Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
baby jasne ze sa podari..vsetkym sa to podari... 😵 😵 😵 😵
lu.lu
presne tak ja ho beriem uz tretie balenie
a snad sa podari 😉
snazilkant :
čaj dodávajú aj na dobierku.
stačí si ozrieť ich webovú stránku, sú tam kontakty.
čaj sa volá jednoducho čaj na plodnosť pre ženy .
ak by si náhodou mala problém s dobierkou, daj vedieť, kúpim ti ho a pošlem,
neni drahý, podľa toho koľko toho chceš,, cca 3 EUR .. lekárnička namieša rôzne bylinky - rôznu gramáš ako chceš .
môj manel tiež pil čaj pre mužov na plodnosť - potom jeho spermie boli takéééé teda kvantita, hustota,, že zo mňa vytekali dobré dva dni ..
" prírodná farmácia u sv. hildegardy v Nitre." najdi na google, web stránku ..
lu.lu
bola som na testoch hematologia, no nic mi nezistili
a kazdy mesiac v rovnaky den mi berie dr. krv na testy 😉
tak snad to bude ok
tak ja začnem od februára, skúsim femibion 800, ten ste dosť vychválili a potom v máji hor sa na snažikovanie 😅
ešte musím doriešiť moju štítnu žľazu a potom mi ostáva už len pozitívne myslenie..
moni...ten pocit neznasam... 😝
baby čo je femibion 8OO, načo ho užívate ..
moniquie, je to kyselina listová, ktorá by mala mať pozitívny vplyv na vývoj dieťatka, berie sa pred otehotnením a v prvom trimestri
moni... kyslelina listova..ale obsahuje latku ktora ju pomaha vstrebat lebo vraj nie vsetky zeny vedia vstrebat kyselinu listovu a ta latka pomaha aby ju vstrebali vsetky zeny...
tak kyselina aha, ja som brala pod iným názvom,
ďakujem za vysvetlenie,,
a beriete i nejaké iné vitamíny bežne volné lekárni,
ja som brala preventívne aj vitamín B
moni..kuk sem http://www.lekarnaparizska.cz/femibion-800-kysl...
snazilka-to je velmi pozitivne vediet, ze naozaj ti nemusia nic zistit, ze to bola "len" blba nahoda, lebo mam taky pocit, ze doteraz takmer kazdej holke tu uz nieco zistili 😒
moniquie- ide o to, ze vo femibion sa nachadza k.lstova vo forme, ktora je pre telo lahsie vyuzitelna...takze by mala zacat ucinkovat rychlejsie..
dakujem za linky na femibion,
ja som mala vždy kyseliny listovej odľa testou dostatok, no zrejme nebude na zahodenie znov ju doplniť
lulu, ja ešte čakám na výsledky, u mňa zatiaľ dôvod nezistili a možno ani nezistia, ešte čakám na výsledky z pitvy, dúfam, že nezistia nejaký genetický problém ☹
moniquie
pozeram tie caje no nejako ho v ponuke neviem najst 😒
moniquie- kukla som na tu stranku a som si az teraz uvedomila,ze ja mam caj od tej firmy, mi to skor nedoslo 😅 ...ale ja mam cistu alchemilku zltozlenu
beak-zelam ti, nech ti nic nezistia,ja cakam na vysledky hematologie-uz druhy mesiac 😕
cukruska...ja tiež ten pocit neznášam
snazilkant. :
v základnej ponuke na nete, ho bohužiaľ nenájdeš, no zavolaj si tam a oni sú moc ochotní, radi ti poradia,
je to super obchodík, majú liek na všetko .. a hlavne sú lekárničky, vedia čo miešajú ..
stačí povedať čaj na plodnosť, slečna vytiahne starý dobrý zošiť po prababičkách a presne ti povie aké bylinky do toho idú, je ich niekoľko, samozrejme aj alchemilka, ktorú ste tu spomínali ..
moniquie
dakujem ti pekne tak ja tam zavolam 🙂
a ked si ho pila po akom case si bola tehu?
ja som si myslela, že som v tejto téme úplne stratená, ako tak vidím, tak čaj bol dobrý nápad 😉
moni...ja som tam bola tiez... ale este davno...
moniquie
nebud stratena , ak ti nieco nieje jasne kludne sa pytaj
ani mi sme hned vsetko nevedeli
snazilkant. :
možno náhoda možno nie,
ako som písala, 6 mesiacov po prvom kyrete sme mali pauzu, potom sme dva mesiace ako zajkovia, už nám toho šibalo, po dvoch mesiach som si kúpila čaj, začali sme piť obaja, a ovulácia bola neskutočná, tretí mesiac sme to flákali, lebo sme už mali z toho nervy , presne 14 deň sme pokúšali a dopadlo to dobre, až teraz na ten vianočný smútok
čaje sa pijú 3x denne, pre ženy zaliať 2,5 dc horúcej vody, 1O minút luhovať a vypiť,
pre muža z imela - 3 x denne, zaliať vodou, a nechať luhovať 8-10 hodín, my sme luhovali cez noc pol litra, ráno precedili a pil celý deň
ja mojmu muzovi davam macu tak ho nechcem pchat este aj cajmi...
moni
tak to mi je luto, no verim ze vsetko bude ok 😵
aj ja vám želám vwštko ok, ste už takmer podaktoré pri konci, takže sa môžte začať snažiť, ja ešte počkám chvíľku na nejaké testíky, a potom nás už nič nezastaví,,
strašne sa budem tešiť, ak to bude zdravé a ak konečne oblečiem tehotenské farebné krásne vecičky, ktoré som kúpila pri prvom očakávaní ...
moni
no ja som chvalabohu nic nekupovala hoci som velmi chcela

snazilka, dúfam, že sa to tento mesiac podarí 🙂