veci na nete a tak. a ty ako?

radsej som tu teraz, vecer nieje istota ze pojde konik normalne a cakat nez sa nieco posle alebo otvori 10 min. 😠 , sa mi tiez nechce.

inak dnes som dostala od dr pochvalu ze ms prisla nacas pekne tak ako ma, aspon nejaka dobra sprava ked este stale niesu vysledky...

snazilkant
8. jan 2010

ahojte dievcata , tak konecne som sa k vam dostala po 3 dnoch ,
ako sa mate ?
co je nove?

cukruska1920
8. jan 2010

no ved to ...v poslednom case vecer pekne blbne.. tak cakam kedy zacne zas.... ja cakam ovulaciu..ma dost bolia vajecniky...tak musime este dnes poistit

trinitka87
8. jan 2010

tak veru cukruska, ja sa v poslednej dobe z okolia dozvedam, ze ta kamaratka je tehu, ta znama a tak.

uz sa neviem dockat kedy maj - jun, uz aby to bolooooooooooooo

a hlavne vysledky, tak ma natahuju s nimi.

cukruska1920
8. jan 2010

no mi uz snazime ale kedy sa podari to je vo hviezdach 😅

snazilkant
8. jan 2010

moniquie
chcem sa opytat citala som ze si pila caj na oplodnenie ,
neda sa kupit cez net ?
vdaka

trinitka87
8. jan 2010

teraz prvy mesiac? no mozno aj na prvy krat.

kiezby sa to potom aj nam tak podarilo 😵

cukruska1920
8. jan 2010

trin..zacali sme uz minuly ale to nevyslo...tak uvidim kolko budem este cakat

trinitka87
8. jan 2010

clovek nikdy nevie, kedy sa podari, ale zacinam tomu verit, ze vtedy ked to najmenej ocakavas, a myslis ze tentoraz to urcite nevyslo, tak nabuduce a zrovna sa podari

snazilkant
8. jan 2010

aj my sme sa uz zacali snazilkovat , tak som tiez zvedava. Kedy sa nam podari

trinitka87
8. jan 2010

aspon mas ten dobry pocit ze preto nieco robis, ze uz sa mozte snazit a potom kazdy mesiac to prekvapenie ci vyslo alebo nie.

cas ide ale rychlo a ani sa nenazdame a bude maj / to je to optimisticke myslenie /

cukruska1920
8. jan 2010

trini..ja si to hovorim stale ze to nevyslo...aj ked som otehotnela som si to hovorila 😀

trinitka87
8. jan 2010

a to je to prijemne prekvapenie. tak sa na to uz tesiiiiiiiiim

to mam inspiraciu do buducna, vzdy sa potrebujem na nieco tesit, ci na dovolenku a pod.

beak
8. jan 2010

ahojte dievčatá, už som tu aj ja, ešte pred chvíľou som sladko buvala ale susedia začali vŕtať, takže už som hore 😠

beak
8. jan 2010

trinitka, aj ja začínam so snažilkovaním máj-jún, už sa neviem dočkať, práve riešim, kedy začnem brať nejaké vitamíny

lu.lu.
8. jan 2010

ahojte vsetky 🙂 ...uz vikendujete? my tu mame vela snehu, tak zajtra chceme vyuzit pocasie a ist niekde von, snehuliaka postavit a tak 😅
beak-tak ty budes do rana hore, ked si sa len teraz zobudila 😉

beak
8. jan 2010

ahoj lulu, v BA strašne prší, dúfam, že to do rána nezamrzne
..včera som nemohla zaspať, o tretej som ešte pozerala do stropu a potom som len driemala, v podstate som vôbec nespala, tak dnes po robote som si dala šlofíka a ešte som sa pred tým napchala pizzou, bola super 😀

lu.lu.
8. jan 2010

tak to hej, pizzu som aj ja dnes zvazovala, ale nakoniec sme mali masko 😉
ja sa tak tesim, ze si zajtra rano pospim, tiez som minulu noc dobre nespala-maly sa nam nastahoval do postele 😅 , tak dufam tato noc bude lepsia

beak
8. jan 2010

lulu, neviem ako váš malý, ale keď som na návšteve u sestry, tak jej malé torpédo nás pravidelne budí o šiestej ráno a snaží sa nás presvedčiť, že sa s ním musíme hrať, prípadne mu čítať....ja neviem prečo tie malé deti nemôžu ráno spať 🙂

lu.lu.
8. jan 2010

no, leon ma take obdobia- pred par mesiacmi to byvalo o 6 😝 , potom o 6.30, najnovsie medzi 7.30 a 8.00 😅 , ale on uz sa vie aj sam zabavit, tak si taku polhodinku este ukradneme a polezime 🙂

lu.lu.
8. jan 2010

inak, uz sa tesim, ked budeme mat baby, to sa asi mozem rozlucit so spankom a volnym casom 😵

snazilkant
8. jan 2010

lu.lu
tak tomu ver ze sa budes musiet rozlucit so spankom 🙂

lu.lu.
8. jan 2010

snazilka-ja si pamatam, ked bol leon babatko, tak som ani nevedela, ze ho mam-pravidelne kazde 4 hodiny sa zobudil na papanie, som ho prebalila a spal dalsie 4 hodiny 😵 ...zlate dieta, ono to len zacne okolo 1 roka, ked zacnu chodit a o vsetko sa zaujimat 😅

snazilkant
8. jan 2010

ale je uzasne ich sledovat ako skumaju vsetky veci 🙂

beak
8. jan 2010

..brali ste niektorá vitamíny aj pred otehotnením, počas snažilkovania?

lu.lu.
8. jan 2010

ty si ako na tom snazilka? kedy by (ne)mala prist mrska?

snazilkant
8. jan 2010

no ja mam po mrche takze teraz snazilkujeme osto šest 😀
snad sa to podari

beak
no ja beriem femibion 800

lu.lu.
8. jan 2010

musi sa podarit snazilka 🙂

beak- je dobre zacat brat este pred snazilkovanim-ja som teraz v polovici prveho balenia, tiez femibion 800 a chceme zacat skusat asi v marci 😉

lu.lu.
8. jan 2010

ozaj snazilka- ty si bola aj na vysetreniach? nezistili ti nic?