Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
ni už tu prispeivam tuším len ja 😠
inak baby neprihodíte foto?
beak, noooo preco nie...ked je telo pripravene tak otehotnies...drzim palceky.. 🙂
no pozriem. len to, že využívaš svoju vlastnú váhu 😕 tá je teraz asi dosť vysoká, tak asi to bude ťažké 😀
micicka : joga je umenie,, mam kolegu, dôchodcu, co to precvicuje hooodne vela rokov,, a fakt to treba vediet aby to jednak robil clovek poriadne a pripadne aby si neublizil, ono sa to nezda, su to len natahovacky, dychacky, no da to zabrat,,
mna to osobne nelaka,,
ja som skôr na action. -- vybúriť sa a riadne, pritom človek zabudne na všetky problémy,
micicka, chcela som dat foto, no vaham trosku ze ake dam, lebo prosim ta kolegyna za mnou dobehla v piatok, ze nasla som ta na koniku..ako pri tolkych temach a prispevkov ze sa jej to podarilo..aj ked ona je ok, tak ani mi nevadi, ze cita, co pisem...no pri inych by mi to mozno aj vadilo...ale rozmyslam, ze nejaku fotecku dam, len tu v laptope nemam ziadne fotky, tak niekedy ked pojdem za muzov pc, tak sa pohrabem v albumoch..
beak-ked sa na to citis, nic ti nebrani, psychicka pohoda je velmi dolezita...
micicka, ono to tak vyzerá, že by som fakt mohla, ale svedomie mi to nejako nechce dovoliť, mala by som počkať aspoň na výsledky, dúfam, že budú do konca januára. Mne doktorka odporúčala čakať aj rok, ale to nevydržím.
moniq aj ja som na action, ale nemam s kým a sama sa nikam nevyberiem, takto sa aspon trosku ponatahujem a verim, ze joga nie je az taka jednoducha, ale verim,ze to bude nejaky odbornik precvicovat
beak : rok čakať,, to je hrozne veľa dní,,
ak más vnútorné cítenie, že chceš, že je to ok, že práve teraz,, tak do toho choď , pokaziť nič nemôžeš,, ani stratiť,, len získať
velvet, tak daj nejaku kde ta uplne nie je viedieť, ved aj ja mam taku vzdialenu, ale mna aj moj nick prezradza, je tak viac menej od priezviska odoveny, ale je mi to jedno. viem, ze ty si mala neprijemnu skusenost, tak ked nechces, samozrejme nedavaj foto.
beak, tak ak mas pochybnosti pockaj este aspon na tie vysledky, ved koniec januara je tu co nevidiet, budes kludnejsia
no ja som dnes povedala drahému že sa chystám cvičiť, ten sa potešil,
len musím niekoho nájsť, nech chodí so mnou,, 😵 alebo v krajnom prípade pôjdem sama poznám štúdio arena , a ešte v budove tmobilu už som zabudla ako sa volajú,,
vždy som chodila na zostavičky, kde sa riadne vybúrim, alebo na steper,,
no a ešte som počula že na je veľmi zdravé latino,, zvlášť pre budúce mamičky,,
aj som chodila mesiac,, no potom nebol čas ..
ja som bola vzdy po cviceni uplne nakopnuta, plna energie a vylepsila sa mi postava...mna zas vobec neoslovil aerobik a raz som bola aj na takom dacom ako kickbox, ci co..no otras...inak, hematologicka mi aj povedala, ze by som mala mat aj pohybovu aktivitu, kvoli moznemu upchavaniu ciev, no neodporuca sa rychle cvicenie...tak mozem sa na to aj vyhovorit, ze nemozem take cvicit.. 😅
baby to nemyslíte vážne, že ešte aj tu môžu byť zlé skúsenosti ??
ja som rozmyslala tiez uz nad fotkou, ale poprve-este neviem, aku-musim zmensit....podruhe-tiez ludia ta spooznaju a rozoberame tu dost osobne veci, ale ked uz budem tehu, tak nejaku isto nahodim...a mozno aj skor 🙂
no...musím vydržať, po druhé by som rada rodila zdravé dieťatko
ináč ja popíjam martini 🙂
pekny vecer,
no baby pozeram, ze dnes tu mame viacere rovnaky program - cez den depky, vecer vinko 😀
co nove? ja vyvolavam ms cervenym a zajtra ideme kupit nejake zvieratko 😅 /vysledok depky 😀 /
s tym cvicenim-ja som pred tehu skoro rok pravidelne cvicila 5x do tyzdna a to som dostavala same komplimenty a aj som sa super citila...potom som necvicila,odkedy som zistila, ze som tehu a zacala som az tento tyzden...a uz dnes priatel komentoval, ze sa zas dostavam do formy 😅
moniq ja som zabudla, že si z NR, to by sme mohli prípadne aj spolu chodit na latino by som isla velmi rada!! a kde precvicuje kolega jogu?
ja nemam s kym chodit, kamoska, s ktorou som chodievala je tehotna - navliekla som ju do toho 😀
ahoj janga,
...aké zvieratko?
janga-ahoj, ake zvieratko? 🙂
micicka a moni - obe ste priamo z nr?
no baby to este neviem, zajtra sa rozhodne, to som si len dnes vymyslela, aby nam tu nebolo tak smutno samym... sak poradte
lulu aj ja som pred par rokmi cvicila asi 4x do tyzdna a bolo to super, vaha isla dole, ale ked sa nehybem, tak je to hrozne. chcela by som zacat.
ja som pred tehu chodila pravidelne do posilovne, no teraz sa akosi neviem rozhýbať, vždy si poviem, že sa mi to neoplatí, veď za chvíľu budem tehu 😀
caute baby 🙂
necitala som vas, aku mate temu?
hej som priamo z NR,,,
a kludne môzme dat zrazko vo fitku,,
len treba vybrat cvicenie,, hodinu, a kludne môzme ist do toho,, budem rada,,
tu jogu precvicuje kolega Janko skoro vsade, hadam na piatich miestach v nr,,
no super, tak nakoniec budete chodit cvicit spolu.. 🙂
janga, co za zvieratko idete kupit?
aj ja by som chcela zvieratko, milujem psov, ale ja tak rada spim, ze ty pol hoďka rano by m urcite zabila ale hlavne byvam dost dlho v praci, tak to nemozem týrať zviertá 😠
janga ja som priamo z NR - chrenova. ty si nahodou nechodila aj do temy nitra? sem tam som si ich precitala a zda sa mi, ze som ta tam zahliadla alebo podobny nick
moniq, ja planujem jogu v osvetovom stredisku na chrenovej, tam je v PO a UT zapis

micicka, skus powerjogu, ta je super, pri nej urcite nezaspis a vyborne si precivic sa spevnis cele telo, vyuzivas pri tom svoju vlastnu vahu, je to super, ja som na nu chodila, no nejako uz nemam cas..