icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

lu.lu.
9. jan 2010

a aby som nezabudla velvet-gratulujem k jednickovym vysledkom 😅

moniquie
9. jan 2010

jasne kočky, dam si spraviť všetky tie testy
v pondelok si zavolam , ako dopladla prva krv, mal zistiť infekciu či nemam, atd,,
nasledne sa mu nasačkujem aby sme spravili genetiku, ktorú spomínal, nech nečakáme dlho,,
chcem to postíhať v januári,, sestrička hovorila , že to pošlú do blavy, ca mesiac budem čakať

velvet26
9. jan 2010

diky lu.lu..odlahlo mi, ze mi uz nic ine nenasli, ten leiden mi bohato staci.. 😀
co porabate, maly uz odmrzol, musel sa dobre vonku vysantit, co.. 🙂

moniguie, hej, vysledky trvaju cca. mesiac, no je dobre si ich dat urobit, aspon budes vediet na com si a keby ti aj daco nasli, da sa to pekne poriesit... 😉

micicka
9. jan 2010

ahojte kočky, zdravím vás 🙂

moniquie
9. jan 2010

račej by som bola, keby fakt niečo našli, aby som sa pri treťom pokuse nestrachovala, že to nejako zas pohorí,,
no dúfam, že to bude všetko ok,,

v poslednom čase strašne grgám,, nepatrí to sem do témy, no nevim čo to znamená,,
ked som bola prvý krát tehotná, grgala som jak najatá, potom som prestala a potratili sme,
druhé tehotenstvo tiež grganie,, do zblbnutia,, no nejako neustúpilo a aj tak sme potratili,,

je tu niekde doktor ? žeby mi poradil ? 🙂

lu.lu.
9. jan 2010

ahoj mici 🙂

hej, uz sme odmrzli-my pri vinku, to nas zahrialo 😅 , sme sa dobre napapali, priatel varil stir-fry, mnam a teraz pri telke vegetime...pohodka

micicka
9. jan 2010

lulu závidím vám tan sneh a zimu, tu prší a je cca 6 stupňov, hrozne deprimujúce 😠 včera keď bolo všetko biele, aj náladu som mala lepšiu 😀

aj ja som si vínko nechala naliať, už konečne môžem, tak popíjam a zajedám syrčekom. vínko nie je bohvie čo, tak mi mm ide otvoriť druhé a dám červené ako vyvolávačku 😀

lu.lu.
9. jan 2010

moniquie-nezjedla si nieco "grgave"? 😅

micicka
9. jan 2010

moniq neviem čo by mohlo byť to grganie, ja mávam zase štikanie, ked sa "nažeriem" ☹

lu.lu.
9. jan 2010

micicka, mas dobreho casnika 😀 ...a syr s vinkom, to mozem....
fakt je tu dost snehu, moj priatel hovori, ze si tolko ani nepamata...ja osobne by som bola za, keby je radsej 30 stupnov a von len v tricku vybehnem..to obliekanie je o nervy 😝

moniquie
9. jan 2010

baby, čo by som asi tak jedla 7 týždňov v kuse ?

nu musím sa spítať doktora,, občas som aj nafúknutá jak balon,, možno zlá bioflora v žaludku,,
takže už mám v chlaldničke nejaké jogurtiky

ja som si dnes nedala vinečko, no tri pohariky vianočného vajčáčiku,, po dlhej dlhej dobe,, normálne mi bolo horko

velvet26
9. jan 2010

lu.lu..posli veru sniezik aj k nam..to hnusne prsanie sa mi vobec nepaci.. 😠
ja dnes nepopijam vinko, vcera sme mali na navsteve suseda s dcerkou, to som si dala a zalomila som pred telkou, ako poviem vam, ze takuto unavu som mala len ked som bola tehu, tak ako to by bola fakt haluz, keby som bola znova hned na prvy sup...no nejak sa nestresujem, co ma byt, to bude...

micicka
9. jan 2010

lulu mám, stará sa o mňa 😀

mne sa páči aj zima, ale nesmie fúkať a musí byť bielo a sazrejme žiadna člapkanica....

moniq, určite sa na to spýtaj lekára, ok to určite nie je, môže byť zlé prostredie v žalúdku alebo také čosi. ja mávam problémy tiež dosť často, že mi je po jedle zle, povedala som dr, aby mi preverila celiakiu, tak tú nemám, tak neviem čo by to mohlo byť

moniquie
9. jan 2010

velvet : no človek nikdy nevie a možno fakt je anjelik už v tebe,, na minimalne 9 mesiacov... 😉

velvet26
9. jan 2010

moniguie, uvidime.. 😉 a asi mas naozaj daco so zazivanim, alebo nejes vela strukovin alebo takych veci, co by to podporovalo?

micicka
9. jan 2010

velvet noooo, to by bolo super, že by si bola tehu 😀 veď už môžeš, už máš výsledky, so ok, tak na čo čakať. no som zvedavá 😅

moniquie
9. jan 2010

nie nie,, nič také na prdkanie, a grganie nepapám,,
a inak pozorujem že naopak mi strašne rýchlo trávy, niečo zjem, a hneď by to chcelo ďalšie,,
nejako rýchlo spaľuje, no kilá eee tie idú asi hore,, ?
musím sa pustiť do cvičenia, menimálne na dva mesiace, pokiaľ nebudeme skúšať,,

velvet26
9. jan 2010

micicka,, jaj nejako to uz beriem tak flegmatickejsie, aby som nebola sklamana, ked mrcha pride...ale som si ista, ze skor, ci neskor tu budeme vsetky tehulky... 😵

lu.lu.
9. jan 2010

moniquie- na zazivanie alebo na alkalizaciu, ked si prekyslena, je dobry jablkovy ocot, najlepsie organicky-ja ked to niekedy prezeniem s jedenim a je mi tazko, tak si dam jednu lyzicu a do 15 min. je mi lepsie 🙂

velvet-ty si spominala aj ze ta maternica pobolieva ako pri tehu,nie?....

micicka
9. jan 2010

ja sa chystám na jogu s mojou maminou, lebo k nicomi sa neviem donutit ☹

moniquie
9. jan 2010

lulu : jablový ocot,, ježiš mária, to by som vracala ešte by som to len ovoňala,,
mám totiž neskutočný odpor k vôňi octu ,,

micicka
9. jan 2010

velvet ja sa už neviem dočkať 😠 ešte dám zuby do poiadku, aj ked si to zaplatim a ideme na to 😀

velvet26
9. jan 2010

lu.lu...hej pobolieva, no ktovie, mozno este nie je uplne zregenerovana, predsa len 2 mesiace po kyrete, chcem ist na sono po druhej ms, ci je vsetko ok..

velvet26
9. jan 2010

micicka, a kedy sa chystas na tu nestastnu osmicku? 😕

moniquie
9. jan 2010

micicka : joga,, je to narocne cvicenie, treba viediet ako nato, dobreho precvicovatela, inak dokaze joga aj ublizit,,

micicka
9. jan 2010

19.01 idem k zubcovi, mal mi prezistiť, čo to presne stojí a aj som mu kázala vybaviť nejakú zľavu 😀 povedal,že určite sa to bude dať bude hned dalsi víkend alebo ten prvý vo februári, tak dúfam, že ano. ja už radšej ale nič neplánujem, lebo potom to nevydá 😠 uvidím 19-teho, chcem sa zbaviť toho zápalu, potom ešte uzdravenie, ževraj aj antibiotiká dávajú, tak snáď v marci budeme môcť ísť na to 🙂

beak
9. jan 2010

ahojte, tak som už zase tu 🙂
keď vás tak čítam, ja som po kyrete krvácala presne desať dní, potom mierna bolesť a výtok ako pri ovu, presne po šiestich týždňoch som dostala prvú mrchu, tri dni silná, potom slabšia, žiadne bolesti, problémy....ja mám chuť začať snažilkovať hneď po mesiaci 😀

micicka
9. jan 2010

moja mamina chodila pár mesiacov na jogu, tá tak aj zaspala a kamoška ju musela budiť 😀 ja sa v tom velmi nevyznam, ale snad to bude nejaky odbornik precvicovat, lebo ja to nemam ani ako vediet, ci je to ok, alebo nie 🙄

micicka
9. jan 2010

beak, ahoj! ja by som povedala, tak začni 😀 ja som hned na to chut nemala, vtedy som dokonca uvazovala, či sa na to vobec ešte niekedy dám, teraz by som sa už na to rada vrhlaaaa 😀

micicka
9. jan 2010

no baby, mne sa po dvoch poharoch uz aj hlava tocí 😀