Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
ja začínam brať ja tekvicový olej s jódom /fortuna vita/, kvôli poruchám štítnej žlazy a vraj to pomáha aj proti starnutiu a na chudnutie...dáv vedieť, keď budem neskutočné krásna 😀
nemám veľa nakúpené, no ked som si niečo kúpila, tak som si kúpila také aby som tam mohla natlačiť i bruško 😲
o prvé bábo sme prišli v apríli 2OO9 - 1O t. - na prvom ultrazvuku boli vidno aj srdiečko byť v 7 týždni, podom
no a drhé bábeno 6 týždni, pred týždňom po vianociach
brrr gramatické chyby,, prepáčte .. musím pomalšie písať
tak to muselo byt hrozne
bože, toľko preklepov, mala by som si niečo kúpiť na oči 😀
moni..tak sme natom podobne 😔 ja som prisla o prve v 8tt v oktobri 2008 a o druhe v 10tt v auguste 2009
poslala som manžela von, teda šiel s chlapcami na skúšku, on je totiž spevák 😀 no pozor hardcore,, to by ste nepochopili, a tak trávim čas tu,, páči sa mi to .. asi ho pošlem častejšie z domu 😲
cukruska,: prečo taký veľký odstup medzi tehotenstvami ,,
moni..velky?? ked som potratila to prve v oktobri tak sme zacali v januari 2009 a v maji som otehotnela... a potom v auguste potratila
cukruska, : no zrátala som si to,, takže fakt neni to až taký odstup, asi ste poslušne čakali ako my,
a znova smútok,, hore hlavu, tretí krát to zvládneme
no a teraz skusame druhy mesiac tak uvidime...najhorsie je to cakanie 😝
čakanie,, ani nehovor,, toto jediné nám asi prekáža najviac,,
proste by sme radi, dnes zistili príčinu, zajtra odstránili, pozajtra otehotneli a v nedeľu by sme mohli porodiť
to by šlo .. 😔
moni
tak to mas uzasny napad beriem ho hned
noo to by mohla byť aj nová téma 😵 , no zaťiaľ ostávam tady,, rozkukám sa chápeš
môžem sa opýtať koľko máš rokov, a koľko ste s drahý spolu
moni...ja by som chcela otehotniet, zobudit sa a mat babo pri sebe 😝
ja mam 24 manzel 33 a sme spolu 3 roky 🙂
A ty?
asi by to bol príliš veľký skok, hneď ho mať v kolíske,
treba trošku spomaliť, cítiť ho ako raste, ako sa tlačí, ako prevaluje,,
neboj toto všetko zažijeme,, určite,,
moni..no len ten pocit...otehotnenia a trpnutia co sa stane...ach jaj..
no ja 31, manžel 32, on je lev, ja som lev, a hrozne sme chceli malých levíkov
sme spolu v manželstve druhé vianoce, no brali sme sa po neúplných dvoch rokoch ..
cukruska, musíme to zvládnuť a myslieť pozitívne, ináč nás tie bábätká nebudú chcieť, je to veľmi ťažké, ja každý deň myslím na to ako som rodila a čo všetko som mnou robili ale proste to pozitívne musí prísť
no ja som rybka aj manzel je rybka a aj babo malo byt rybka 🙂
mala som rodit v marci 😒
no ja budem pomali koncit ale zajtra sa tu urcite ukazem no az vecer tak zatial papa
krasny vecer
babky jedny,, síce som tu nová, no lidičky musíte fakt pozitívne myslieť,,
viem viem, aj ja mám bobky, aj ja som šla vždy na záchod so stiahnutým žalúdkom v krku, môj manžel dokonca viac trpel a načúval za dverami či neplačem, či sa znova neopakuje niečo zlé,,
no bohužiaľ je nám to súdené, aby sme si prešli aj takýmto niečím.. veď nás to v konečnom dôsledku obohatí, ešte viac sa budeme na malých krpcov tešiť, a možno budú z nás aj lepšie maminy,
nie ako tie čo idú na dedinskú zábavu, v 17 otehotnia, v 18 porodia a nevedia čo s tým,
ne ne baby, hlavy hore,,
sme stvorené maminy, raz budeme všetky šťastné, uvidíte..
beak... jasne... s pozitivnym myslenim sa toho da vela docielit 😉
ok, takže poďme do hajan s myšlienkou motta tejto témy,, podarí sa nám to všetkým 😵
takže zajtra,, sladké sny
ahojte .
ahoj, moni
dobru noc moni
cukruska , asi sme tu už ostali len my dve
beak...no vyzera to tak 😅
babenky viem ze toot nepatri k vasej teme ale mohli by ste mi poradit...dneska som si skusala ovu test a visli dve ciarky obydve silne...a mam taky soplavy vitok a citila som sa dneska ako keby som sa pocikala...moze to znamenat ze mam ovu????

moni...ty si kedy prisla o babo? v ktorom tyzdni?